Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(vilma37 @ 2011 01 25, 16:23)
tai taip  biggrin.gif ,dabar viskas mokama.jo imamas placentos gabaliukas per pilvo ertme.zinoma,cia kiekviena uz save masto  g.gif ,ko reikia ir ko nereikia

Papildyta:
butent uz kraujo t mokejau 150 lt 4u.gif ,o biopsija man dare labai seniai pries 11m,tai neprisimenu kiek tada kainavo  g.gif

Leiskit nesutikt.Jei tyrimamas moteris uzsirase i universitetine lygonine,pvz.Santariskes ir turi siuntima is savo poliklinikos,tai visi tyrimai NEMOKAMI,nebent noretum be eiles privacia tvarka,arba privacioj klinikoj tyrimus darot.Tada pirminis ultragarsas ir genetiko konsultacija kainuoja 250,kraujo tyrimas(PRISKO testas-genetinis)-120-150Lt,jei daromas vaisiaus vandenu tyrimas-1300+konsultacija apie 100.
Genetiniam tyrimui imamas kraujas is venos-atsakymas po 2-3 dienu,jis parodo tam tikru apsigimimu tikimybe,jei jo nepakanka,gali skirti amniocinteze ar kariotipo tyrima-tyrimui imami vaisiaus vandenys,o ne placentos gabaliukas.
Atsakyti
nebent dabar yra pasikeite,nes kaip minejau as buvau susidurusi su genetika pries 11m ax.gif ,ir siuntima is poliklinikos turejau,ir pries tai registravausi,bet uz tyrimus MOKEJAU,butent Santariskese g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2011 01 26, 11:46)
nebent dabar yra pasikeite,nes kaip minejau as buvau susidurusi su genetika pries 11m  ax.gif ,ir siuntima is poliklinikos turejau,ir pries tai registravausi,bet uz tyrimus MOKEJAU,butent Santariskese  g.gif

tai as i santariskes vaziuosiu...su siuntimu...ziuresim kaip cia bus...na reiks susmoket, susmokesim. schmoll.gif
Atsakyti
Neringuskinai, nereikės su siuntimu mokėti.
Atsakyti
ok.na aisku visteik isidesiu del viso pikto....
Atsakyti
moketi tikrai nereikes, as pati dariausi tyrimus pries kelis menesius su savo gydytojus siuntimu, tai uz nieka moketi nereikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2011 01 26, 10:46)
nebent dabar yra pasikeite,nes kaip minejau as buvau susidurusi su genetika pries 11m  ax.gif ,ir siuntima is poliklinikos turejau,ir pries tai registravausi,bet uz tyrimus MOKEJAU,butent Santariskese  g.gif

Sioje savaiteje dariausi kraujo ir vaisiaus vandenu tyrimus,turejau siuntima ir nieko nemokejau.
Atsakyti
laba diena,
nuo kelių savaičių jau galima daryti vandenų tyrimą?
Dariausi pirmą kraujo -parodė riziką. Nenoriu laukti antro kraujo, noriu būt garantuota ir kuo greičiau pasidaryti vandenis.

Atsakyti
QUOTE(trude @ 2011 01 27, 11:12)
laba diena,
Dariausi pirmą kraujo -parodė riziką. Nenoriu laukti antro  kraujo, noriu būt garantuota ir kuo greičiau pasidaryti vandenis.

as dariausi 18sav. bet man atrodo nuo 16sav. daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2011 01 27, 13:12)
laba diena,
Dariausi pirmą kraujo -parodė riziką. Nenoriu laukti antro  kraujo, noriu būt garantuota ir kuo greičiau pasidaryti vandenis.

Iprastai daro nuo 16 sav, taciau man dare 13 savaite, nes matesi akivaizdi patologija jau echoskopuojant.
Atsakyti
Bus nusibodęs ir banalus kalusimas blush2.gif, bet, sakykit, mielosios, ar labai baisus tas vandenų tyrimas unsure.gif? Kad rizika nedidelė, tą jau suskaičiau temoje, o noriu paklausti iš žmogiškosios, ne medicininės pusės (kiek trunak, kaip pavyko suvaldyti stresą ir pan.). Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 27 sausio 2011 - 14:43
QUOTE(spengla @ 2011 01 27, 13:42)
Bus nusibodęs ir banalus kalusimas  blush2.gif, bet, sakykit, mielosios, ar labai baisus tas vandenų tyrimas unsure.gif? Kad rizika nedidelė, tą jau suskaičiau temoje, o noriu paklausti iš žmogiškosios, ne medicininės pusės (kiek trunak, kaip pavyko suvaldyti stresą ir pan.). Ačiū.

man asmeniskai visiskai nebaisus, nelabai ka ir pajutau kai idure, is venos kai ima krauja tai tikrai skaudziau 4u.gif trunka neilgai, laike sunku butu ir pasakyti kelios minutes, viskas graziai, kruopsciai, svariai atliekama, visa procedura stebima echoskopo pagalba. Del streso tai net nezinau kodel bet jo nejauciau (nors esu linkusi panikuoti doh.gif ) gal cia savo darba atliko daktare, viska paaiskino, nuramino, tiesiog pasitikejau ja. O be to ir mano apsisprendimas buvo tvirtas 4u.gif
Atsakyti