Su moteriškumu gal ir yra bėdų - pamenu, vaikystėje apie mėnesines man niekas nepasakojo, tarsi paslaptis kokia buvo. Tik tėtis kartą pasakė, va užaugsi, ir tau bus kaip visoms moterims, aš kažkodėl, gal norėdama įsiteikti jam, sakiau, ne, nebus.. va tau ir nėra..
Šiaip jų sulaukusi labai džiaugiuosi. Bet, aišku, kai jos ateina natūraliai, o ne iššauktos hormoninių tablečių.
QUOTE(girene @ 2011 02 17, 10:35)
laba
noreciau daugiau suzinoti apie tarpsonkauliniu nervu sakneliu uzdegima
jau savaite kankinuosi skausmu.man tai bune beveik kasmet,ir visad ziema.todel sau ivardinusi-perpute mane,persalau....
kiek atsimenu,mano mamai itin daznai budavo,neziurint ar vasara ar ziema
aciu
noreciau daugiau suzinoti apie tarpsonkauliniu nervu sakneliu uzdegima
jau savaite kankinuosi skausmu.man tai bune beveik kasmet,ir visad ziema.todel sau ivardinusi-perpute mane,persalau....
kiek atsimenu,mano mamai itin daznai budavo,neziurint ar vasara ar ziema
aciu
Kazkaip labai pazystamai skaitosi sis postas...

KAzka panasaus kalbejom gal..45 puslapyje GIRENE??!!!

viskas,senatve,skleroze

per daug informacijos paskutiniu metu noriu aprept,matau esu nepajegi.reik liautis jau
aciu lingu kad pasakei

QUOTE(LinguLingu @ 2011 02 03, 18:29)
Kalbant apie auksta kraujo spoaudima - pirmiausia tai streso pasekme..isivaizduokit "greitpuodi" kuris uzkaistas verda ir niekas "nenuleidzia" garo...lol O rimciau - tai ilgalaikes, neissprestos emocines problemos.Noriu priminti tiek sau tiek ir visiems kas cia lankotes - kraujo sapudimas greitai ir sekmingai susireguliuoja pavartojus chlorofilo bet kokia forma
Norėjau paklausti, gal jūs vartojote chlorofilą nuo aukšto kraujospūdžio?

O kaip manot, ar pagelbėtų jis ir nuo plaukų slinkimo?

Mieloji, pirmiausia turi isiklausyti i savo vidu.Jei bijai, tada nepirk. KAs ka besakytu, jei tavoji patirtis grindziama baime , verta pirmiausia susitvarkyti su ja.
Kalbant apie spaudima - vartojant nekaitintas zalios spalvos sultis pirmiausia susireguliuoja kraujo spaudimas o veliau ir cukrinis diabetas traukiasi. Verta visada konsultuotis su savo gydytoju.O plaukam tikiu jog padetu, tik reikia pasiruosti, nusiteikti, pasiskaitineti ir priemus sprendima igyvendinti
KaI as geriau sutlis - sunkiausia buvo pradeti, bet kai pradejau ir eme atsirasti energijos, nebuvo nei maziausio noro ar poreikio sustoti.Ir taip visas 84 dienas.Priturkau keletos dienu pilnai iki protokolo igyvendinimo tik del to, jog seimoje buvo susibegimas ir neturejau jokio noro issikirti:) Pridursiu dar tai, jog tuo metu vartojau biciu piki, proteino pudra bei kitus papildus
PAsidomekit su mamyte apie taip vadinama "zaliaja mityba" kas reikstu neikaitini maisto produktai, o tai ir yra darzoves, lapai, zoles, vaisiai, riesutai ir t.t.
Kalbant apie spaudima - vartojant nekaitintas zalios spalvos sultis pirmiausia susireguliuoja kraujo spaudimas o veliau ir cukrinis diabetas traukiasi. Verta visada konsultuotis su savo gydytoju.O plaukam tikiu jog padetu, tik reikia pasiruosti, nusiteikti, pasiskaitineti ir priemus sprendima igyvendinti
KaI as geriau sutlis - sunkiausia buvo pradeti, bet kai pradejau ir eme atsirasti energijos, nebuvo nei maziausio noro ar poreikio sustoti.Ir taip visas 84 dienas.Priturkau keletos dienu pilnai iki protokolo igyvendinimo tik del to, jog seimoje buvo susibegimas ir neturejau jokio noro issikirti:) Pridursiu dar tai, jog tuo metu vartojau biciu piki, proteino pudra bei kitus papildus

QUOTE(LinguLingu @ 2011 02 18, 00:38)
Mieloji, pirmiausia turi isiklausyti i savo vidu.Jei bijai, tada nepirk. KAs ka besakytu, jei tavoji patirtis grindziama baime , verta pirmiausia susitvarkyti su ja.
PAsidomekit su mamyte apie taip vadinama "zaliaja mityba" kas reikstu neikaitini maisto produktai, o tai ir yra darzoves, lapai, zoles, vaisiai, riesutai ir t.t.

Ačiū!

Reiks mamai pasiūlyti, gal ir susigundys, bet abejoju, kad tarsis su savo gydytoja. Ir jei tartųsi, tai dar labiau abejoju teigiama gydytojos reakcija, nes ji tokia jau prie pensijos, o kaip žinia senas žmogus retai kada simpatizuoja naujovėms.

Kas del baimes, tai čia man reiktų labai padirbėti, nes dėl savo šeimos aš labiau pergyvenu, nei jie patys dėl savęs..

QUOTE(LinguLingu @ 2011 02 18, 18:29)
Malonu skaityti blaiviai ir be pretenziju mastancio zmogaus nuosirdzius pasisakymus.Dekui kad pasidalinai apie rusu gydytoja gydanti vezi.PAtyrinesiu interneta tuo klausimu.Smalsu:) Geros kloties ir teigiamu minciu
ML
ML
Ačiū, ir Jums!

O va čia, galiu nuorodą įmesti, tik kad iš lietuviško psl., jei įdomu http://www.iveikliga...c...8&Itemid=30
Sveikos, gal kuri galesit atsakyti i mano klausima
Jau buvo sneketa apie vaikucius is prieglaudos namu, apie mamas kurios negali susilaukti leliuku, tai va man toks klausimas kilo, o kas nutinka su tais vaikuciais ir tom mamom kurios pasidaro isvalyma, kurios atsisako to leliuko? As suprantu kad moteris susilauks tiek vaikuciu keik jai lemta, bet kas tada nutinka, kai ji atsisako to leliuko del tam tikru priezasciu, o dar labiau kai ji tai padaro ne karta?

Jau buvo sneketa apie vaikucius is prieglaudos namu, apie mamas kurios negali susilaukti leliuku, tai va man toks klausimas kilo, o kas nutinka su tais vaikuciais ir tom mamom kurios pasidaro isvalyma, kurios atsisako to leliuko? As suprantu kad moteris susilauks tiek vaikuciu keik jai lemta, bet kas tada nutinka, kai ji atsisako to leliuko del tam tikru priezasciu, o dar labiau kai ji tai padaro ne karta?

QUOTE(saulytej @ 2011 02 19, 11:38)
Sveikos, gal kuri galesit atsakyti i mano klausima

Nutinka tas pats, kas kiekvienam žmogžudžiui...
QUOTE(vaižgantė @ 2011 02 19, 11:51)
Nutinka tas pats, kas kiekvienam žmogžudžiui...
As ta suprantu, bet pavyzdziu moteriai buvo skirta tureti 3 vaikucius, dvieju ji atsisake, tai reiskia kad ji susilauks tik vieno? O gal ji jau neverta susilaukti nei vieno? Atsiprasau kad gal mano klausimai yra kvaili, man tiesiog idomu