QUOTE(lotus9 @ 2010 10 15, 12:22)
Kuo daugiau skaitau, tuo mažiau aišku. Jeigu man Prisca I būtų buvęs geras, tai aš Pr.II net nesidaryčiau, o čia va, pasirodo, kad II tyrimas gali būti blogas. Ir dar skaičiau, kad geriausia kai echoskopo duomenys daryti tą pačią dieną kaip ir kraujo tyrimas, tada rezultatai tiksliausi, o pas mane 3 dienų skirtumas tarp echoskopo ir kraujo paėmimo.
Ech, sėdžiu su paskutiniais džinsais į kuriuos įtelpu, bet pirkti naujų drabužių nekyla rankos.. tfu
Ech, sėdžiu su paskutiniais džinsais į kuriuos įtelpu, bet pirkti naujų drabužių nekyla rankos.. tfu
Man ginekologė aiškino, kad jei daromas Prisca I, tai Prisca II taip pat reikia darytis, tačiau kodėl taip reikia, aš nesiaiškinau, nes jau nebuvo prasmės.
Prisca tyrimas ir echoskopija turi būti daroma tą pačią dieną dėl to, kad tuomet rezultatai būna kiek įmanoma tikslesni.
Kadangi jūsų echoskopija buvo gera, tai jaudintis nelabai ir verta. Neabejoju, kad viskas bus gerai

Ele, man tyrė visą kariotipą, nes pagal echoskopiją nebuvo aišku kokia patologija. O jūsų echoskopijos rezultatai geri buvo?