As tingiu prisiruost
kazkaip man atrodo, kad pilvas i dugna trauks
Sveikos,
Gal kas zinot,as Apanaviciene budi kada nors gimdymo skyriuje?
Idomu pasidare...
Gal kas zinot,as Apanaviciene budi kada nors gimdymo skyriuje?
QUOTE(saulytei @ 2010 11 26, 17:47)
uz nieka nemokejot?? juk siais laikais nemokamai nieko nebuna
juk vis tiek buvo kazkoks mokestis uz gimdyma, uz atskira palata, jei tokios nori ir pan. ?? 
Na nemokejau uz nieka. Kainavo tik skiepu pasas gimusiam vaikiukui,jei gerai pamenu buvo 5 lt.Tai cia neskaitau kaip mokescio labai didelio :)Palatos norejau vienvietes,bet tos ale geresnes mokamos buvo uzimtos tuo metu.Bet kaip tik atsilaisvino vienviete nemokama,yra ir tokiu.Tai vat as joje ir prabuvau.o mokescio uz gimdyma tikrai jokio nera jei nesitari su jokia gydytoja asmeniskai,kad priimtu gimdyma.
Dabar laukiu antro leliuko.Planuoju vel gimdyti cia.
as kai pirma gimdziau,tai taip pat nieko nemokejau.Pries tai gulejau mazylyje,paskui tiesiai i gimdykla,tuoj skatinamieji,paskui nejautra,tai tik uz ta sumokejau ...ruosemes gydytojai ir akuserei duoti i kisene,bet kazkaip gavosi,kad pries -nepadavem,kai pagimdziau tuoj pat isgabeno i kita palata,pasikeite gydytojai ir nebeliko kam duoti,ta karta likau nesupratusi
,bet viskas labai gerai buvo
Tiesa,palata emem mokama,dar kainavo 20 lt tik
viskas vietoj,dusas,wc...
Tik atsidekojom iseidami is ten jau su mazyle,gydytojams-vaiku ir ginei ,bet tai,kuri mane priziurejo po gimdymo
Tik atsidekojom iseidami is ten jau su mazyle,gydytojams-vaiku ir ginei ,bet tai,kuri mane priziurejo po gimdymo
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 11 26, 20:15)
Sveikutės, aš irgi lankausi mažylije pas gyd. Rimaitiene. Kolkas ji manęs nenuvylė, šiaip labai mmaloni.
Noriu paklausti ar kuri lankėte mažylije baseina būdamos nėštukės? Kiek idomu kainuoja ir ar verta eiti?..
Noriu paklausti ar kuri lankėte mažylije baseina būdamos nėštukės? Kiek idomu kainuoja ir ar verta eiti?..
Labukas, vienkartinis mokestis Mazylio baseine 22lt. Abonimentas 200lt. - 10 k. Paplaukiojimas trunka valanda laiko. Mankstele nestukems kokias 25min. Po to leidzia siaip papluduriuot. Baseinelis mazytis tai jei mankstoje buna 3 ar net 4 nestukes tai buna ankstoka.
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 11 26, 20:15)
Sveikutės, aš irgi lankausi mažylije pas gyd. Rimaitiene. Kolkas ji manęs nenuvylė, šiaip labai mmaloni.
na 3 vietos baseiniukyje uztenka..bet 4 gal ankstoka..man dar 4 nepasitaike buti..bet seip nezinau..gal brangoka uz toki trumpa laika, manksteles..
Manu, tada kokioj Linijoj geriau eit i mankstas.
Na Mažylis tikrai atkrenta, jei net 4 moterims su pilvukais ankštoka, tada tikrai mažas
pinigai nemaži, manau ir patogumas turėtu būti.
Ačiū už atsakymus merginos
Ačiū už atsakymus merginos
Siandien aplankiau siuos GN. Na jie tikrai "mazylis". Man ten taip erdves visur truksta. O palatos irgi tokios kisenines?
QUOTE(Tina* @ 2010 11 29, 16:24)
Siandien aplankiau siuos GN. Na jie tikrai "mazylis". Man ten taip erdves visur truksta. O palatos irgi tokios kisenines?
Normalios palatos, aš gulėjau vienvietėj mokamoj, tai dušas, WC nemažas, pati palata nėr didelė, bet tikrai užtenka, draugė dvivietėj mokamoj gulėjo tai didelė erdvi buvo. O Mažyliu vadinas dėl to, kad Mažylio vardu pavadinta
Zinau as pavadinimo reiksme. Siaip pajuokavau
mane senoviniai pastatai savotiskai paveikia, truksta man erdves juose ir sviesos.
Sestadieni su vyru einam i kursus pas akusere Vida. Tikiuos suzinot naudingu dalyku ir neprisigasdinti
Sestadieni su vyru einam i kursus pas akusere Vida. Tikiuos suzinot naudingu dalyku ir neprisigasdinti
Prieš kelias dienas buvau aplankius šią įstaigą. Tikrai normalios palatos. Atmosfera pakankamai normali, beveik nesijaučia kad ligoninė. Man tos naujos palatos daugiau primena ligonine
.
Mano manymu higiena ir kvalifikuotas-žmogiskas personalas yra svarbiausia
.
Mano manymu higiena ir kvalifikuotas-žmogiskas personalas yra svarbiausia