Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

Dinazaure teisi smile.gif
jei kitaip ta pykti isleisti nesugebat, tai tam kartui nueikit issveisti vonios ar viso vonios kambario, bus daugiau naudos rolleyes.gif
bet tai labai primityvus budas, kuris buvo tinkamas primityviam zmogui. dabar su bet kuria energija reikia elgtis zmogiskai, kaip civilizuotam zmogui. nes net pykcio energija- tai sventa energija, kuri prilyginama Dievui. ji bloga mumstik todel, kad mes ja laikom savyje ir bloga tik iki tol, kol nepaleidom.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 01 06, 16:26)
Dinazaure teisi  smile.gif
jei kitaip ta pykti isleisti nesugebat, tai tam kartui nueikit issveisti vonios ar viso vonios kambario, bus daugiau naudos  rolleyes.gif
bet tai labai primityvus budas, kuris buvo tinkamas primityviam zmogui. dabar su bet kuria energija reikia elgtis zmogiskai, kaip civilizuotam zmogui. nes net pykcio energija- tai sventa energija, kuri prilyginama Dievui. ji bloga mumstik todel, kad mes ja laikom savyje ir bloga tik iki tol, kol nepaleidom.

Va va- mano metodas. Aš einu būtent vonios šveisti. Tik...paskutiniu metu mano vonia kažkokia nešvaroka pasidarė g.gif
Niekada nebuvo kilęs noras lėkštes daužyti...Man geriau patinka naudoti Simorono technikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 06, 17:15)
Va va- mano metodas. Aš einu būtent vonios šveisti. Tik...paskutiniu metu mano vonia kažkokia nešvaroka pasidarė  g.gif
Niekada nebuvo kilęs noras lėkštes daužyti...Man geriau patinka naudoti Simorono technikas  ax.gif

drinks_cheers.gif tik as ne vonia,o grindis visad plaunu,kol perbegu visus kambarius,apsiraminu.pykti,uzpykti normalu,nes visi turim turet ir neigiamu emociju.o apsiraminus,po plovimu,as prisedusi viena apgalvoju.kiek daug graziu dalyku islenda,ir pasirodo,tas niekadejas pyktis net nebuvo reikalingas.tai mano emocijos,esu greitai uzsideganti,ir greit uzgestanti
Atsakyti
Vakar galvojau kaip blogai man. Bet tik tol, kol nepravaziavau pro ligonine Kauno g. ten sirdininkai po laselinem ir pan guli, mano a.a. babushka gulejo...Kai pamaciau languose tuos veidus, supratau kaip reikia dziaugtis tuo, ka turi ......
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2011 01 07, 01:45)
Vakar galvojau kaip blogai man. Bet tik tol, kol nepravaziavau pro ligonine Kauno g. ten sirdininkai po laselinem ir pan guli, mano a.a. babushka gulejo...Kai pamaciau languose tuos veidus, supratau kaip reikia dziaugtis tuo, ka turi ......

thumbup.gif Pritariu
Atsakyti
Vaikai autistai,kokios to priezastys.kokie buddai padet?
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2011 01 08, 15:48)
Vaikai autistai,kokios to priezastys.kokie buddai padet?

Priežastys, manyčiau, kiekvienu atveju individualios. Yra vienas būdas- mama turi tapti Meile.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 08, 13:52)
Priežastys, manyčiau, kiekvienu atveju individualios. Yra vienas būdas- mama turi tapti Meile.

Buciau labai dekinga uz isamesni paaiskinima,ka tai reiskia ,kaip ja tapti? Galit gal nurodyti koki saltini kur paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2011 01 08, 16:03)
Buciau labai dekinga uz isamesni paaiskinima,ka tai reiskia ,kaip ja tapti? Galit gal nurodyti koki saltini kur paskaityt.

Vaikas savyje užsidaro jau būdamas mamos pilvelyje, nes pasaulis, kuriame jis gims, jam nedraugiškas. Mama turi tapti ir Meile, ir Ramybe, ir Saugumu,kad vaikas pasijustų saugus ir atsivertų pasauliui...
Knygų apie tai nėra. Internete taip pat nieko apie tai nesu radus.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 08, 14:06)
Vaikas savyje užsidaro jau būdamas mamos pilvelyje, nes pasaulis, kuriame jis gims, jam nedraugiškas. Mama turi tapti ir Meile, ir Ramybe, ir Saugumu,kad vaikas pasijustų saugus ir atsivertų pasauliui...
Knygų apie tai nėra. Internete taip pat nieko apie tai nesu radus.

Aciu 4u.gif Mama turi tapti butent tam vaikui Meile ,ar savo seimai,ar visam pasauliui?

Buciau dekinga jei dar kas parasytumet ka zinot apie autizma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2011 01 08, 16:39)
Aciu 4u.gif  Mama turi tapti butent tam vaikui Meile ,ar savo seimai,ar visam pasauliui?

Buciau dekinga jei dar kas parasytumet ka zinot apie autizma smile.gif

Kaip gali tapti Meile tik savo vaikui? Tada bus ne Meilė, o tik žmogiška, egoistiška meilė...Toks vaikas mamą daug ko išmoko, ją užaugina... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 08, 17:53)
Kaip gali tapti Meile tik savo vaikui? Tada bus ne Meilė, o tik žmogiška, egoistiška meilė...Toks vaikas mamą daug ko išmoko, ją užaugina... ax.gif

Tikrai taip,tikrai augina,tik gaila,kad gyvenimas vis koki nauja uzkrova uzkrauna ir laiko save ugdyti,kad padet sunui vis maziau lieka. Uztat ir ieskau bent kokios pagalbos cia,kad kas nukreiptu tinkama linkme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astulyte:): 08 sausio 2011 - 23:00