Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip norisi būti dar jaunai, tačiau, deja...

QUOTE(stėlė @ 2006 01 26, 07:54)
Neslėpsiu, ir man sako, kad daug gražesnė, linksmesnė esu. Na kas liečia šokį per naktį, tai kogero negalėčiau. Nors labai mėgstu šokti. Ypač virtuvėje, ant viso garso muzika, na tada prasideda, mat mano virtuvė 21 kvadrato, tai yra kur padurniuoti. Sūnai žiūri į kvailiojančia mamą thumbup.gif Tikrai noriu būti dar ilgai jauna, nors dūšia.  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na pati matai, kad viskas yra pas tave gerai, ai, žinai hm hm ax.gif ax.gif ax.gif man tai jau tas praeitas etapas, nes man niu biski+ dar biski daugiau metukų nei tau ax.gif , bet žnok, tokios mintys tik laisvu laiku užplakia rolleyes.gif , o jos dažną moterį aplanko rolleyes.gif mintys kaip debesys, o debesys ištisai nekybo virš galvos, papūtus palankesniam vėjui jie nuslinks,tai trumpalaikiai debesėliai, vyk tu tokias mintelees į šalį.
Stok prieš veidrodį ir išdrošk labai garsiai "NU IR IŠ KUR TOKS GROŽIS". bigsmile.gif
Tu tikrai dar labai labai jauna visapusiškai smile.gif . Patikėk 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(riba @ 2006 01 26, 10:23)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  na pati matai, kad viskas yra pas tave gerai, ai,  žinai hm hm ax.gif  ax.gif  ax.gif  man tai jau tas praeitas etapas, nes man niu biski+ dar biski daugiau metukų nei tau ax.gif , bet žnok, tokios mintys tik laisvu laiku užplakia rolleyes.gif , o jos dažną moterį aplanko rolleyes.gif mintys kaip debesys,  o debesys ištisai nekybo virš galvos, papūtus palankesniam vėjui jie nuslinks,tai trumpalaikiai debesėliai, vyk tu tokias mintelees į šalį.
Stok prieš veidrodį ir išdrošk labai garsiai "NU IR IŠ KUR TOKS GROŽIS".  bigsmile.gif
Tu tikrai dar labai  labai jauna visapusiškai smile.gif . Patikėk 4u.gif

O čia geras thumbup.gif Man patinka Jūsų visų mintys. Žinok tikrai geriau jaučiuosi. Gal čia buvo tikrai tas debesėlis užslinkęs prieš p.m.s. Na būna doh.gif
Atsakyti
Esu iš tų keistuolių, kurios rašo dienoraščius. Kaip pradėjau būdama penkiolikos, taip ir rašau, kai būna sunku. Taigi atsiverčiu ir skaitau:" Man jau 26, pasenau, bet taip ir nepasijutau laiminga..." O-pa-pa. Man dabar jau virš 40. Gal ir pasenau lyginant su 15, bet jau žinau kaip reikia išsikepti laimę, kad džiaugsmo ant padėkliuko niekas nenešioja, o turiu pasidaryti pati. Vienintelio dalyko kurio bijau- tai kokia nors sunki liga. O visa kita, kaip sakė viena rusų dainininkė: mano metai- tai mano turtai. Man gera, kai nueinu į parduotuvę ir jauna mergina pagarbiai padeda išsirinkti batus ar paltą. Man gera, kad amžius jau duoda kažkokį svorį visuomenėje. Nebereikia atkakliai įrodinėti, kad mano idėjos kažko vertos, kad mano darbas turi būti pripažintas. Nusijuokiu, jei kokia tolima giminaitė pabando patarimais perrikiuoti mano gyvenimą. Nekreipiu dėmesio į tuos, kurie manęs nemyli. Einu iškelta galva, nes jau turiu viską ko siekiau. Dabar jau galiu sau leisti lankyti savo malonumui kažkokius būrelius, kursus, vienetines paskaitas, pristatymus. Kam reikalinga jaunystė- sukurti šeimai, gimdyti vaikus, daryti karjerą. Jei visa tai jau yra, ko dar liūdėt. Susimąstyti aišku tenka, kad metai eina greit, atsiranda naujos galimybės, bet taip buvo visada.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 26, 11:54)
Esu iš tų keistuolių, kurios rašo dienoraščius. Kaip pradėjau būdama penkiolikos, taip ir rašau, kai būna sunku. Taigi atsiverčiu ir skaitau:" Man jau 26, pasenau, bet taip ir nepasijutau laiminga..." O-pa-pa. Man dabar jau virš 40. Gal ir pasenau lyginant su 15, bet jau žinau kaip reikia išsikepti laimę, kad džiaugsmo ant padėkliuko niekas nenešioja, o turiu pasidaryti pati. Vienintelio dalyko kurio bijau- tai kokia nors sunki liga.  O visa kita, kaip sakė viena rusų dainininkė: mano metai- tai mano turtai. Man gera, kai nueinu į parduotuvę ir jauna mergina pagarbiai padeda išsirinkti batus ar paltą. Man gera, kad amžius jau duoda kažkokį svorį visuomenėje. Nebereikia atkakliai įrodinėti, kad mano idėjos kažko vertos, kad mano darbas turi būti pripažintas. Nusijuokiu, jei kokia tolima giminaitė pabando patarimais perrikiuoti mano gyvenimą. Nekreipiu dėmesio į tuos, kurie manęs nemyli. Einu iškelta galva, nes jau turiu viską ko siekiau. Dabar jau galiu sau leisti lankyti savo malonumui kažkokius būrelius, kursus, vienetines paskaitas, pristatymus. Kam reikalinga jaunystė- sukurti šeimai, gimdyti vaikus, daryti karjerą. Jei visa tai jau yra, ko dar liūdėt. Susimąstyti aišku tenka, kad metai eina greit, atsiranda naujos galimybės, bet taip buvo visada.

Enija,
Labai gera girdėti iš moters, kad patenkinta tuo, ką jau pasiekė, ką turi. Tai fantastika. Man irgi patinga džiaugtis, kad jau mano sūnūs gali man padėti kai kuriuose darbuose, kad gaunu kai man to reikia užuojautą. Galu gale, kad naktį nereikia keltis prie mažokūdikėlio, nors dauk kas "gieda" mergaitės reikia. Tačiau aš jau nebenoriu to vargelio, nors gal jis ir malonus, bet....
Pesimizmas užeina tada, kai pamatai jauną, gražų kūną. Buvo laikai, kai pyragėlių valgiau, kiek tik norėjau, o dabar, suvalgiau ir prikibo. doh.gif Na gal tai ir ne bėda.Mėgstu pasportuoti, tik va bėda, į sporto klubą negaliu eiti, nes pirma turiu stuburėlio ataugas pasigydyti. ax.gif O šiaip, viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Man 41,bet tikrai nesijaučiu nei kūnu,nei širdimi pasenus.Nereikia skaičiuoti metų,reikia myleti save tokią,kokia esi.Juk kaip apie save galvosi,taip ir jausies ir atrodysi.O Susannos Kubelkos knyga "Pagaliau virš keturiasdešimties" tikrai pakelia nuotaiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stėlė @ 2006 01 25, 07:57)
Sveikos 4u.gif
Man jau 37metukai, širdyje jaučiuosi kaip 21 metukų, tačiau pažvelgus į veidrodį pamatau vaizdelį (žilstelėję plaukai, nors labai kruopščiai slepiami po dažų sluoksniu, figurėlė išpatėjusi ir taip toliau). Palipimas į penktą aukštą, širdelę priverčia plakti vis stipriau. O taip norisi užlėkti ir nejausti.  mirksiukas.gif
Na norisi būti jaunai, piemenaitei, kai gyvenimas dar visas prieš akis. Bet deja, jau pusė nugyventa.  g.gif
Ar Jums taip nebūna? Dūšia jauna, skrendanti, bėganti, o kūnas kartais nebeklauso. ax.gif
Geros dienos 4u.gif

Būna, oi kaip būna. Bet neverta nukabinti nosies. Enijos postai labai taiklūs thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(mexica @ 2006 01 25, 10:25)
Siulyciau perskaityti Susannos Kubelkos knyga "Pagaliau per keturiasdesimt" wink.gif Su jumoru,bet viskas aprasyta labai graziai ir atsiranda noras kitiems irodyti kad amzius - tai tik skaiciai  drinks_cheers.gif

Gavau šitą knygą 30-čio proga. Dar neskaičiau - laukia savo eilės ax.gif
Atsakyti
moteriskes,man 25, o jauciuosi kaip 35 doh.gif sako,kad tau metu tiek kiek tu jautiesi.as nebijau pasenti,gerbiu senus zmones mirksiukas.gif kazkodel nuo pat paauglystes negalejau pakesti to neatsakingumo ir lengvabudiskumo.paskui praejo,pradejau dirbti su paaugliais ir pamaciau,kad jie savaip zavus,ta neaiski neapykanta dingo ax.gif as visada dziaugiausi ir gerejausi tomis moterimis,kurios budamos garbiam amziuje sugeba susitvarkyti ir tikrai atrodo daug patrauklesnes uz jaunikles,kurios be savo nuogumo neturi daugiau jokio kozirio smile.gif o brandi moteris,ji daug ka zino ir turi,todel jums tikrai nereikia pergyventi,kad PAGRAZEJOT mirksiukas.gif
o senatve man visada asociavosi su ismintim,kurios taip gyvenime siekiu.
matot jauniems zmonems irgi tokiu minciu uzeina,gal tiesiog todel,kad ir jie pavargsta kurdami savo laime,o atsigauna tik tada,kai ji sukurta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Keturiasdesimt-geriau nei trisdesimt.As esu moteris,kurios siela jau subrendusi ir puikiai zinau,kad uzejus liudesiui,drasiai galiu eiti kazkur,kur pilna nematytu akiu ir pabut su savimi.As nebijau vyrisku zvilgsniu,nes gerai zinau ka jie reiskia.Tai didziule ir reikalinga patirtis.O ir savo zvigsniu pasakau daugiau nei 30-mete.As moku atskirti ir br anginti tikrus draugus,as zinau ka reiskia stabili ir laiminga seima,todel niekada jos nepastatysiu ant kortos.As jau moku paslaptingai nusisypsoti,kai drauges klausia:kas yra,kad taip gerai atrodai?As jau esu atradusi save,zinau,kas tinka ir kas ne,todel niekada neatrodau juokingai,nepuolu i krastutinumus.As-subrendusi moteris,pazystanti gyvenima.Man 40-desimt ir as pagaliau turiu suprast,kad nera ko su asarom akyse zvalgytis i praejusias dienas.Ateinancios,jai tik panoresiu atnes visko!

Atleiskit,mielos moterytes,kad rasiau pirmu asmeniu,bet tai gali ir privalo pasakyt kiekviena is musu.Tad ne su baime,o dziaugsmu zenkim gyvenimo keliu ir pasitikekim savimi 4u.gif
Atsakyti
saunuole boruzelee va tuom man ir patrauklus vyresni zmones,jie zino gyvenimo verte ir dauguma dalyku atrodo visai kitaip nei anksciau.tikiu,kad esi grazi MOTERIS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2006 01 27, 11:32)
moteriskes,man 25, o jauciuosi kaip 35 doh.gif sako,kad tau metu tiek kiek tu jautiesi.as nebijau pasenti,gerbiu senus zmones mirksiukas.gif kazkodel nuo pat paauglystes negalejau pakesti to neatsakingumo ir lengvabudiskumo.paskui praejo,pradejau dirbti su paaugliais ir pamaciau,kad jie savaip zavus,ta neaiski neapykanta dingo ax.gif as visada dziaugiausi  ir gerejausi tomis moterimis,kurios budamos garbiam amziuje sugeba susitvarkyti ir tikrai atrodo daug patrauklesnes uz jaunikles,kurios be savo nuogumo neturi daugiau jokio kozirio smile.gif o brandi moteris,ji daug ka zino ir turi,todel jums tikrai nereikia pergyventi,kad PAGRAZEJOT mirksiukas.gif
o senatve man visada asociavosi su ismintim,kurios taip gyvenime siekiu.
matot jauniems zmonems irgi tokiu minciu uzeina,gal tiesiog todel,kad ir jie pavargsta kurdami savo laime,o atsigauna tik tada,kai ji sukurta. mirksiukas.gif

O kai man buvo 25... Mes dažnai mėgstame tarti tuos žodžius. Gal todėl, kad kažko tada nenuveikėme, ar šiaip tik taip atrodo.Aš taip pat žvelgiu už save viresnes moteris su pagarba, kurios moka save sutvarkyti taip, kad tikrai malonu žiūrėti.
Žinoma, aš dabar jaučiuosi daug stipresnė, nei jauna būdama. Man gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzelee @ 2006 01 28, 01:22)
Keturiasdesimt-geriau nei trisdesimt.As esu moteris,kurios siela jau subrendusi ir puikiai zinau,kad uzejus liudesiui,drasiai galiu eiti kazkur,kur pilna nematytu akiu ir pabut su savimi.As nebijau vyrisku zvilgsniu,nes gerai zinau ka jie reiskia.Tai didziule ir reikalinga patirtis.O ir savo zvigsniu pasakau daugiau nei 30-mete.As moku atskirti ir br anginti tikrus draugus,as zinau ka reiskia stabili ir laiminga seima,todel niekada jos nepastatysiu ant kortos.As jau moku paslaptingai nusisypsoti,kai drauges klausia:kas yra,kad taip gerai atrodai?As jau esu atradusi save,zinau,kas tinka ir kas ne,todel niekada neatrodau juokingai,nepuolu i krastutinumus.As-subrendusi moteris,pazystanti gyvenima.Man 40-desimt ir as pagaliau turiu suprast,kad nera ko su asarom akyse zvalgytis i praejusias dienas.Ateinancios,jai tik panoresiu atnes visko!

Atleiskit,mielos moterytes,kad rasiau pirmu asmeniu,bet tai gali ir privalo pasakyt kiekviena is musu.Tad ne su baime,o dziaugsmu zenkim gyvenimo keliu ir pasitikekim savimi 4u.gif

Malonu sakaityti žodžius moters, kuri žino savo vertę. Sėkmės tau, visada taip. Aš tikiuosi, kad ir aplinkinės draugės ar ne, bando lygiuotis. Yra moterų, kuriuos tiesiog bijo savęs, bijo pabrėžti, kad jos moterys, kartais bijo net savo šešėlio.
Kas liečia mano pirminį pasisakymą, tai tiesiog buvo tokia nuotaika, kuri pasitaiko kogero visoms. Aš taip pat jaučiuosi gerai, o kartais net fantastiškai. mirksiukas.gif
Visoms linkiu to paties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2006 01 25, 12:21)
Stėlė, man kovo mėn  40  4u.gif Netikiu, ką norit sakykit bet aš netikiu  schmoll.gif Tai tik skaičiai, jie nieko nereiškia  lotuliukas.gif Svarbiausia ant  kiek pati jautiesi.Aš tai jaučiuos 18  tongue.gif
Na pasižiūriu į save, aišku kur visas grožis dingo velnias žino  lotuliukas.gif Bet reikia mylėt save tokia kokia esi.Myliu aš savo raukšlės ax.gif  O jei pradėsi dėl raukšlių nervuotis, jų dar daugiau atsiras  lotuliukas.gif
Aš tai nežinau kodėl, bet pati sau aš patinku dabar daugiau nei kai jauna buvau.Nežinau, gal protas kitoks, viską kitaip vertini, viską kitaip darai  doh.gif
Tai kad mylėk save ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif 
p.s. mano sūnus irgi  Tomas  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(Faina @ 2006 01 26, 09:45)
Kiekviena apie tai pagalvoja ir tai natūralu. Pagalvok ką mąstysi kai bus 60 metų. Visi gražūs metai, o nuo 37 metų man patys šauniausi. Ir protelis verda kitaip, vaikai paauginti, buitis kaip ir sutvarkyta, laiko daugiau sau. O dėl grožio, tai kaip tik visi sako, kad daug gražesnė nei buvau anksčiau, net klasiokai per susitikimą pasakė kaip esu išgražėjus. Na kūnas pasikeitęs, bet reikia daugiau sporto ir bus viskas ok.gif Dar visą naktį galiu prašokti, manau ir tu galėtum, aukščiau galvą, svarbu, kad rimtesnės ligos neužpultų.

thumbup.gif nei ka be pridurt,man irgi36...
Atsakyti