Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(lotus9 @ 2010 10 15, 12:22)
Kuo daugiau skaitau, tuo  mažiau aišku. Jeigu man Prisca I būtų buvęs geras, tai aš Pr.II net nesidaryčiau, o čia va, pasirodo, kad II tyrimas gali būti blogas. Ir dar skaičiau, kad geriausia kai echoskopo duomenys daryti tą pačią dieną kaip ir kraujo tyrimas, tada rezultatai tiksliausi, o pas mane 3 dienų skirtumas tarp echoskopo ir kraujo paėmimo.
Ech, sėdžiu su paskutiniais džinsais į kuriuos įtelpu, bet pirkti naujų drabužių nekyla rankos.. tfu

Man ginekologė aiškino, kad jei daromas Prisca I, tai Prisca II taip pat reikia darytis, tačiau kodėl taip reikia, aš nesiaiškinau, nes jau nebuvo prasmės.
Prisca tyrimas ir echoskopija turi būti daroma tą pačią dieną dėl to, kad tuomet rezultatai būna kiek įmanoma tikslesni.
Kadangi jūsų echoskopija buvo gera, tai jaudintis nelabai ir verta. Neabejoju, kad viskas bus gerai 4u.gif Genetikė echoskopuodama beveik visuomet mato nukrypimus nuo normų.

Ele, man tyrė visą kariotipą, nes pagal echoskopiją nebuvo aišku kokia patologija. O jūsų echoskopijos rezultatai geri buvo?
Atsakyti
Jo, JurgaSim, aš irgi manau, kad panikuoti labai neverta, kai echoskopuojant buvo viskas puikiai. Bandau kvėpuoti ramybe..
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 15, 14:13)
Jo, JurgaSim, aš irgi manau, kad panikuoti labai neverta, kai echoskopuojant buvo viskas puikiai. Bandau kvėpuoti ramybe..

Viskas bus gerai 4u.gif Palaikysiu kumščius už jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ele:) @ 2010 10 15, 10:44)
Norejau paklaust, ar toms kurioms eme vandenis ziurejo ir kariotipa visa? Dabar pradedu galvot, kad gal kazkas negerai jeigu visom tyre tik del triju ligu, o man del visko
doh.gif

Man irgi tirs visą kariotipą. Čia supratau, kad dar geriau, kad viską ištiria, nes kariotipas parodo dėl daugelio sindromų, o ne tik trijų, tai man čia kaip kokį bonusą davė supratau, kad ištirs viską smile.gif
Atsakyti
JurgaSim, gydytoja Krasovsakaja sake, kad echoskopiskai vaikiukui viskas gerai, bet tai dabar galvoju, kad gal kazko nedasake. Nors kai cia prisikaciau tai visoms iskart pasako jeigu kazkas negerai. g.gif
O Tavo kraujo tyrimai buvo blogi ir del to tyre vandenis, ar del to, kad echoskopas kazka ne taip rode?
Atsakyti
Na skubu pasidalinti geromis naujienomis - musu atsakymai is genetikos centro geri, jokiu pakitimu nerado biggrin.gif Man viso kariotipo netyre, kadangi man jau buvo 20 savaiciu kai eme vandenis, o viso kariotipo istyrimas uzima 3 savaites ir pas mus pagrindine rizika buvo Dauno sindromo (1:50). Tfu tfu tfu pagaliau viskas baigesi 4u.gif Mergaitems laukiancioms tyrimo ar atsakymu stiprybes 4u.gif Tikiu, kad pas jus viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Orchideja, labai džiaugiuosi už jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ele:) @ 2010 10 15, 14:26)
JurgaSim,  gydytoja Krasovsakaja sake, kad echoskopiskai vaikiukui viskas gerai, bet tai dabar galvoju, kad gal kazko nedasake. Nors kai cia prisikaciau tai visoms iskart pasako jeigu kazkas negerai.  g.gif
O Tavo kraujo tyrimai buvo blogi ir del to tyre vandenis, ar del to, kad echoskopas kazka ne taip rode?

Genetikė tikrai būtų jums užsiminusi, jei matytų ką nors negero. Jos tikrai nesuinteresuotos kažką nuslėpti.

Prisca tyrimo man neprireikė. Echoskopija akivaizdžiai rodė patologiją, tikslią diagnozę nustatė po vaisiaus vandenų tyrimo.

Orchideja29, sveikinimai jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja29 @ 2010 10 15, 12:27)
Na skubu pasidalinti geromis naujienomis - musu atsakymai is genetikos centro geri, jokiu pakitimu nerado biggrin.gif

Super naujienos ! 4u.gif Sveikinu, sveikinu, sveikinu clap.gif clap.gif clap.gif
Gal žinot, ko laukiat, dukrelės ar sūnelio ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja29 @ 2010 10 15, 12:27)
Na skubu pasidalinti geromis naujienomis - musu atsakymai is genetikos centro geri, jokiu pakitimu nerado biggrin.gif Man viso kariotipo netyre, kadangi man jau buvo 20 savaiciu kai eme vandenis, o viso kariotipo istyrimas uzima 3 savaites ir pas mus pagrindine rizika buvo Dauno sindromo (1:50). Tfu tfu tfu pagaliau viskas baigesi 4u.gif Mergaitems laukiancioms tyrimo ar atsakymu stiprybes 4u.gif Tikiu, kad pas jus viskas bus gerai 4u.gif

puiku girdeti geras naujienas, sveikinu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma ir sveikinimus biggrin.gif O mes laukiames dukrytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ele:) @ 2010 10 15, 12:26)
JurgaSim,  gydytoja Krasovsakaja sake, kad echoskopiskai vaikiukui viskas gerai, bet tai dabar galvoju, kad gal kazko nedasake. Nors kai cia prisikaciau tai visoms iskart pasako jeigu kazkas negerai.  g.gif

buk gerute ir neprisigalvok 4u.gif mirksiukas.gif genetiku darbas ieskoti nukrypimu jei ka butu bloga macius tikrai butu pasakius 4u.gif o be to Krasovskaja man bent jau paliko konkretaus zmogaus ispudi sako kaip yra, pamacius mano kraujo tyrimus pasake kad jie labai blogi, nes ir baltymas ir hormonas virsino normas 10 kartu doh.gif
taip kad nusiramink ir viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti