Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

4u.gif Ir aš turiu prašymą.Gak kas iš dirbančių mažakomplektėje turi kaledinių scenarijų. Reikia 8 mokiniams
Atsakyti
Sveikos merginos, aš ir vėl žvilgtelėjau pas jus. gal ir gražu pasveikinti su gimtadieniu, tiik ar Jūs nemanot, kad per sveikinimus vis teks ir teks atidarinėti kitą forumo temą, nes jų dėka vis truks vietos bendravimui. Aišku darykit kaip tinkamos- čia tik mano toks dalykinis pastebėjimas

o dabar norėjau pasakyti, kad pasiknisau kompe ir radau su savo mokiniais statyto vaidinimo scenarijų "Žaislų paradas".

ŽAISLŲ PARADAS
Tyliai tyliai krinta snaigės...
Jau senieji metai baigias...
Jau mamytės stalą dengia,
Eglės dailiai apsirengę...

Manau, kad jį ten visos žinot, jis eiliuotas, bet pakankamai lengvai išmokstamas, jei trūksta vaidmenų galima pačiai prikurti ką nors, nes kūrybai čia erdvės abstu. Įdėjjau į paštą. Sėkmės, jei kuri pasinaudosit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andzelika: 13 spalio 2010 - 17:30
labai labai labai ačiū visoms už sveikinimus ir gražius linkėjimus!
biggrin.gif 4u.gif clap.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
Labutis mergaites smile.gif Turiu knygute "Trys kalediniai scenarijai vaikams". Cia raso kad pirmas scenarijus tinka 1-2 kl., o kiti du scenarijai tinka 3-4kl. Prie knygutes yra ir kompaktas su muzika. Per savaitgali pasistengsiu nuskanuoti ir ideti i musu bendra pasta ax.gif Nes kolkas vis dar vargstu su praktikante, kuri pasirodo kaip jaunas menulis t.y. tada kad jai paciai sauna i galva doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

į paštą išsiunčiau vaidinimą "Pasitaiko apsirikti, bet už tai nereikia pykti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 13 spalio 2010 - 19:04
Savaitgalį įdėsiu naujametinį vaidinimą, kuris mums tikrai buvo pavykęs. Kreipiuosi į koleges. Gal kas turite pagal vertinimo lygius kiekvienam dalykui santraukas. Pavyzdžiui: matematika- aukštesnysis lygis ir ką mokinys turi mokėti. Noriu tėvų susirinkimo metu išdalinti tėvams ir supažindinti, kad orientuotųsi ką vaikas turi mokėti kiekvienam lygiui. Man aktualu 3 kl. Aišku galiu ir pati išsirankioti iš bendrųjų programų, bet daug laiko pareikalaus. Jei turite, pagelbėkite. Visada pasiruošusi Jums padėti.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2010 10 13, 18:27)

O man tos muzikos kaip tik ir trūksta labai  doh.gif , nes neaišku man buvo nei dainos, nei rateliai  blush2.gif

Aš manau nebūtina naudoti nurodytus ratelius ar daineles, juk pačios mokinam ir visa tai galima panaudoti spektaklyje. Aš visada naudoju tik pačios išmokintas daineles ir ratelius. Juos bet kokiam spektaklyje ar šventėje pritaikau rolleyes.gif

Pasakas į paštą įmesiu rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 10 13, 21:19)
Savaitgalį įdėsiu naujametinį vaidinimą, kuris mums tikrai buvo pavykęs. Kreipiuosi į koleges. Gal kas turite pagal vertinimo lygius kiekvienam dalykui santraukas. Pavyzdžiui: matematika- aukštesnysis lygis ir ką mokinys turi mokėti. Noriu tėvų susirinkimo metu išdalinti tėvams ir supažindinti, kad orientuotųsi ką vaikas turi mokėti kiekvienam lygiui. Man aktualu 3 kl. Aišku galiu ir pati išsirankioti iš bendrųjų programų, bet daug laiko pareikalaus. Jei turite, pagelbėkite. Visada pasiruošusi Jums padėti.

as i pasta buvau nusiuntus visoms klasems vertinimo kriterijus. ar jie netinka?
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 10 13, 19:17)
Labutis mergaites smile.gif Turiu knygute "Trys kalediniai scenarijai vaikams". Cia raso kad pirmas scenarijus tinka 1-2 kl., o kiti du scenarijai tinka 3-4kl. Prie knygutes yra ir kompaktas su muzika. Per savaitgali pasistengsiu nuskanuoti ir ideti i musu bendra pasta ax.gif Nes kolkas vis dar vargstu su praktikante, kuri pasirodo kaip jaunas menulis t.y. tada kad jai paciai sauna i galva doh.gif

Ot būtų gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BalBal @ 2010 10 13, 21:13)
as i pasta buvau nusiuntus visoms klasems vertinimo kriterijus. ar jie netinka?

Aš kažkaip nemačiau. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasižiūrėjau savo scenarijus, tai "Katės namai " kažkur išgaravo. Matyt kažkas pasiskolino ir negrįžo verysad.gif Reiks dar namie ieškot sąsiuvinio kur ranka kažkada rašiau, jei bus nusekenuosiu.
Turiu šiuos spektakliukus:
"Voro vestuvės" (pagal knygelę)
"12 mėnesių"
"Kalėdinis spektaklis" (ištraukos iš įvairių pasakų)
"Snaigių karalienė" (1-2 klasėms)
"Lapė karalienė" (pagal P.Cvirkos pasaką)
"Varna prie eglutės" (labiau tiktų 4 kl.)
"Kelionė laivu" (linksma, daug dainų)

Bandžiau įkelt pasakas, bet leidžia tik po 4-5. Gal žinot kaip galima sukelt vienu kartu daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 14, 16:26)
Sveikos 4u.gif
Pasižiūrėjau savo scenarijus, tai "Katės namai " kažkur išgaravo. Matyt kažkas pasiskolino ir negrįžo verysad.gif  Reiks dar namie ieškot sąsiuvinio kur ranka kažkada rašiau, jei bus nusekenuosiu.
Turiu šiuos spektakliukus:
"Voro vestuvės" (pagal knygelę)
"12 mėnesių"
"Kalėdinis spektaklis" (ištraukos iš įvairių pasakų)
"Snaigių karalienė" (1-2 klasėms)
"Lapė karalienė" (pagal P.Cvirkos pasaką)
"Varna prie eglutės" (labiau tiktų 4 kl.)
"Kelionė laivu" (linksma, daug dainų)

Bandžiau įkelt pasakas, bet leidžia tik po 4-5. Gal žinot kaip galima sukelt vienu kartu daugiau? g.gif

Bandyk per čia kelti http://www.2shared.com/ ax.gif . Aš taip muziką sukėliau mirksiukas.gif .
Atsakyti