QUOTE(Kojotė @ 2011 02 27, 17:07)
o as norejau patarimo stai tokiu klausimu
lankausi Mazylyje nuo pradzios,arteja jau man terminas. su gydytoja susitariau, del leliuko priemimo, bet...gyvenu pati ne Kaune - valanda kelio iki Kauno.pirmas nestumas.
Kaip reiketu man daryti, jei staiga prasidetu..? pirma, i savo rajono ligonine skubinti-profilaktiskai... kad pamatytu , kiek atsidare kaklelis ar dar del kokios konsultacijos, o po to lekti i Mazyli. ar paskutine savaitele susirasti gyvenama vieta Kaune ir laukti...ar kaip?
bijau, kad vaziuodama i gimdymo namus kely nepagimdyciau

.
be to girdejau, kad epidura po kiek tai laiko jau nebeleidzia, o as noriu butent su juo
zodziu, lauksiu bet kokiu patarimu, o gal kas buvo manojoj situacijoj ir sekmingai viskas issisprende
Na, man iki Mazylio 45min vaziuoti, bet savo pirma gimdziau 21-na val, tai spejom nuvaziuoti, pasidaryti epidurini ir dar daug laiko turejom:) Vaziavau tiesiai i Mazyli, be jokiu papildomu ligoniniu apziurejimu. Epiduro nelabai nori daryti nuo 5cm, bet si karta as isprasiau jo vistiek ir sakiau neperkalbinekit cia manes

, nors jis man nelabai suveike jau, gal per silpna leido arba nelabai pataike adacike.