QUOTE(siaudukes @ 2011 01 02, 18:52)
tikrai žinau,kad buvo kalbėta apie išsiplėtusias kojų venas,bet nerandu kur

ir paieška ,nieko nesuranda.
ar galėtut,mergaitės,pakartoti,kodėl jos taip lenda įpaviršių
Venos pleciasi, kai zmogus uzsibuna gyvenimiskoje situacijoje, kurios jis "nekencia"
Pastovus savo poreikiu neigimas, saves nuvertinimas, pjutis, jog zmogus persidirbes o galo vis dar nesimato ne tik kad fiziniame plane, bet ir emociniame.
As gyvenu savo tiesoje ir darau tai kas man teisinga, kas man tinka ir judu gyvenimu su DZIAUGSMU AS MYLIU GYVENIMA ir jame judu su laisve, kuria sau ir suteikiu
Papildyta:
QUOTE(RamuneM @ 2011 01 05, 20:00)
Aš prie jų durų padėčiau savo šiukšles su raštelių "Malonios patikros" ir mėlynos problemos būtų mažiau, o gal visai išspręstum
RamuneM, jumoro jausmas visada padeda, bet sunku patiketi jog tau net i galva tokia mintis atejo...lol
Papildyta:
QUOTE(asara1 @ 2011 01 05, 22:05)
Reikes taip ir padaryti - nusipirksiu pigiu leksciu, namiskius issiusiu is namu ir atsiduosiu dauzymui
Seniai man tokia mintis kirba, kad po tokio dauzymo tartum isleisiu, apsivalysiu pykti.
O kur tas visas pyktis dings? Isgaruos? Pranyks?
SUkes susluosi, o pykti, ka su juo darysi?
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2011 01 06, 13:08)
Kiek besudauzytumete leksciu, veliau tas pyktis vis tiek is naujo iskils i pavirsiu. Kodel del jusu pykcio turi kenteti lekstes?

Naikinimas (bet ko) tik palengvins laikinai padeti. Negatyvas (naikinimas) nepasalins priezasciu.
Butent...na bet atleistina, nes cia buvo tik RamunesM noras paplepeti...ko pasekoje,ji liko nesuprasta ir del tos pacios priezasties ji numojo ranka i situacija ir greiciausiai vel "uzsidariusi savyje" toliau su maloniu smalsumu stebi pasauli...

Sauniai padirbeta