QUOTE(boruzelee @ 2006 01 28, 01:22)
Keturiasdesimt-geriau nei trisdesimt.As esu moteris,kurios siela jau subrendusi ir puikiai zinau,kad uzejus liudesiui,drasiai galiu eiti kazkur,kur pilna nematytu akiu ir pabut su savimi.As nebijau vyrisku zvilgsniu,nes gerai zinau ka jie reiskia.Tai didziule ir reikalinga patirtis.O ir savo zvigsniu pasakau daugiau nei 30-mete.As moku atskirti ir br anginti tikrus draugus,as zinau ka reiskia stabili ir laiminga seima,todel niekada jos nepastatysiu ant kortos.As jau moku paslaptingai nusisypsoti,kai drauges klausia:kas yra,kad taip gerai atrodai?As jau esu atradusi save,zinau,kas tinka ir kas ne,todel niekada neatrodau juokingai,nepuolu i krastutinumus.As-subrendusi moteris,pazystanti gyvenima.Man 40-desimt ir as pagaliau turiu suprast,kad nera ko su asarom akyse zvalgytis i praejusias dienas.Ateinancios,jai tik panoresiu atnes visko!
Atleiskit,mielos moterytes,kad rasiau pirmu asmeniu,bet tai gali ir privalo pasakyt kiekviena is musu.Tad ne su baime,o dziaugsmu zenkim gyvenimo keliu ir pasitikekim savimi
Atleiskit,mielos moterytes,kad rasiau pirmu asmeniu,bet tai gali ir privalo pasakyt kiekviena is musu.Tad ne su baime,o dziaugsmu zenkim gyvenimo keliu ir pasitikekim savimi

Sveikinu,kad taip gali jaustis.As taip pat bandau sau tau pasakyti,deja nevisada pavyksta.Pati jauciuosi vos ne vienmete su savo vaikais,kai reikia suaugus,kai reikia tokia vaikiska.Aplinkiniai sako,kad moku priziureti save,bet juk nieko specialiai nedarau,tiesiog dusioje tokia.Dirbu jaunam kolektyve,mane vertina kaip bendraamzią tik su gyvenimo patirtim,niekam neleidziu saves vadinti Jūs.Turbūt kiekviena taip galetų,metai juk ne veide,o sirdyje.