QUOTE(Kojotė @ 2011 02 27, 17:07)
o as norejau patarimo stai tokiu klausimu
lankausi Mazylyje nuo pradzios,arteja jau man terminas. su gydytoja susitariau, del leliuko priemimo, bet...gyvenu pati ne Kaune - valanda kelio iki Kauno.pirmas nestumas.
Kaip reiketu man daryti, jei staiga prasidetu..? pirma, i savo rajono ligonine skubinti-profilaktiskai... kad pamatytu , kiek atsidare kaklelis ar dar del kokios konsultacijos, o po to lekti i Mazyli. ar paskutine savaitele susirasti gyvenama vieta Kaune ir laukti...ar kaip?
bijau, kad vaziuodama i gimdymo namus kely nepagimdyciau

.
be to girdejau, kad epidura po kiek tai laiko jau nebeleidzia, o as noriu butent su juo
zodziu, lauksiu bet kokiu patarimu, o gal kas buvo manojoj situacijoj ir sekmingai viskas issisprende
Aš rekomenduoju iškart vykti į mažylį ir nebus jokių problemų. Pirmo nėštumo metu sakė, kad visos

labai anksti pajaučia gimdymo simtomus ir net anksčiau laiko atvyksta nei rekomenduoja gydytojai pasirodyt gydytojai

Venk sustojimų kažkokioj kitoj ligoninėj, kurioje net nesiruoši gimdyti, nes išties gali nuspresti, kad tau jau ir reikia gimdyti ten, o ne kažkur važiuoti
79<75>54