Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Sveikos

Buvau vakar daryt vaisiaus vandenu tyrimo, galiu pasakyt, kad pats tyrimas tikrai nera nei baisus, nei skausmingas, galima palygint kaip krauja is vienos paima...
tik visa procedura baisiai atrodo, pilva isteplioja, su medziaga uzkloja, atrodo, kad operacija darytu doh.gif , bet tikrai neskauda... tik po tyrimo, kai daktare atsuko monitoriu parodyt, kad leliukui viskas gerai, kad sirdele plaka, apsizliumbiau nuo itampos ir streso verysad.gif , daktare pasake, kad turiu is kabineto iseiti su sypsena, kad neisgasdinciau kitu uz duru laukianciu mamyciu... kiek teko pakalbet, tai daug mamyciu ateina su blogais kraujo rezultatais ir skaiciukai dar liudnesni nei mano...

tai dabar belieka tik laukti... toks nerimas ir baime, kartais atrodo, kad viskas gerai, o kartais net rankos is baimes dreba verysad.gif
Atsakyti
Saula, esi drasuole saunuole. Tavo atsakymai bus puikus, pamatysi smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Nu va šiandien prilaukiau, reiks skambintis Priscos2 rezultatų unsure.gif Žiūrėsim ką pasakys, tikiuosi kokių geresnių naujienų, negu po Priscos1, kai visą vakarą žliumbiau sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
as siandien skambinausi susizinoti galutiniu atsakymu, pilno kariotipo smile.gif , viskas ok, pati laimingiausia esu wink.gif
Linkiu visoms geru rezultatu.
Dar norejau pasakyti, kad sitose temose tikrai nemazai nesamoniu prirasyta yra. dabar jau galiu pasakyt kas man kele panika blink.gif Kazkur cia mamos rase, kad vaiko raukslytes po 14 savaites nebesimato, tipo cia viens is pozymiu, kad viskas gerai. As pirma karta pas genetike patekau 16 sav., raukslyte buvo 2 mm. Bet gydytoja pasake, kad nera taip, kad raukslytes nera, tiesiog po 14 sav. ji nebeinformatyvi ir tiek wink.gif g.gif
Atsakyti
Ele, valio thumbup.gif
Atsakyti
Na šį kartą man kažkaip tai viduje ramu, bet kadangi gydytoja rekomendavo PRISCA tyrimus, tai pasidariau, bet tik tam kad paskui nekaltinčisu svęs kad pagailėjau pinigėlių. Tyrimo rezultatus jau turėčiau žinoti penktadienį.
Atsakyti
Nu man tai merginos kokia dilema verysad.gif Kaip jau rašiau Priscos1 rezultatai buvo blogi ir man paskyrė vandenų tyrimą, bet tuo pačiu ir Prisca2 padarė. Vakar pasakė rezultatus, tai kuo puikiausi bigsmile.gif Bet dabar gydytoja liepė pačiai nuspręsti dėl vandenų tyrimo, ar darysiuosi, ar ne verysad.gif Siuntimą viską turiu, tai kitą antradienį eičiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandr @ 2010 10 20, 09:02)
Nu man tai merginos kokia dilema verysad.gif Kaip jau rašiau Priscos1 rezultatai buvo blogi ir man paskyrė vandenų tyrimą, bet tuo pačiu ir Prisca2 padarė. Vakar pasakė rezultatus, tai kuo puikiausi  bigsmile.gif Bet dabar gydytoja liepė pačiai nuspręsti dėl vandenų tyrimo, ar darysiuosi, ar ne  verysad.gif Siuntimą viską turiu, tai kitą antradienį eičiau  verysad.gif

O kaip pakomentavo rezultatu skirtumus?
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 20, 07:03)
O kaip pakomentavo rezultatu skirtumus?

Prisca1, kur man parode padidinta riziką DS kazkokio hormono buvo labai mazai, kurio turejo buti. O dabar tipo viskas normoj g.gif Tai tiek ir tepasakė ...
Aš tik vienintelio dalyko bijau del vandenų tyrimo - persileidimo, šiaip tai eičiau darytis ...
Atsakyti
Vilmandr, beveik visos mamos rašo, kad paties tyrimo bijoti neverta. Pagalvok pati, ar pajėgsi nusiraminti nepasidariusi to tyrimo.
O aš galutinai apsisprendžiau. Vandenų tyrimą darysiuosi nebent jei bus l.l. blogas PriscaII. Kažkodėl nurimau visiškai, nebenoriu darytis ir II tyrimo, tik jau suprantu, kad tai būtų tikras apsileidimas.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 20, 07:36)
Vilmandr, beveik visos mamos rašo, kad paties tyrimo bijoti neverta. Pagalvok pati, ar pajėgsi nusiraminti nepasidariusi to tyrimo.
O aš galutinai apsisprendžiau. Vandenų tyrimą darysiuosi nebent jei bus l.l. blogas PriscaII. Kažkodėl nurimau visiškai, nebenoriu darytis ir II tyrimo, tik jau suprantu, kad tai būtų tikras apsileidimas.

O tai tu sugebėsi nusiraminti nepasidariusi vandenų tyrimo ?
Atsakyti
Aš manau galėsiu. Žinoma, dar neaišku kokie bus II tyrimo atsakymai. Bet aš kalbėjausi su l.artima giminaite, kuriai gydytoja nuoširdžiai patarė nelabai kreipti dėmesio į tas rizikas. Nors pas ją pvz. vyro giminėje apsigimimų būta.
Aš tiesiog nebetikiu tais Prisca, o badytis nenoriu, tikrai nenoriu kaip nepavojinga tai bebūtų. Esu pakankamai rami, nors apsigimimų riziką suvokiu l.gerai, teko savu laiku po mokslų padirbėti su neįgaliaisiais. Tai gali būti tokia galybė apsigimimų ir tokių atrodo perversijų, ko net sveikas protas baisiausią naktį nenupieštų. Man asmeniškai dar l.baisūs ir l.dažnai sutinkami autizmo arba aspergerio sindromai. vaikutis gali būti gražiausias ir paaiškėti toks sutrikimas tik žymiai vėliau. Žodžiu, spręsti pačiai mamai, ką jai daryti.
Vilmandr, kad tau būtų drąsiau susisiek kas neseniai darėsi vaisiaus vandenų tyrimą, pasikalbėk akis į akį, gal bus lengviau apsispręsti.
Atsakyti