Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(spengla @ 2011 01 27, 15:42)
Bus nusibodęs ir banalus kalusimas  blush2.gif, bet, sakykit, mielosios, ar labai baisus tas vandenų tyrimas unsure.gif? Kad rizika nedidelė, tą jau suskaičiau temoje, o noriu paklausti iš žmogiškosios, ne medicininės pusės (kiek trunak, kaip pavyko suvaldyti stresą ir pan.). Ačiū.

Pats vadenu paemima trunka maziau nei minute, dar minute- kol daktare stebi echo ir renkasi durio vieta. O pries procedura- ilga, kruopsti apziura echo.
Atsakyti
tikrai nesibaimink doh.gif nieko baisaus,mane pries tai buvo ibaimine,bet tas pats,kaip nusisvilpt lotuliukas.gif

Papildyta:
jeigu echoskopuojant jau matosi akivaizdziai,tai jau mamytes pagalvokit apie ateiti g.gif .jau geriau asareliu veliau neliet,jeigu is karto reikalus galima sutvarkyti 4u.gif
Atsakyti
o man vakar mano gine galvosuki uzdave...buvau ekoskopuotis.. na man dab beveik 14sav...o pas genetikus po 2sv...sako ji man, tai jau pvz karujo neims, ne stypo kratjo ta chromosomu tyrima daro 13sav...tavo jau nestumas perdidelis...kodel tave taip velai uzregistravo?sakau-o ka as zianu, registraturoj moteriske paskaiciavo, ir liepe vasario 10d atvaziuot..-tai idomu kaip cia dabar bus...na aki nuvaziuosiu man turetu but apie 16sav
Atsakyti
Man irgi mano gydytojas sakė, kad genetinius tyrimus nuo šešioliktos savaitės skirs.
Prieš savaitę buvau nuodugniam ultragarso tyrimui, tai tas gydytojas pasakė, kad per vėlu jau bus. Reikėjo nuo 10 savaitės. Dabar tik genetiškai pasižiūrėjo echo lialiuką ir viskas gerai thumbup.gif .
Atsakyti
PRISCA tyrimams kraujas imamas du kartus?
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 01 30, 11:07)
PRISCA tyrimams kraujas imamas du kartus?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2011 01 30, 15:05)

Kaip supratau, antras tyrimas mokamas. Gal kas žino kiek?
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 01 30, 15:52)

Kaip su mokejimu, nezinau, nes kai laukiausi sunaus, lankiausi privacioje klinikoje, kur visi tyrimai buvo mokami.
Paziurekit kad ir sorpo.lt puslapyje - kainos, manau, bus panasios visose laboratorijose.
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2011 01 30, 16:52)

jei nemokėjot už pirmą (su siuntimu ) tai nereikia mokėti ir už antrą. Aš pati rytoj važiuoju antro trimestro tyrimui. Po pirmo tyrimo parašyta kombinuota rizika 1: 17339 , tai čia nesuprantu,man jaudintis reikia ar ką, kad ir antram tyrimui siunčia g.gif
Atsakyti
Mes 3 kartus vaziavom i Kauna ir nereikejo moketi nei lito,kadangi buvau su siuntimu.
Atsakyti
Noriu registruotis vandenų tyrimui. Ar yra skirtumas Kaune ar Vilniuje? Ar nėra didelio skirtumo (turiu omenyje profesionalumą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 31 sausio 2011 - 10:06
QUOTE(trude @ 2011 01 31, 11:05)
Noriu registruotis vandenų tyrimui. Ar yra skirtumas Kaune ar Vilniuje? Ar nėra didelio skirtumo (turiu omenyje profesionalumą).

Registruokites Vilniuje 4u.gif
Atsakyti