Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip norisi būti dar jaunai, tačiau, deja...

O aš esu parašiusi rašytinį pasižadėjimą vienai draugei, kad po 25 metų (man bus 60) taip pavarysiu pilvo šokį, kad jinai apsi**š lotuliukas.gif Tai dabar reik melstis tik, kad sveikatos liktų biggrin.gif

Šiaip būtų viskas gerai, jei sąnariai apie save neprimintų ir oda būtų elastingesnė. Fizinės senatvės aš bijau, o sieloj nieks manęs nenumarins schmoll.gif
Atsakyti
Eikit sau moteros,kaip smagu skaityt jusu postus wub.gif 4u.gif as taip bijau pasenti kad nors uzmusk doh.gif blush2.gif ta prasme nenoriu 60sulaukti,nenoriu to laiko kai reikes vaiksciot su lazdute prasmirdusiai blush2.gif geriau mirti nesulaukus to amziaus .... bet jus tai dar jaunos,ko cia skundziates? biggrin.gif pats tas gyvenimas jums prasideda mirksiukas.gif as kaip pavyzdi savo mama ir anyta jamu,uzaugino vaikus,isleido i savus gyvenimus,o dabar prasidejo ta jaunyste,kai visur laksto,pramogauja ir t.t ir pan bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzelee @ 2006 01 28, 01:22)
Keturiasdesimt-geriau nei trisdesimt.As esu moteris,kurios siela jau subrendusi ir puikiai zinau,kad uzejus liudesiui,drasiai galiu eiti kazkur,kur pilna nematytu akiu ir pabut su savimi.As nebijau vyrisku zvilgsniu,nes gerai zinau ka jie reiskia.Tai didziule ir reikalinga patirtis.O ir savo zvigsniu pasakau daugiau nei 30-mete.As moku atskirti ir br anginti tikrus draugus,as zinau ka reiskia stabili ir laiminga seima,todel niekada jos nepastatysiu ant kortos.As jau moku paslaptingai nusisypsoti,kai drauges klausia:kas yra,kad taip gerai atrodai?As jau esu atradusi save,zinau,kas tinka ir kas ne,todel niekada neatrodau juokingai,nepuolu i krastutinumus.As-subrendusi moteris,pazystanti gyvenima.Man 40-desimt ir as pagaliau turiu suprast,kad nera ko su asarom akyse zvalgytis i praejusias dienas.Ateinancios,jai tik panoresiu atnes visko!

Atleiskit,mielos moterytes,kad rasiau pirmu asmeniu,bet tai gali ir privalo pasakyt kiekviena is musu.Tad ne su baime,o dziaugsmu zenkim gyvenimo keliu ir pasitikekim savimi 4u.gif

thumbup.gif bis.gif Štai šituos žodžius kiekviena keturiasdešimtmetė ir daugiau galim prisiklijuoti prie šaldytuvo durų, kad neužeitų netyčia pesimistinės mintys. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mamai siemet septyniasdesimt,bet ji su lazdele nevaiksto ir tikrai neprasmirdusi:))),antakiukus,luputes visada pasidazo ir baznycia su graziu skribliuku sau braukia:),visai nieko:)
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2008 04 29, 11:33)
as kaip pavyzdi savo mama ir anyta jamu,uzaugino vaikus,isleido i savus gyvenimus,o dabar prasidejo ta jaunyste,kai visur laksto,pramogauja ir t.t ir pan bigsmile.gif

As tai irgi noreciau senatve idomiai nugyventi. Pavyzdziui vel sugrizti prie seniai pamirstos tapybos, puoseleti savo soda ir skaityti idomias knygas ax.gif O dabar per kruva visokiausiu isipareigojimu negaliu sau vien to leisti smile.gif
P.S. man tuoj 37 blush2.gif
Atsakyti
Manot tik moterims sunku? Po šiai dienai pamenu, kaip senai senai mano krikšto tėtis raudojo per savo 40-metį: "jėėzau koks aš seenass", dabar va jau 50-metį atšventęs, ir nieko, be jokių ašarų, labai ramiai.
Matomai "senėjimo" suvokimas, dar kitaip - senatvinė isterija (na, suvokimas, kad jau viskas, senstu!!!), visiems skrtingai apsireiškia, vieniems ta riba yra 30-metis, kitiems 40-metis, o trečiam ir 50-metis nieko nereiškia...
Pvz. man greit bus 30, o man jau dabar vidurius suka apie tai pagalvojus. Taigi, mane jau krečia "nenoriu senti" isterija ir aš jau dabar matau save raudančią: "Jėėėzzzau, man jau 30!" biggrin.gif
Bet aš žinau, kad ir tai praeis...
Atsakyti
O aš noriu pasakyt kad kaip norim taip ir atrodom,dūšios jaunystės gali pavydėt ir jaunesnės.Seniau mano veidas buvo lygus ,o sijonas plisuotas. Dabar sijonas lygus o veidas plisuojasi:)))Savo amžium esu patenkinta veliukai dar neišnykoiš akių.
Atsakyti
Kai man buvo 19 metų tai 30-metės man atrodė taip baisiai senos doh.gif . Dabar man tuoj bus 50m o kai žiūriu į 70 metų savo tėtį, kuris energijos turi daugiau negu koks 30 metų vyriškis, jis man atrodo visai dar jaunas. Aišku sunku susitaikyti,kad tu jau ne jauna panelė, bet kai širdis dar jauna tai ir metai nebaisūs. Baisiau būtų jei ir širdyje jaustumeisi 50-metė. Aš laiminga, kad dabar visą laiką galiu skirti sau, kad turiu mėgiamą darbą, kad užauginau šaunias dukras, kad galiu girdėti anūkėlio juoką, o su anūke aptarti mergaitiškas problemėles, kad turiu namus, juose visada manęs laukiantį vyrą... Ko gi daugiau reikia. Tik gyvenkim ir džiaukimės, kad dar sveikos ir mylimos esam.
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2008 05 18, 20:22)
Tik gyvenkim ir džiaukimės, kad dar sveikos ir mylimos esam.

Taip, gyvenima ir poziuri i ji susikuriame mes patys
Atsakyti
Nu fainai moterys rasot... Juk sirdis visada jauna...kaip jautiesi taip ir atrodai... smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad tada, kai nebenorėsiu gražiai atrodyti, nebenorėsiu vis ką nors naują patirti, išmokti, pradėsiu bambėti ant savo jau suaugusių dukrų, tada jau tikrai būsiu pasenusi.
Bet dabar, kai vis noriu atrodyti geriau ir geriau, kai trokštu patirti vis naujų įspudžių, kai su dukrom plepam visokiausiomis temomis, man iki senatvės dar laaaabai toli.
Atsakyti
As ir taip paciai. Kai dukrai jau 16m. atrodo kad ir as atjaunejau. Pakalbam apie jaunima, madas, ar taip kokias nesamones... Tikrai smagu. atrodo kad ir man tiek metu... biggrin.gif
Atsakyti