Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip norisi būti dar jaunai, tačiau, deja...

Sveikos 4u.gif
Man jau 37metukai, širdyje jaučiuosi kaip 21 metukų, tačiau pažvelgus į veidrodį pamatau vaizdelį (žilstelėję plaukai, nors labai kruopščiai slepiami po dažų sluoksniu, figurėlė išpatėjusi ir taip toliau). Palipimas į penktą aukštą, širdelę priverčia plakti vis stipriau. O taip norisi užlėkti ir nejausti. mirksiukas.gif
Na norisi būti jaunai, piemenaitei, kai gyvenimas dar visas prieš akis. Bet deja, jau pusė nugyventa. g.gif
Ar Jums taip nebūna? Dūšia jauna, skrendanti, bėganti, o kūnas kartais nebeklauso. ax.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Stėlė, man kovo mėn 40 4u.gif Netikiu, ką norit sakykit bet aš netikiu schmoll.gif Tai tik skaičiai, jie nieko nereiškia lotuliukas.gif Svarbiausia ant kiek pati jautiesi.Aš tai jaučiuos 18 tongue.gif
Na pasižiūriu į save, aišku kur visas grožis dingo velnias žino lotuliukas.gif Bet reikia mylėt save tokia kokia esi.Myliu aš savo raukšlės ax.gif O jei pradėsi dėl raukšlių nervuotis, jų dar daugiau atsiras lotuliukas.gif
Aš tai nežinau kodėl, bet pati sau aš patinku dabar daugiau nei kai jauna buvau.Nežinau, gal protas kitoks, viską kitaip vertini, viską kitaip darai doh.gif
Tai kad mylėk save ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
p.s. mano sūnus irgi Tomas biggrin.gif
Atsakyti
Siulyciau perskaityti Susannos Kubelkos knyga "Pagaliau per keturiasdesimt" wink.gif Su jumoru,bet viskas aprasyta labai graziai ir atsiranda noras kitiems irodyti kad amzius - tai tik skaiciai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2006 01 25, 08:57)
Sveikos 4u.gif
Man jau 37metukai, širdyje jaučiuosi kaip 21 metukų, tačiau pažvelgus į veidrodį pamatau vaizdelį (žilstelėję plaukai, nors labai kruopščiai slepiami po dažų sluoksniu, figurėlė išpatėjusi ir taip toliau). Palipimas į penktą aukštą, širdelę priverčia plakti vis stipriau. O taip norisi užlėkti ir nejausti.  mirksiukas.gif
Na norisi būti jaunai, piemenaitei, kai gyvenimas dar visas prieš akis. Bet deja, jau pusė nugyventa.  g.gif
Ar Jums taip nebūna? Dūšia jauna, skrendanti, bėganti, o kūnas kartais nebeklauso. ax.gif
Geros dienos 4u.gif

Prašyčiau neįsižeisti, bet kai paskaitau tokius postus, tai galvoja mintis prabėga viena: blyn, moteriškė turbūt rimtų bėdų gyvenime nėra turėjusi, kad ieško problemų lygioj vietoj bash.gif Kai susiduri su ligom ir netektim, žilas plaukas ir raukšlelė atrodo toks mizeris...Gyvenimo džiaugsmas ne nuo metų skaičiaus pareina, greičiau nuo suvokimo, kad esame mirtingi, ir kiekviena diena yra dovana. Kurią reikia sugebėti priimti.
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2006 01 25, 12:21)
Stėlė, man kovo mėn  40  4u.gif Netikiu, ką norit sakykit bet aš netikiu  schmoll.gif Tai tik skaičiai, jie nieko nereiškia  lotuliukas.gif Svarbiausia ant  kiek pati jautiesi.Aš tai jaučiuos 18  tongue.gif
Na pasižiūriu į save, aišku kur visas grožis dingo velnias žino  lotuliukas.gif Bet reikia mylėt save tokia kokia esi.Myliu aš savo raukšlės ax.gif  O jei pradėsi dėl raukšlių nervuotis, jų dar daugiau atsiras  lotuliukas.gif
Aš tai nežinau kodėl, bet pati sau aš patinku dabar daugiau nei kai jauna buvau.Nežinau, gal protas kitoks, viską kitaip vertini, viską kitaip darai  doh.gif
Tai kad mylėk save ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif 
p.s. mano sūnus irgi  Tomas  biggrin.gif

Dėkui už optimistines mintis. Žinok ir aš jaučiuosi gerai, sau patinku, bet gi būna dienų lyg tyčia, kai atsisuki atgal ir pagalvoji, kad būčiau jaunesnė, tai daug ką daryčiau ne taip doh.gif Na tiek jau to. Myliu aš save mirksiukas.gif Kas liečia proto brandą, tai tikrai dabar esu na šiek tiek protingesnė.
p.s.perduok savo Tomui linkėjimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 01 25, 12:25)
Siulyciau perskaityti Susannos Kubelkos knyga "Pagaliau per keturiasdesimt" wink.gif Su jumoru,bet viskas aprasyta labai graziai ir atsiranda noras kitiems irodyti kad amzius - tai tik skaiciai  drinks_cheers.gif

Jeigu pakliūs į rankas būtinai perskaitysiu. Gal pravers. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cassandra @ 2006 01 25, 12:57)
Prašyčiau neįsižeisti, bet kai paskaitau tokius postus, tai galvoja mintis prabėga viena: blyn, moteriškė turbūt rimtų bėdų gyvenime nėra turėjusi, kad ieško problemų lygioj vietoj bash.gif Kai susiduri su ligom ir netektim, žilas plaukas ir raukšlelė atrodo toks mizeris...Gyvenimo džiaugsmas ne nuo metų skaičiaus pareina, greičiau nuo suvokimo, kad esame mirtingi, ir kiekviena diena yra dovana. Kurią reikia sugebėti priimti.

Labai atsiprašau, jei užgavau savo mintimis. Problemos aš su tuo neturiu ir neieškau. Tiesiog norėjau pabendrauti ir tiek. Aš pilnai suprantu tuos, kuriems iš ties yra blogai. Man yra gerai. Aš tikrai mirtinga ir tikrai nesu apsaugota nuo nelaimių ar ligų. Visi mes esame žmonės. Visi turi savo likimą nuo kurio nepabėgsime.
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2006 01 25, 12:37)
Labai atsiprašau, jei užgavau savo mintimis. Problemos aš su tuo neturiu ir neieškau. Tiesiog norėjau pabendrauti ir tiek. Aš pilnai suprantu tuos, kuriems iš ties yra blogai. Man yra gerai. Aš tikrai mirtinga ir tikrai nesu apsaugota nuo nelaimių ar ligų. Visi mes esame žmonės. Visi turi savo likimą nuo kurio nepabėgsime.

smile.gif Ne, ne visai tai norėjau pasakyti smile.gif Vienas mano mėgstamas autorius yra pasakęs: "Geriausias patarėjas yra mirtis, kai suabejosi savim ar savo sprendimais, patarimo pasiklausk savo mirties". Tos frazės teisingumą suvokiau vieną gražią dieną pačiai sau netikėtai atsidūrusi po chirurgo peiliu. Staigi akistata su faktu, kad gali nebepabusti, daug ką pakeičia vertybių skalėje. Taip, metai eina, kūnas nyksta, bet tikrai ne tai svarbiausia. Svarbiausia yra tai, kad metams einant mes turime šansą įgyti sielos ramybę ir harmoniją, neturinčią nieko bendrą su išvaizda.

Ar atkreipei dėmesį, kokie gražūs yra kai kurie seni žmonės? Iš kaimo? ne prisižiūrėję ir pasikosmetine, o natūraliai gražūs? Gražūs tuo, kas šviečia jų veide? Ta vidinė šviesa ir yra esminis grožis vyresniame amžiuje, o ne išoriniai pašvitai. Mes gyvename jauno kūno kulto laikais. Ir tai kartais gali slėgti. Tačiau jei prisiminsime, kad būti "amžinai jauna" prasilenkia su gyvenimo realybe ir gamtos dėsniais, suvoksime, kad tikrasis grožis ir gyvenimo džiaugsmas slypi ne išoriniuose dalykuose.

Mylėk save smile.gif Juk dabar yra pats geriausias tavo laikas - esi moteris pačiam žydėjime. Ir jau turi neįkainojimą dalyką - gyvenimo patirtį ir išmintį. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cassandra @ 2006 01 25, 13:50)
smile.gif Ne, ne visai tai norėjau pasakyti  smile.gif Vienas mano mėgstamas autorius yra pasakęs: "Geriausias patarėjas yra mirtis, kai suabejosi savim ar savo sprendimais, patarimo pasiklausk savo mirties". Tos frazės teisingumą suvokiau vieną gražią dieną pačiai sau netikėtai atsidūrusi po chirurgo peiliu. Staigi akistata su faktu, kad gali nebepabusti, daug ką pakeičia vertybių skalėje. Taip, metai eina, kūnas nyksta, bet tikrai ne tai svarbiausia. Svarbiausia yra tai, kad metams einant mes turime šansą įgyti sielos ramybę ir harmoniją, neturinčią nieko bendrą su išvaizda.

Ar atkreipei dėmesį, kokie gražūs yra kai kurie seni žmonės? Iš kaimo? ne prisižiūrėję ir pasikosmetine, o natūraliai gražūs? Gražūs tuo, kas šviečia jų veide? Ta vidinė šviesa ir yra esminis grožis vyresniame amžiuje, o ne išoriniai pašvitai. Mes gyvename jauno kūno kulto laikais. Ir tai kartais gali slėgti. Tačiau jei prisiminsime, kad būti "amžinai jauna" prasilenkia su gyvenimo realybe ir gamtos dėsniais, suvoksime, kad tikrasis grožis ir gyvenimo džiaugsmas slypi ne išoriniuose dalykuose.

Mylėk save  smile.gif Juk dabar yra pats geriausias tavo laikas - esi moteris pačiam žydėjime. Ir jau turi neįkainojimą dalyką - gyvenimo patirtį ir išmintį. Sėkmės tau  4u.gif

Dėkui už palinkėjimą.
Gal tikrai aš dar nesusidūriau su labai rimtomis bėdomis, bet visiems sakau, kad reikia labai mylėti gyvenimą, saugoti save, žinoma ir aplinkinius mylimus žmones. Tiesiog turėjau vieną problemą, su kuria aš gana per ilgą laiką susitvarkiau. Todėl žinau, kad reikia saugoti save, pabandyti nekreiti dideli dėmesi į smulkmenas, nepersitemti, saugoti savo "nervus", o nuo jų labai daug ligų pareina. Tai va.
Kas buvo, pražuvo, dabar visai kitaip žiūriu į gyvenimą ir jis man gražus ax.gif
Labai vertinu gėrį, meilę, pasiaukojimą. O, kad po truputi metų skaičius keičiasi, tai tik pagalvoju ir augantys sūnai, kurie vienas iš jų jau mane aukštaūgę mamą praaugo primena, nes aš jam pasikabinu po paranke, o jis man padeda galvą ant peties. Gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Senti ir aš bijojau. Galvojau, blyn, pasensiu, o ir toliau norėsis mylėt ir būti mylimai, ir kas tada?.. Dar nesu pensininkė (svajoju jos sulaukti...), bet žinau, kad tai praeina, o ateina šis tas daug prasmingesnio. Patikėkit.
Atsakyti
Kiekviena apie tai pagalvoja ir tai natūralu. Pagalvok ką mąstysi kai bus 60 metų. Visi gražūs metai, o nuo 37 metų man patys šauniausi. Ir protelis verda kitaip, vaikai paauginti, buitis kaip ir sutvarkyta, laiko daugiau sau. O dėl grožio, tai kaip tik visi sako, kad daug gražesnė nei buvau anksčiau, net klasiokai per susitikimą pasakė kaip esu išgražėjus. Na kūnas pasikeitęs, bet reikia daugiau sporto ir bus viskas ok.gif Dar visą naktį galiu prašokti, manau ir tu galėtum, aukščiau galvą, svarbu, kad rimtesnės ligos neužpultų.
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2006 01 26, 09:45)
Kiekviena apie tai pagalvoja ir tai natūralu. Pagalvok ką mąstysi kai bus 60 metų. Visi gražūs metai, o nuo 37 metų man patys šauniausi. Ir protelis verda kitaip, vaikai paauginti, buitis kaip ir sutvarkyta, laiko daugiau sau. O dėl grožio, tai kaip tik visi sako, kad daug gražesnė nei buvau anksčiau, net klasiokai per susitikimą pasakė kaip esu išgražėjus. Na kūnas pasikeitęs, bet reikia daugiau sporto ir bus viskas ok.gif Dar visą naktį galiu prašokti, manau ir tu galėtum, aukščiau galvą, svarbu, kad rimtesnės ligos neužpultų.

Neslėpsiu, ir man sako, kad daug gražesnė, linksmesnė esu. Na kas liečia šokį per naktį, tai kogero negalėčiau. Nors labai mėgstu šokti. Ypač virtuvėje, ant viso garso muzika, na tada prasideda, mat mano virtuvė 21 kvadrato, tai yra kur padurniuoti. Sūnai žiūri į kvailiojančia mamą thumbup.gif Tikrai noriu būti dar ilgai jauna, nors dūšia. ax.gif
Atsakyti