laba, as cia vis paskaitineju...ir turiu klausimuka..aisku, jau jis jums bus nusibodes, bet gal kuri atsakysit
as vasario men uzsirasiua pas genetikus[vilniuje].pirma kart.laukiuosi antro vaikelio.uzsirasiau nes pirma mergyte gime su liga, kolkas genetikai neranda kodel, na tiesiog taip yra...todel dabar nusprendziau isitirti del antro...
noriu pauklausti, o ka man per pirm akarta darys?na tik klausines?ar krauja ims r ekoskopas bus?kaip ten viskas vyksta, nes manau daugmaz visur vienodai...man dab 13sav
QUOTE(neringuskinas @ 2011 01 25, 11:36)
laba, as cia vis paskaitineju...ir turiu klausimuka..aisku, jau jis jums bus nusibodes, bet gal kuri atsakysit
as vasario men uzsirasiua pas genetikus[vilniuje].pirma kart.laukiuosi antro vaikelio.uzsirasiau nes pirma mergyte gime su liga, kolkas genetikai neranda kodel, na tiesiog taip yra...todel dabar nusprendziau isitirti del antro...
noriu pauklausti, o ka man per pirm akarta darys?na tik klausines?ar krauja ims r ekoskopas bus?kaip ten viskas vyksta, nes manau daugmaz visur vienodai...man dab 13sav
turetu daryti echo ir paiimti kraujo tyrimams

QUOTE(airish @ 2011 01 25, 14:40)
ooo, tai gerai...nes seip smalsu lytis...

QUOTE(neringuskinas @ 2011 01 25, 13:10)
ooo, tai gerai...nes seip smalsu lytis...
aisku dab gausiu nuo jusu velniu-tau turetu but svarbu, kad vaikas sveikas, o ne lytis..sakysit jus...na aisku man tai svarbiausia, tik as to nerasau 

ner uz ka duoti velniu

QUOTE(airish @ 2011 01 25, 15:18)
ner uz ka duoti velniu
normalu, kad smalsu suzinoti lyti
nors dar gan ankstoka na bet gal genetike ir pamatys

na sako tokiu laiku jau susiformuoja, beto ne siandien vaziuoju, dar po vasario 10, tai jau daugiau laiko bus

as pirma karta kai buvau,tai mane echoskopavo ir dare biopsija,nes taip pat pirmas vaikelis buvo apsigimes
Papildyta:
dabar kai buvau pastojusi,tai dare kraujo tyrima
,bet nieko nepasake tas tyrimas,nors mazutis apsigimimas buvo
.tai as geriau daryciausi biopsija,negu krauja,nes cia yra tik pinigu svaistymas

Papildyta:

Vilma37,
o apie kokią biopsiją Jūs kalbate? Ar apie vaisiaus vandenų tyrimą, ar čia imamas placentos gabaliukas
?
Ačiū už paaiškinimą.
o apie kokią biopsiją Jūs kalbate? Ar apie vaisiaus vandenų tyrimą, ar čia imamas placentos gabaliukas

Ačiū už paaiškinimą.
QUOTE(vilma37 @ 2011 01 25, 16:55)
as pirma karta kai buvau,tai mane echoskopavo ir dare biopsija,nes taip pat pirmas vaikelis buvo apsigimes
Papildyta:
,bet nieko nepasake tas tyrimas,nors mazutis apsigimimas buvo
.tai as geriau daryciausi biopsija,negu krauja,nes cia yra tik pinigu svaistymas 

Papildyta:

o tai uz tuos vosokius tyrimus dar moket reik?na uz karuja?ekoskopa?na manau as to vandenu tyrimo tai nesuidaryciau, nebent jau labai didele rizika parodytu...bet cia kiekvienos reikalas
tai taip
,dabar viskas mokama.jo imamas placentos gabaliukas per pilvo ertme.zinoma,cia kiekviena uz save masto
,ko reikia ir ko nereikia
Papildyta:
butent uz kraujo t mokejau 150 lt
,o biopsija man dare labai seniai pries 11m,tai neprisimenu kiek tada kainavo

Papildyta:

Vilma37, ačiū už info.
Dabartinėje savo situacijoje mąstau, kad viską padarysiu ko reikės, nesvarbu, kiek tai bus mokama ar ne
.
Dabartinėje savo situacijoje mąstau, kad viską padarysiu ko reikės, nesvarbu, kiek tai bus mokama ar ne

QUOTE(vilma37 @ 2011 01 25, 17:23)
tai taip
,dabar viskas mokama.jo imamas placentos gabaliukas per pilvo ertme.zinoma,cia kiekviena uz save masto
,ko reikia ir ko nereikia
Papildyta:
,o biopsija man dare labai seniai pries 11m,tai neprisimenu kiek tada kainavo 

Papildyta:

ogo, tai gerai kad pasaket...tai kraujas mazdaug 150lt o, ekoskopas?ar kiti tyrimai?
echoskopas nekainavo