Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų atsiradimo priežastys -5

QUOTE(Astulyte:) @ 2011 01 08, 22:55)
Tikrai taip,tikrai augina,tik gaila,kad gyvenimas vis koki nauja uzkrova uzkrauna ir laiko save ugdyti,kad padet sunui vis maziau lieka. Uztat ir ieskau bent kokios pagalbos cia,kad kas nukreiptu tinkama linkme.

Niekada neužkraunama našta sunkesnė, nei mama galėtų pakelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2010 12 30, 20:51)
Lyg ir nebuvo  rašyta- jei ,,apsinuogina" dantų kakleliai ir tampa jautrūs? Taip išeitų, kad visų organų būklė nekokia  g.gif
Dėkui, jei kas parodysite kryptį link kur žiūrėti  4u.gif

Ilgalaikis neapsisprendimas, gyvenimas abejonese.Nesugebejimas analizuoti savo minciu, ideju, del ko ir neimanoma apsispresti arba imtis veiksmu.

Imu suvokti, jog vienpusis poziuris kai eina kalba apie dantis ir vidinius organus, man nepriimtinas.Cia tas pats kas svarstyti kas pirma - vista ar kiausinis.Kadangi tema savo esme yra priezasciu, o ne pasekmiu ieskojimas, vertetu ir pradeti nuo to kaip mes suvokiam pasauli, kaip mes mastom ir deti pastangas koreguoti o kai kada ir keisti mastyma, ko pasekoje keisis ir musu emocijos.O po to jau ir fizine bukle

As priimu sprendimus grystu TIESA ir tikiu, jog tik teisingi ir tinkami veiksmai tampa pagrindu manojo gyvenimo

P.S. Tiesa cia turima omenyje musu vidine tiesa, kuria dazniausiai
paruodam" uz meile, uz pripazinima, uz nora buti teisiu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(asara1 @ 2011 01 05, 15:10)
Man irgi problemos su dantimis, tiksliau paradantoze.
jau pradejo keli dantukai priekiniai klibeti, gal galite kas patarti kokios uzsleptos emocijos ra pan. paradantoze sukelia. Ka galima butu padaryti.
Aciu labai.

Tai pyktis del nesugebejimo apsispresti.(amerikonai sako "Wishy-washy" people)
Negana to, kad nesugebama priimti sprendimo, dar ir pykstama del to...

As leidziu sau priimti sprendimus.Mano sprendimai yra patys tinkamiausi man:)[B]
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2011 01 02, 18:52)
tikrai žinau,kad buvo kalbėta apie išsiplėtusias kojų venas,bet nerandu kur verysad.gif ir paieška ,nieko nesuranda.
ar galėtut,mergaitės,pakartoti,kodėl jos taip lenda įpaviršių ax.gif

Venos pleciasi, kai zmogus uzsibuna gyvenimiskoje situacijoje, kurios jis "nekencia"
Pastovus savo poreikiu neigimas, saves nuvertinimas, pjutis, jog zmogus persidirbes o galo vis dar nesimato ne tik kad fiziniame plane, bet ir emociniame.

As gyvenu savo tiesoje ir darau tai kas man teisinga, kas man tinka ir judu gyvenimu su DZIAUGSMU AS MYLIU GYVENIMA ir jame judu su laisve, kuria sau ir suteikiu

Papildyta:
QUOTE(RamuneM @ 2011 01 05, 20:00)
Aš prie jų durų padėčiau savo šiukšles su raštelių "Malonios patikros" ir mėlynos problemos būtų mažiau, o gal visai išspręstum  mirksiukas.gif

RamuneM, jumoro jausmas visada padeda, bet sunku patiketi jog tau net i galva tokia mintis atejo...lol
lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(asara1 @ 2011 01 05, 22:05)
Reikes taip ir padaryti - nusipirksiu pigiu leksciu, namiskius issiusiu is namu ir atsiduosiu dauzymui  ax.gif

Seniai man tokia mintis kirba, kad po tokio dauzymo tartum isleisiu, apsivalysiu pykti.

O kur tas visas pyktis dings? Isgaruos? Pranyks?
SUkes susluosi, o pykti, ka su juo darysi?

Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 06, 13:08)
Kiek besudauzytumete leksciu, veliau tas pyktis vis tiek is naujo iskils i pavirsiu. Kodel del jusu pykcio turi kenteti lekstes? smile.gif Naikinimas (bet ko) tik palengvins laikinai padeti. Negatyvas (naikinimas)  nepasalins priezasciu.

Butent...na bet atleistina, nes cia buvo tik RamunesM noras paplepeti...ko pasekoje,ji liko nesuprasta ir del tos pacios priezasties ji numojo ranka i situacija ir greiciausiai vel "uzsidariusi savyje" toliau su maloniu smalsumu stebi pasauli... lotuliukas.gif
Sauniai padirbeta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 09 sausio 2011 - 17:34
ačiū LinguLingu 4u.gif
gal ir taip g.gif
Atsakyti
Sveikos,

o kokia gali buti priezastis labai greitai sujautrejusiu dantu (salciui, karsciui, kramtant jauciasi keistas jautrumas..)
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ka darau ne taip kad pas mane skydliaukes sutrikimas, tai yra kazkoks ten uzdegimas. Daktarai sako, kad tai iki gyvenimo galo man si liga, bet norisi jiems parodyt jog wisos ligos isgydomos. Kaip tai padaryti ?
Dekoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 01 18, 19:07)
Sveiki ka darau ne taip kad pas mane skydliaukes sutrikimas, tai yra kazkoks ten uzdegimas. Daktarai sako, kad tai iki gyvenimo galo man si liga, bet norisi jiems parodyt jog wisos ligos isgydomos. Kaip tai padaryti ?
Dekoju biggrin.gif

Be jokios abejonės, kad išgydomos smile.gif pirmas žingsnis į išgyjimą - Atgaila 4u.gif
Atsakyti
man prie lupus kuri laika (pora savaiciu) atsirado issausejes paraudes truputi odos plotelis. Taip anksciau nebuvo. Kai sildymo sezonas oda linkus kiek sauseti...vyrui visa kakta nuserpetojus. Kokios gali but priezastys, ar kas cia? Siaip vaika maitinu, jei ne dvasines, gal vitaminu kokiu truksta g.gif siaip tai gan riebia oda turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 20 sausio 2011 - 18:09
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 20, 17:46)
man prie lupus kuri laika (pora savaiciu) atsirado issausejes paraudes truputi odos plotelis. Taip anksciau nebuvo. Kai sildymo sezonas oda linkus kiek sauseti...vyrui visa kakta nuserpetojus. Kokios gali but priezastys, ar kas cia? Siaip vaika maitinu, jei ne dvasines, gal vitaminu kokiu truksta  g.gif

Gal užtektų daugiau vandens gerti?
Atsakyti
As leidziu sau priimti sprendimus.Mano sprendimai yra patys tinkamiausi man:)[B]
[/quote]

doh.gif Šiandien man to pritrūko 4u.gif visa kas tylėjo kuris sprendimas tinkamiausias man
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2011 01 20, 13:39)
Be jokios abejonės, kad išgydomos smile.gif pirmas žingsnis į išgyjimą - Atgaila  4u.gif

Kokiu budu atgailauti ? Malda ar kazkaip specialiai ?
Dėkoju smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 01 22, 13:29)
Kokiu budu atgailauti ? Malda ar kazkaip specialiai ?
Dėkoju  smile.gif  4u.gif  4u.gif

Norintieji gauti atgailos darymo metodiką, parašykit savo emailą man į AŽ.
Atsakyti