Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Kita ligonine gali ir nebeisleisti, jei pamatys, kad gimdymo eiga prasidejus.
O siaip epidura turetu leisti iki 7-8 cm, man buvo 7 cm kai norejau susileisti, bet tada jau nusprende vezti i operacine ir ten suleido. siaip jai gimdymas kaip is vadovelio per 1 val., atsidaro 1 cm, tai gautusi kokios 8-10 val. Mano broliene greit pagimde pirmaji, tai buvo per 4 val. Pasiklauskit gydytojos, ka jos manymu reiktu daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2011 02 27, 23:07)
Kita ligonine gali ir nebeisleisti, jei pamatys, kad gimdymo eiga prasidejus.

nu graziausiai blink.gif ant gatves gal nepaliks gimdyt doh.gif
Atsakyti
Man atrodo ne taip supratot, sakau, kad neleis jums isvaziuoti i kita ligonine, jei uzsuksit savo mieste pasitikrinti ar jau prasidejes gimdymas. Gali tekti gimdyti vietoje....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 28 vasario 2011 - 13:12
QUOTE(Aliira @ 2011 02 28, 14:09)
Man atrodo ne taip supratot, sakau, kad neleis jums isvaziuoti i kita ligonine, jei uzsuksit savo mieste pasitikrinti ar jau prasidejes gimdymas. Gali tekti gimdyti vietoje....

biggrin.gif ne taip supratau.
Atsakyti
O Mazylyje epiduras mokamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wylia @ 2011 02 28, 15:56)
O Mazylyje epiduras mokamas?  g.gif

na taip kaži jau kur jisai nemokamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojotė @ 2011 02 27, 17:07)
o as norejau patarimo stai tokiu klausimu ax.gif
lankausi Mazylyje nuo pradzios,arteja jau man terminas. su gydytoja susitariau, del leliuko priemimo, bet...gyvenu pati ne Kaune - valanda kelio iki Kauno.pirmas nestumas.
Kaip reiketu man daryti, jei staiga prasidetu..? pirma, i savo rajono ligonine skubinti-profilaktiskai...  kad pamatytu , kiek atsidare kaklelis ar dar del kokios konsultacijos, o po to lekti i Mazyli. ar paskutine savaitele susirasti gyvenama vieta Kaune ir laukti...ar kaip?
bijau, kad vaziuodama i gimdymo namus kely nepagimdyciau doh.gif .
be to girdejau, kad epidura po kiek tai laiko jau nebeleidzia, o as noriu butent su juo blush2.gif

zodziu, lauksiu bet kokiu patarimu, o gal kas buvo manojoj situacijoj ir sekmingai viskas issisprende unsure.gif

Aš rekomenduoju iškart vykti į mažylį ir nebus jokių problemų. Pirmo nėštumo metu sakė, kad visos nestuke.gif labai anksti pajaučia gimdymo simtomus ir net anksčiau laiko atvyksta nei rekomenduoja gydytojai pasirodyt gydytojai smile.gif
Venk sustojimų kažkokioj kitoj ligoninėj, kurioje net nesiruoši gimdyti, nes išties gali nuspresti, kad tau jau ir reikia gimdyti ten, o ne kažkur važiuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, laukia pirmas gimdymas ir viskas baisu atrodo biggrin.gif lankausi pas gine kmuk, bet gimdyti galvoju mazylyje ir nesitarti su jokia daktare.... planuojam su vyru kuria tai diena nuvaziuoti ten ir apsiziureti, kad pasakytu ka reik turet, aprodytu kur kas kaip.... sakykit ar maloniai ten priima jei su tokiu klausimu nuvaziuoji? nes noris ten apsilankyt anskciau nei kad jau per pati gimdyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 01, 09:54)
sveikos, laukia pirmas gimdymas ir viskas baisu atrodo  biggrin.gif lankausi pas gine kmuk, bet gimdyti galvoju mazylyje ir nesitarti su jokia daktare.... planuojam su vyru kuria tai diena nuvaziuoti ten ir apsiziureti, kad pasakytu ka reik turet, aprodytu kur kas kaip.... sakykit ar maloniai ten priima jei su tokiu klausimu nuvaziuoji? nes noris ten apsilankyt anskciau nei kad jau per pati gimdyma  blush2.gif

Sveikute 4u.gif Taip maloniai,ten visi darbuotojai malonus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 01, 10:54)
sveikos, laukia pirmas gimdymas ir viskas baisu atrodo  biggrin.gif lankausi pas gine kmuk, bet gimdyti galvoju mazylyje ir nesitarti su jokia daktare.... planuojam su vyru kuria tai diena nuvaziuoti ten ir apsiziureti, kad pasakytu ka reik turet, aprodytu kur kas kaip.... sakykit ar maloniai ten priima jei su tokiu klausimu nuvaziuoji? nes noris ten apsilankyt anskciau nei kad jau per pati gimdyma  blush2.gif

labas rytas.
Kiek žinau tai ten vyksta paskaitėlės, man atrodo ir šį trečiadienį bus, tai tada aprodo visas gimdyklas viską paaiškina.
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2011 03 01, 09:54)

Rekomenduoju apsilankyti Mažylyje darbo dieną apie 10val ir iškart lipt į penktą aukštą (palėpę) ir ten papasakoti ko norite ir jie maloniai jums viską aprodys ir papasakos smile.gif Sesytės juk visada gali būti užsivertusios darbais ir ignoruoti ar neparodyti kažko, o būtent viršuje sesutės visada aprodo ir pasirūpina būsimų mamyčių ekskursijom po gimdymo namus ir informacija apie reikiamus daiktus atsivešti gimdant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 03 01, 11:16)
Rekomenduoju apsilankyti Mažylyje darbo dieną apie 10val ir iškart lipt į penktą aukštą (palėpę) ir ten papasakoti ko norite ir jie maloniai jums viską aprodys ir papasakos smile.gif Sesytės juk visada gali būti užsivertusios darbais ir ignoruoti ar neparodyti kažko, o būtent viršuje sesutės visada aprodo ir pasirūpina būsimų mamyčių ekskursijom po gimdymo namus ir informacija apie reikiamus daiktus atsivešti gimdant mirksiukas.gif

aciu smile.gif
Atsakyti