Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Tina* @ 2011 01 15, 23:35)

Gerai  smile.gif tik po cezario sunkiau, nes nieko kelt negaliu, turi vyras daug padet. Linkiu tau dideles sekmes  4u.gif taip ir nesusitikom.

4u.gif Nuo penktadienio iki sekmad. pragulejau Mazyli. Buvau pradejus tinti. Bet lyg viskas ok. Dabar laukiu treciad. Ketvirtad. operuos.
O tu gulejai mokamoj palatoj? As galvoju, jei mokamos palatos tokios prastos, kaip sakai, tai ar verta ja rinktis, nes as planuoju po operacijos, prasyti mokamos vienvietes. Kas atliko CP tau? As nezinau, kas operuos, nes nesitariau su niekuo. Dar ydomu, ar ilgai tave laike po CP?
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 01 16, 17:50)
cia ne KMUK buvo?  g.gif

QUOTE(RytineSaule @ 2011 01 16, 18:54)
kokia jos pavarde? Nenoreciau pas tokia papulti...

Mažylyje čia buvo mirksiukas.gif o ta gydytoja S. Martinkienė doh.gif
Atsakyti
viskas gerai, kas gerai baigiasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 16 sausio 2011 - 19:23
QUOTE(* WORONKE * @ 2011 01 16, 18:56)
4u.gif Nuo penktadienio iki sekmad. pragulejau Mazyli. Buvau pradejus tinti. Bet lyg viskas ok. Dabar laukiu treciad. Ketvirtad. operuos.
O tu gulejai mokamoj palatoj? As galvoju, jei mokamos palatos tokios prastos, kaip sakai, tai ar verta ja rinktis, nes as planuoju po operacijos, prasyti mokamos vienvietes. Kas atliko CP tau? As nezinau, kas operuos, nes nesitariau su niekuo. Dar ydomu, ar ilgai tave laike po CP?

Atrasiau tau AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklausti ar Mažylije už vizita pas šeimos gyditoja reikia mokėti atskirai už vizita ir visus tyrimus? Nes mane siunčia kad pasirodyčiau dėl puolančio gripo..
Atsakyti
Ech... Visokių tų gydytojų būna ir kodėl jie dirba GN doh.gif Aš gimdžiau pas Suktų, nesitariau, pinigų nedaviau ir buvau labai patenkinta smile.gif Pradžioj jis toks griežtas buvo, bet kai pamatė, kad gimdymas komplikuojasi, tai ėmė mane ramint ir viską darė, kad mažylis greičiau gimtų, paaiškino ką jis darys ir ką ir kaip reikia daryti man smile.gif Žodžiu, gydytojas tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilcinsk @ 2011 01 17, 11:44)
Merginos noriu paklausti ar Mažylije už vizita pas šeimos gyditoja reikia mokėti atskirai už vizita ir visus tyrimus? Nes mane siunčia kad pasirodyčiau dėl puolančio gripo..

nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2011 01 17, 14:00)
Ech... Visokių tų gydytojų būna ir kodėl jie dirba GN  doh.gif Aš gimdžiau pas Suktų, nesitariau, pinigų nedaviau ir buvau labai patenkinta  smile.gif  Pradžioj jis toks griežtas buvo, bet kai pamatė, kad gimdymas komplikuojasi, tai ėmė mane ramint ir viską darė, kad mažylis greičiau gimtų, paaiškino ką jis darys ir ką ir kaip reikia daryti man smile.gif Žodžiu, gydytojas tiesiog  thumbup.gif

As pas si gydytoja ruosiuos gimdyt ,labai dziugy girdet gerus atsiliepimus thumbup.gif apie ji, tikiuos po vikso ta pati galesiu pasakyt
Atsakyti
Sveikos
As jau trecia karta gimdysiu Mazylyje, ( tiksliau trecias cezaris laukia), planuojama operacija vasario 1-2 dienai (savaite anksciau nei terminas), tikslaiu treciadieni suzinosiu. Bet kazkaip bijau , kad anksciau lekti nereiktu, nesinoretu netiketumu. Man iki Kauno beveik 100 km, tai ramiau butu paskirtu laiku atvaziuoti.
Visus tris nestumus priziurejo ir pirmuosius du vaikucius prieme Sutkus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jokiu nusiskundimu, viskas puiku.
Kazin kokia padetis su mokamom palatom, ar daug siuo metu gimdyviu. Ir kiek dabar laikp po CP , nes jau seniai antra gimdziau, pries 6 metus. Ir ka reikia atsivesti mazyliui ( seniau reikedavo kepurytes , kojinyciu ir sauskelniu + kuo vesiesi namo)
Atsakyti
Leliukui reikia turet pampersus, vilnones kojinytes, daiktus parsivezimui. Rubelius duoda jam (guleti ligoninej), taip pat ir mamai: naktinius ir chalata. Palatose tikrai labai silta. Mus po cezario paleido po 4 dienu. Jei reikia damaitinti - duoda misinukus.
Gimdymu tikrai nemazai.
Atsakyti
Tina* aciu uz greita atsakyma, tai kiek supratau su siulais dar gal isleidzia, esu apie tai girdejusi, seniau tai 5-6 paras laikydavo, ir tik siulus iseme isleisdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana s: 17 sausio 2011 - 16:00
dabar irgi siulus isema pries isvykstant namo 4u.gif
Atsakyti