QUOTE(Mergelė @ 2010 10 25, 18:14)
Pas mus tas pats. Sargai ir valytojos faktiškai nedalyvauja. Mane tai labiausiai užkerta susirinkimai kas dvi savaitės ir dar griežtai po 90 min. Toks laiko švaistymas, kad ne tas žodis.
Noriu dar paklausti tų, kurios naudojatės mokinukai.lt portalu. Kuo gi skiriasi , kai prisijungi mokytojo vardu ir mokinio. Kolkas aš dar neradau jokio skirtumo. Mums mokykla nupirko programą, bandau bandau ir nerandu skirtumo. Gal kas naudojot, ką gi galima iš jos išpešti?
Gal kas dar turit kryžiažodžių pradinukams apie sveikatą. Man panašiai kaip ir smilgai1972 reiks vesti renginį visai mokyklai apie sveiką vaiką. Radau keletą filmukų apie taisyklingą dantų valymą, panaudosim mokinukai.lt programos mitybos piramidę, gersim vaistažolių arbatas, o kas gi dar galėtų būti?
Taigi prisiminiau, kad esu kažkada seniai vedusi popietę "Augu sveikas", tai pamenu įėjimas buvo - slaptažodis, kas nors iš sveiko maisto. Tai įeidami vaiaki sakė - morka, burokas, varškė ir pan.

Paskui kiekviena klasė kažką buvo paruošę - kas apie sporto naudą, kas apie maistą ir pan. Gėrėm irgi arbatas, ragavom sveikuoliškų patiekalų. Dar kiekvienas norintis galėjo pasisverti, pasimatuoti ūgį. Rinkome aukščiausią ir mažiausią pradinuką
Seniai vedžiau, tai nežinau ar turiu kompiuterinį variantą. Paieškosiu, bet abejoju