Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Bet nejaugi vien del rausklytes siuntima dave??? Vadinas ir nestumas dar ne toks velus buvo, jei raukslyte matavo... Tada taip. Bet jei jau puse nestumo ir jauti maziuko judesius koki menesi ar net daugiau... Tai visa tai ziauriai apsunkina...
[/quote]

Ejau uz pinigelius vedina nuojautos, 20 savaitele buvo, kai turejau pati isgimdyti skatinama, ziauru, bet tokia realybe. Sekmes besitiriancioms ir aisku geru, paciu geriausiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
[quote=skrusdelyte2,2010 10 20, 15:27]
Bet nejaugi vien del rausklytes siuntima dave??? Vadinas ir nestumas dar ne toks velus buvo, jei raukslyte matavo... Tada taip. Bet jei jau puse nestumo ir jauti maziuko judesius koki menesi ar net daugiau... Tai visa tai ziauriai apsunkina...
[/quote]

Ejau uz pinigelius vedina nuojautos, 20 savaitele buvo, kai turejau pati isgimdyti skatinama, ziauru, bet tokia realybe. Sekmes besitiriancioms ir aisku geru, paciu geriausiu rezultatu 4u.gif
[/quote]
Jezau kaip ziauru verysad.gif . Baisu net pagalvot...
Atsakyti
QUOTE(skrusdelyte2 @ 2010 10 20, 15:27)
Ejau uz pinigelius vedina nuojautos, 20 savaitele buvo, kai turejau pati isgimdyti skatinama, ziauru, bet tokia realybe. Sekmes besitiriancioms ir aisku geru, paciu geriausiu rezultatu  4u.gif

Maniau, jog mano situacija buvo sunki ir skaudi, bet matau, jums teko dar daugiau visko isgyventi... Belieka guostis, kad su laiku viskas prisimirsta ir kad priemet sprendima teisinga. Linkiu netrukus sulaukt gandru 4u.gif
Atsakyti
Linkiu netrukus sulaukt gandru 4u.gif
[/quote]

aciuka visoms, tikiuosi mano kosmarai baigesi. o moteru tokiu yra, tik mes ne visas zinom ir ne visos linkusios garsiai apie savo problemas kalbeti.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 20, 11:34)
Skruzdelyte, o jums buvo tik vidinė nuojauta, ar jautėte ir kažką negero, neįprasto, na kažkokius fiziologinius pojūčius?

as deja jauciau, nuo pat pradziu kad gali kazkas but negerai doh.gif Nes buvo ruduo (nestumo pradzia) nuotaikos niurius.. galvojau kodel kitom tai nutinka, o man negali nutikt? Taip ir gavosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 19, 15:09)
Saula, esi drasuole saunuole. Tavo atsakymai bus puikus, pamatysi  smile.gif

Ryt ja u bus mano vandenu atsakymai, labai bijau, niekaip negaliu nustoti apie tai galvoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saula @ 2010 10 20, 18:56)
Ryt ja u bus mano vandenu atsakymai, labai bijau, niekaip negaliu nustoti apie tai galvoti unsure.gif

Nagi saula, kaip atsakymai 4u.gif
As taip pat siandien gavau atsakymus, jie puikus, patvirtinantys, kad turesim mergaite. Man toks vaizdas, kad kraujo tyrimas labai labai netikslus..Daugumos rizika po vaisiaus vaidmenu panaikinama...
Atsakyti
QUOTE(rugelė @ 2010 10 21, 17:14)
As taip pat siandien gavau atsakymus, jie puikus, patvirtinantys, kad turesim mergaite. Man toks vaizdas, kad kraujo tyrimas labai labai netikslus..Daugumos rizika po vaisiaus vaidmenu panaikinama...

puikios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugelė @ 2010 10 21, 19:14)

Labai džiaugiuosi jūsų rezultatais 4u.gif Lengvo likusio dukrytės nešiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
airish, JurgaSim aciu labai uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikunu visas, su puikiais atsakymais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugelė @ 2010 10 21, 20:14)

Sveikinu tave, mums irgi viskas gerai thumbup.gif jokiu sindromu nera biggrin.gif , labai faina, dabar taip lengva ir gera, o tai paskutinem savaitem nuo tos itampos galvojau isprotesiu doh.gif

Tas Prisca tai gal ir nesamone, tik nervu gadinimas, bet juk ka gali zinoti g.gif
nervus istampe, tai siaubas....

o mums dar vakar lyties nepasake, sake siandien skambint smile.gif
Atsakyti