Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

As tingiu prisiruost blush2.gif kazkaip man atrodo, kad pilvas i dugna trauks blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas zinot,as Apanaviciene budi kada nors gimdymo skyriuje? g.gif Idomu pasidare...
Atsakyti
QUOTE(saulytei @ 2010 11 26, 17:47)
uz nieka nemokejot?? juk siais laikais nemokamai nieko nebuna smile.gif  juk vis tiek buvo kazkoks mokestis uz gimdyma, uz atskira palata, jei tokios nori ir pan. ??  g.gif

Na nemokejau uz nieka. Kainavo tik skiepu pasas gimusiam vaikiukui,jei gerai pamenu buvo 5 lt.Tai cia neskaitau kaip mokescio labai didelio :)Palatos norejau vienvietes,bet tos ale geresnes mokamos buvo uzimtos tuo metu.Bet kaip tik atsilaisvino vienviete nemokama,yra ir tokiu.Tai vat as joje ir prabuvau.o mokescio uz gimdyma tikrai jokio nera jei nesitari su jokia gydytoja asmeniskai,kad priimtu gimdyma.
Dabar laukiu antro leliuko.Planuoju vel gimdyti cia.
Atsakyti
as kai pirma gimdziau,tai taip pat nieko nemokejau.Pries tai gulejau mazylyje,paskui tiesiai i gimdykla,tuoj skatinamieji,paskui nejautra,tai tik uz ta sumokejau ...ruosemes gydytojai ir akuserei duoti i kisene,bet kazkaip gavosi,kad pries -nepadavem,kai pagimdziau tuoj pat isgabeno i kita palata,pasikeite gydytojai ir nebeliko kam duoti,ta karta likau nesupratusi biggrin.gif ,bet viskas labai gerai buvo smile.gif Tiesa,palata emem mokama,dar kainavo 20 lt tik biggrin.gif viskas vietoj,dusas,wc...

Tik atsidekojom iseidami is ten jau su mazyle,gydytojams-vaiku ir ginei ,bet tai,kuri mane priziurejo po gimdymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 26 lapkričio 2010 - 23:39
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 11 26, 20:15)
Sveikutės, aš irgi lankausi mažylije pas gyd. Rimaitiene. Kolkas ji manęs nenuvylė, šiaip labai mmaloni.  nestuke.gif
Noriu paklausti ar kuri lankėte mažylije baseina būdamos nėštukės? Kiek idomu kainuoja ir ar verta eiti?..  g.gif

Labukas, vienkartinis mokestis Mazylio baseine 22lt. Abonimentas 200lt. - 10 k. Paplaukiojimas trunka valanda laiko. Mankstele nestukems kokias 25min. Po to leidzia siaip papluduriuot. Baseinelis mazytis tai jei mankstoje buna 3 ar net 4 nestukes tai buna ankstoka. schmoll.gif Siap labai gerai i baseina, labai lengva buna, atrodo kad pilvuko net nera. smile.gif bet man tai nepatiko kad jis mazas ir kad persirengimo kambariukas ten taip pat labai mazas.... Kai keiciasi nestukes tai kamstis toks susidaro - visai nebuna vietos. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilcinsk @ 2010 11 26, 20:15)
Sveikutės, aš irgi lankausi mažylije pas gyd. Rimaitiene. Kolkas ji manęs nenuvylė, šiaip labai mmaloni.  nestuke.gif
Noriu paklausti ar kuri lankėte mažylije baseina būdamos nėštukės? Kiek idomu kainuoja ir ar verta eiti?..  g.gif

na 3 vietos baseiniukyje uztenka..bet 4 gal ankstoka..man dar 4 nepasitaike buti..bet seip nezinau..gal brangoka uz toki trumpa laika, manksteles..
Atsakyti
Manu, tada kokioj Linijoj geriau eit i mankstas.
Atsakyti
Na Mažylis tikrai atkrenta, jei net 4 moterims su pilvukais ankštoka, tada tikrai mažas ax.gif pinigai nemaži, manau ir patogumas turėtu būti.
Ačiū už atsakymus merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien aplankiau siuos GN. Na jie tikrai "mazylis". Man ten taip erdves visur truksta. O palatos irgi tokios kisenines?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 29, 16:24)
Siandien aplankiau siuos GN. Na jie tikrai "mazylis". Man ten taip erdves visur truksta. O palatos irgi tokios kisenines?

Normalios palatos, aš gulėjau vienvietėj mokamoj, tai dušas, WC nemažas, pati palata nėr didelė, bet tikrai užtenka, draugė dvivietėj mokamoj gulėjo tai didelė erdvi buvo. O Mažyliu vadinas dėl to, kad Mažylio vardu pavadinta blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zinau as pavadinimo reiksme. Siaip pajuokavau biggrin.gif mane senoviniai pastatai savotiskai paveikia, truksta man erdves juose ir sviesos.
Sestadieni su vyru einam i kursus pas akusere Vida. Tikiuos suzinot naudingu dalyku ir neprisigasdinti smile.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas buvau aplankius šią įstaigą. Tikrai normalios palatos. Atmosfera pakankamai normali, beveik nesijaučia kad ligoninė. Man tos naujos palatos daugiau primena ligonine blush2.gif .
Mano manymu higiena ir kvalifikuotas-žmogiskas personalas yra svarbiausia ax.gif.
Atsakyti