Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(laimuka1 @ 2011 02 26, 16:29)
Seikos mamytes,norejau paklausti turejau gimdyti 28d.nieko nesilukstena mamo maze doh.gif ,pirmadieni sius su siuntimu i ligonine,tai gal kuriai ir taip buvo?noreciau susizinoti ar nuvykus iskart skatina gimdyma,ar tik stebi ir laukia kol paciai veikla prasides g.gif

siaip tai dar pastebi kuri laika,dienas...kiek gulejau ten,tai nepuola skatinti ta pacia diena tikrai,nebent jau pati noretum. smile.gif Kai pirmosios laukiausi,pragulejau savaite,neskatino..paliko po svenciu,sake jei iki tada ne,tada jau ziures..bet per sventes ir praplysau.Nors skatinti reikejo vistiek,bet jau kitos iseities nebuvo,nes truko vandenys smile.gif teko kirpti ir toliau skatinti,veikla pati vykti nenorejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 26 vasario 2011 - 18:28
QUOTE(wylia @ 2011 02 20, 22:53)
O pamokeles nemokamos?  g.gif  Bendrai apie viska jos buvo?

Pamokėlėse buvom vieną šeštadienį mokėjom viso 40 LT, tikrai labai labai naudinga būsimiems tėtukams, mes moterys ir taip daug domimės, bet man vistiek patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(RytineSaule @ 2011 02 24, 19:33)
atvaziuoja, jei susitari, o ji nedirba smile.gif issirenki akusere, susimoki i kasa ir gauni akuseres tel nr. vos prasideda gimdymas, skambini jai ir kol atvaziuoji iki ligonines, ji jau laukia taves smile.gif

GEras net nežinojau ax.gif , o kiek tai kainuoja? rolleyes.gif
tikrai manau aukušerė padaro daugiau nei gydytoja, jei žinoma gimdymas natūralus nestuke.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, tai atsiprasau jei kartojuos, noriu paklaust, keliavietes pogimdyvines palatos Mazylyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2011 02 26, 19:51)
Neskaiciau visos temos, tai atsiprasau jei kartojuos, noriu paklaust, keliavietes pogimdyvines palatos Mazylyje?  ax.gif

dvivietės arba vienvietės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimuka1 @ 2011 02 26, 16:29)
Seikos mamytes,norejau paklausti turejau gimdyti 28d.nieko nesilukstena mamo maze doh.gif ,pirmadieni sius su siuntimu i ligonine,tai gal kuriai ir taip buvo?noreciau susizinoti ar nuvykus iskart skatina gimdyma,ar tik stebi ir laukia kol paciai veikla prasides g.gif

Štai mano draugė net dvi savaites bandė pati išsilukštenti smile.gif 1,5cm atsidarymas tebuvo ir gydytojai nematė reikalo skubinti... o po dviejų savaičių, kai gydytojai pagrasino skatinimu - iškart išsirito mažiukas biggrin.gif
Taip kad drąsiai susiruošk pilną tašytę į ligoninę kaip gimdymui, bet nusiteik, kad mažylį išvysi kaip ir visi - tik kai jis pats užsimanys išlysti iš šiltos savo gūžtos pilvely mirksiukas.gif
Sėkmingo gimdymo ir laukimo 4u.gif

QUOTE(mausiuke @ 2011 02 26, 20:15)

GEras net nežinojau  ax.gif , o kiek tai kainuoja? rolleyes.gif
tikrai manau aukušerė padaro daugiau nei gydytoja, jei žinoma gimdymas natūralus  nestuke.gif

apie 250lt turėtų kainuoti. Kaininką galite apytikslį rasti http://www.2kkl.lt/i..._id=292&lang=lt (nepamirškite, kad Mažylys yra 2-os ligoninės filialas, tačiau kainos šiektiek mažesnės) smile.gif
Atsakyti
o gal kas prisimenat kiek tiksliai dabar kainuoja nuskausiminimas. Anksciau sake kad apie 200 lt su trupuciu. Turbut nelabai kaina pasikeitus?
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2011 02 27, 13:13)
o gal kas prisimenat kiek tiksliai dabar kainuoja  nuskausiminimas. Anksciau sake kad apie 200 lt su trupuciu. Turbut nelabai kaina pasikeitus?

mazylyje dabar 250 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2011 02 27, 14:58)
mazylyje dabar 250 lt 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 27 vasario 2011 - 14:03
o as norejau patarimo stai tokiu klausimu ax.gif
lankausi Mazylyje nuo pradzios,arteja jau man terminas. su gydytoja susitariau, del leliuko priemimo, bet...gyvenu pati ne Kaune - valanda kelio iki Kauno.pirmas nestumas.
Kaip reiketu man daryti, jei staiga prasidetu..? pirma, i savo rajono ligonine skubinti-profilaktiskai... kad pamatytu , kiek atsidare kaklelis ar dar del kokios konsultacijos, o po to lekti i Mazyli. ar paskutine savaitele susirasti gyvenama vieta Kaune ir laukti...ar kaip?
bijau, kad vaziuodama i gimdymo namus kely nepagimdyciau doh.gif .
be to girdejau, kad epidura po kiek tai laiko jau nebeleidzia, o as noriu butent su juo blush2.gif

zodziu, lauksiu bet kokiu patarimu, o gal kas buvo manojoj situacijoj ir sekmingai viskas issisprende unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojotė: 27 vasario 2011 - 16:08
QUOTE(Kojotė @ 2011 02 27, 17:07)
o as norejau patarimo stai tokiu klausimu ax.gif
lankausi Mazylyje nuo pradzios,arteja jau man terminas. su gydytoja susitariau, del leliuko priemimo, bet...gyvenu pati ne Kaune - valanda kelio iki Kauno.pirmas nestumas.
Kaip reiketu man daryti, jei staiga prasidetu..? pirma, i savo rajono ligonine skubinti-profilaktiskai...  kad pamatytu , kiek atsidare kaklelis ar dar del kokios konsultacijos, o po to lekti i Mazyli. ar paskutine savaitele susirasti gyvenama vieta Kaune ir laukti...ar kaip?
bijau, kad vaziuodama i gimdymo namus kely nepagimdyciau doh.gif .
be to girdejau, kad epidura po kiek tai laiko jau nebeleidzia, o as noriu butent su juo blush2.gif

zodziu, lauksiu bet kokiu patarimu, o gal kas buvo manojoj situacijoj ir sekmingai viskas issisprende unsure.gif

Na, man iki Mazylio 45min vaziuoti, bet savo pirma gimdziau 21-na val, tai spejom nuvaziuoti, pasidaryti epidurini ir dar daug laiko turejom:) Vaziavau tiesiai i Mazyli, be jokiu papildomu ligoniniu apziurejimu. Epiduro nelabai nori daryti nuo 5cm, bet si karta as isprasiau jo vistiek ir sakiau neperkalbinekit cia manes biggrin.gif , nors jis man nelabai suveike jau, gal per silpna leido arba nelabai pataike adacike.
Atsakyti
aciu bitė Majaa 4u.gif
gal dar kokiu istoriju g.gif
cia turbut kiekvienai individualiai, vienai per pusvalandiatsidaro kaklelis nors ir pirmas vaikutis, o kitai ilgiausiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2011 02 27, 19:25)
aciu bitė Majaa 4u.gif
gal dar kokiu istoriju g.gif
cia turbut kiekvienai individualiai, vienai per pusvalandiatsidaro kaklelis nors ir pirmas vaikutis, o kitai ilgiausiai unsure.gif

Na nemanau, kad nespėtum nuvažiuot, juk retai kada pasitaiko kaip filmuose, kad labai suimtų skausmai, ypač pirmą kartą gimdančiai ax.gif Manau nesinervink ir tikrai suspėsi smile.gif
Atsakyti