Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(RytineSaule @ 2011 01 14, 17:13)
... Manau, kad galima tartis asmeniskai su gydytoja. Jai siulant lt, o ne i kasa mokant wink.gif Normali gydytoja sutiktu biggrin.gif Ar bent nukreiptu tinkama linkme smile.gif ...

Jei ta gydytoja, su kuria tarėtės, jūsų atvykimo gimdyti metu nebudės (kas yra didelė tikimybė), tai ji atvykusi užims gimdyklą ir bus visiems aišku, kad pageidauta konkreti gydytoja ir į kasą teks vis tiek susimokėti. Turbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s3mka @ 2011 01 14, 20:13)
Sveikutes  4u.gif  As Mazylyje lankausi pas gyd. Rasa Mackeviciene.  nestuke.gif  - 16 sav. Gydytoja esu labai patenkinta  thumbup.gif

Labai faina gydytoja. Ji kartu su Diana man jau antrą 2.gif prižiūri/augina biggrin.gif
QUOTE(e.v.a @ 2011 01 14, 22:29)
Pas Kopustiene gimdziau savo pirmaja,tikrai niekuo nesiskundziu.Visai nepriestarauciau jei ir vel pas ja patekciau,bet tartis neketinu,pataupysiu geriau pinigelius.

drinks_cheers.gif aš taip pat pirmą gimdžiau pas Kapūstienę. Važiavau nesitarus, pakliuvau pas ją. Kai vėl gimdysiu, važiuosiu irgi nesitarus. Svarbiausia, kad kas nors iš artimųjų lydėtų ir dalyvautų gimdyme. Tda viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 01 14, 17:13)
Ligonineje as galiu rekomenduoti Tamulioniene, plius dar girdejau, kad giria Kopustiene ir Apanaviciene smile.gif Manau, kad galima tartis asmeniskai su gydytoja. Jai siulant lt, o ne i kasa mokant wink.gif Normali gydytoja sutiktu biggrin.gif Ar bent nukreiptu tinkama linkme smile.gif As pati asmeniskai sakiau, kad nesitarsiu, nes susipazinau su tais namais, daugybe geru atsiliepimu girdejau, jau yra teke ten ir paguleti, todel net galvos nesuku, nes esu tikra, kad pakliuvusi pas bet kuri gydytoja gausiu geriausia prieziura 4u.gif

I kasa butina moketi jai gyd.dalyvauja gimdyme ne darbo metu!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikos būsimos ir dar esančios mamytės 4u.gif aš planuoju antrą nėštumą,ir kiek paskaitinėju žiūriu Mažylyje atsirado naujovių (natūralu),noriu pasidomėti,nes blaškausi kur ir kokią gydytoją pasirinkti kuri prižiūrėtų mano antrą nestuke.gif kaip supratau jei ir tariesi su gydytoja vistiek moki į kasą (prieš 3 metus to nebuvo),daugiau klausimų kaip ir neturiu,šitas įdomiausias ax.gif
tiesa,kažkuri rašėy kad giria Apanavičienę,na aš nuo jos bėgau ir kuo toliau,nežinau kuo toks šaltas ir bejausmis žmogus gali būti geras nestuke.gif
Atsakyti
aš asmeniškai nesitarsiu su jokia gydytoja smile.gif manau, kad ten visos puikios gydytojos dirba. Blogiausiu atveju būsiu "žiurkė" gimdykloje ir tada liepsiu atvesti kitą gydytoją (čia jei kokia atėjusi nepatiks dėl kažkokių svarbių priežaščių) lotuliukas.gif
nematau prasmės anksčiau išleisti virš 500lt, kad būtų būtent tas žmogus (kuris nei draugas, nei kažkas), kuris svėrė, matavo ir echo darė nėštumo metu 4u.gif tongue.gif biggrin.gif
aišku, čia mano asmeninė nuomonė
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 01 15, 19:32)
aš asmeniškai nesitarsiu su jokia gydytoja smile.gif manau, kad ten visos puikios gydytojos dirba. Blogiausiu atveju būsiu "žiurkė" gimdykloje ir tada liepsiu atvesti kitą gydytoją (čia jei kokia atėjusi nepatiks dėl kažkokių svarbių priežaščių)  lotuliukas.gif
nematau prasmės anksčiau išleisti virš 500lt, kad būtų būtent tas žmogus (kuris nei draugas, nei kažkas), kuris svėrė, matavo ir echo darė nėštumo metu  4u.gif  tongue.gif  biggrin.gif
aišku, čia mano asmeninė nuomonė

Asmeniškai mano patirtis kitokia,jei būčiau nesusitarus,gal dukrytės neturėčiau unsure.gif aš linkusi tartis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2011 01 15, 22:11)
Asmeniškai mano patirtis kitokia,jei būčiau nesusitarus,gal dukrytės neturėčiau  unsure.gif aš linkusi tartis  mirksiukas.gif

Na as ir gal linkus tartis ir manau kai taries gal atsakingiau ir rupestingiau yra ziurima
Atsakyti
QUOTE(zivkeee @ 2011 01 13, 16:20)
Dideli sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  kaip gimdymas praejo?

Dekui 4u.gif pasibaige cezariu, nors labai norejau pati pagimdyt.

QUOTE(* WORONKE * @ 2011 01 13, 17:30)
4u.gif Sveikute. Kaip tau sekasi? Sveikinu  4u.gif Mane guldo kita treciad. , ketvirtadieni darys CP.

Gerai smile.gif tik po cezario sunkiau, nes nieko kelt negaliu, turi vyras daug padet. Linkiu tau dideles sekmes 4u.gif taip ir nesusitikom.

O siuos GN noreciau pagirti. Vistik prieziura po gimdymo visai kitokia, nei gulint pataloginiam. Nemazai laiko juose praleidau. Pamaciau vos ne visa personala. Kaip ir visur yra maloniu ir nelabai personu, bet su lelium namo isejau rami, nes dar gulint kantriai mokino maitinti, viska aiskino net po kelis kartus.
Taip pat labai rupinasi dieniniam stacionare, kur lankiaus iki gimdymo.
Minusas, kad net gaudami mano manymu nemazus pinigelius, GN taupo konforto atzvilgiu. Senos lovikes, is ciuziniu spyruokles lenda. Ne visi WC atnaujinti. Ne visuose tol. popieriaus yra. Kiek pliusu uzdirba personalas, tiek bendra reitinga musa panasus dalykai.

Bet siaip - antra karta vel gimdyciau cia.
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2011 01 15, 21:11)
Asmeniškai mano patirtis kitokia,jei būčiau nesusitarus,gal dukrytės neturėčiau  unsure.gif aš linkusi tartis  mirksiukas.gif

Kas nutiko? Gal galima plačiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 01 16, 10:49)
Kas nutiko? Gal galima plačiau wink.gif

Nebenoriu ta tema plėstis, faktas tas kad tą dieną budėjusi gydytoja (gulėjau patologiniam,dėl vos vos juntamų judesiukų,buvo 38 savaitė) nelabai norėjo dirbti,skundžiausi aš jai kad skauda,pažiūrėjo kaklelį,nu tipo niekas nevyksta (1cm atsidarę),kentėk.Aš paskambinau savo gydytojai (su kuria buvau susitarus),sakau nebegaliu,skauda,negera.Ji paskambino budinčiai gydytojai,kad paklausytų leliuko širdelės toniukus,kai paklausė pamačiau nustėrusį žvilgsnį,sako tu eik į palatą aš pasuksiu tavo gydytojai.Po to sekė skubus mano perkėlimas į gimdyklą,iš ten į operacinę,pasirodo mažai trūko kad mano lėlytė būtų uždusus. Buvo brangi kiekviena minutė,o ta budinti gydytoja norėjo laukti ryto (tokie buvo jos žodžiai) verysad.gif trumpai taip,gal ne visai aiškiai,bet mano patirtis tokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2011 01 16, 17:14)
trumpai taip,gal ne visai aiškiai,bet mano patirtis tokia  unsure.gif

cia ne KMUK buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Liepa @ 2011 01 16, 18:14)
Nebenoriu ta tema plėstis, faktas tas kad tą dieną budėjusi gydytoja (gulėjau patologiniam,dėl vos vos juntamų judesiukų,buvo 38 savaitė) nelabai norėjo dirbti

kokia jos pavarde? Nenoreciau pas tokia papulti...
Atsakyti