Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotoju sekta, kaip niekad norim II

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 12, 14:29)
Laba  4u.gif ,

prisiduodu. kol kas nieko idomaus pas mane  ax.gif

Visoms naujoms nestukems  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O kitoms daug  4u.gif , kad kiltu kiltu....  mirksiukas.gif

Siandien as naujam darbuke-pirma diena kaip sakant  biggrin.gif  Nera net kada galvoti apie jokius BT  rolleyes.gif  ax.gif

na as sakau turi jums uzkibti si menesi, tiek ND biggrin.gif ir grafikelis grazus kol kas

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 10 12, 15:26)
sveikos mergaites,

Uzsuku trumpam pas jus  4u.gif

Sveikinimai II sulaukusioms mergytems  thumbup.gif

Na, o as vel pradedu laukti savo O  ax.gif

labas seniai begirdeta, as irgi laukiu, siandien ryskesnis OT, bet dar ne toks ryskus kaip kontrolinis I, bet vakar, jau rasiau, pamaudeno pilva, tai ka as zinau. g.gif

Sveika prisijungus naujoke drinks_cheers.gif

Urmu uzsipirkau OT, jau gavau ir dar ta BT spec. termometra. bet man su tais OT tai keista, as nuo ciklo pradzios po mm tikrinau OT, tai man jie visi vienodo vos ne ryskumo, siandien gal kiek ryskesnis. ir suprask kaip nori..
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 12, 20:24)
na as sakau turi jums uzkibti si menesi, tiek ND  biggrin.gif  ir grafikelis grazus kol kas
Urmu uzsipirkau OT, jau gavau ir dar ta BT spec. termometra. bet man su tais OT tai keista, as nuo ciklo pradzios po mm tikrinau OT, tai man jie visi vienodo vos ne ryskumo, siandien gal kiek ryskesnis. ir suprask kaip nori..

Na ir as tyliai tikiuosi,kad uzkibs wub.gif Su tiek ND si cikla, kad dabar jau pertrauka paskelbem biggrin.gif blush2.gif As OT irgi dar siekt tiek turiu ir keleta NT, gal dar kitam ciklui uzteks. Kuno signalai patys pasako kada ta O ivyksta, tai bandysiu orentuotis i juos ir OT gadinti su protu blush2.gif
Kazkaip jauciu,kad bacila kazko kibti pradejo doh.gif Gerkle paskausta vis ir nosis tysta doh.gif
Nesirkite brangiosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 12, 20:24)
na as sakau turi jums uzkibti si menesi, tiek ND  biggrin.gif  ir grafikelis grazus kol kas
labas seniai begirdeta, as irgi laukiu, siandien ryskesnis OT, bet dar ne toks ryskus kaip kontrolinis I, bet vakar, jau rasiau, pamaudeno pilva, tai ka as zinau.  g.gif

Sveika prisijungus naujoke  drinks_cheers.gif

tavo grafikelis irgi gana grazus greitu laiku kaip ir O turetu buti, jei dar nebuvo tad darbuokites jau dabar ir visa savaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 12, 22:30)
tavo grafikelis irgi gana grazus greitu laiku kaip ir O turetu buti, jei dar nebuvo tad darbuokites jau dabar ir visa savaite biggrin.gif

tai taip ir darom, vakar siandien ir dar gal ryt. biggrin.gif

Aukse, ir as siandien atsikeliau su uzgulusia nosim, tai nusipirkau citrinos. darbe arbatele gersiu ziurek nesirk ir tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 12, 22:01)
tai taip ir darom, vakar siandien ir dar gal ryt.  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
merginos dar noreciau pasiklausti. ot kokia as blondynka doh.gif nieko nemoku. kaip fertility friend'e pasidaryti kad rodytu skaiciukus dienu po O?
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 13, 06:22)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
merginos dar noreciau pasiklausti. ot kokia as blondynka doh.gif nieko nemoku. kaip fertility friend'e pasidaryti kad rodytu skaiciukus dienu po O?

Labas rytas 4u.gif Skaičiukus po O fertilis rodo tik kai gauni ar nusiperki Vip"ą mirksiukas.gif
O kad jau užėjau tai nuo ankstyvo ryto
APČYYYYYYYYY Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas merginukes mirksiukas.gif as laukiu savosios O,manau turetu but po poros dieneliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 12, 22:01)
tai taip ir darom, vakar siandien ir dar gal ryt.  biggrin.gif

Aukse, ir as siandien atsikeliau su uzgulusia nosim, tai nusipirkau citrinos. darbe arbatele gersiu ziurek nesirk ir tu  4u.gif

Labas rytas 4u.gif ,

Prisiduodu. Dar siek tiek pakilau 4u.gif thumbup.gif Si ryta jau neapsikentus actifed tablete isgeriau, nes jauciu,kad prasideda sloga. O jei jos nenumarinu is karto, tai laukia sunkios pasekmes su gripo priepuoliais doh.gif schmoll.gif Tikiuosi,kad ta tablete mane isgelbes ir uzteks tik arbateliu, nes kazkaip nesinori tu vaistu ryti-o jei kas uzkibo g.gif

Sveikateles tau-neatkrisk 4u.gif renkuosi pabertus virusiukus wub.gif bent viena pasiimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 13, 08:51)
Labas rytas 4u.gif ,

Prisiduodu. Dar siek tiek pakilau  4u.gif  thumbup.gif  Si ryta jau neapsikentus actifed tablete isgeriau, nes jauciu,kad prasideda sloga. O jei jos nenumarinu is karto, tai laukia sunkios pasekmes su gripo priepuoliais  doh.gif  schmoll.gif  Tikiuosi,kad ta tablete mane isgelbes ir uzteks tik arbateliu, nes kazkaip nesinori tu vaistu ryti-o jei kas uzkibo  g.gif

oi kaip graziai ,po truputy kyli bigsmile.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
labas rytas

pasiimu ir as viena virusiuka wink.gif

na as nekylu ,
bet kaip idomiai babyplan man dar nebreze o linijos g.gif
siaip draugiu pasiklausius sake , kad babyplan atsilieka ar kaip ??paaiskinkit man
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2010 10 13, 07:10)
Labas rytas  4u.gif  Skaičiukus po O fertilis rodo tik kai gauni ar nusiperki Vip"ą  mirksiukas.gif
O kad jau užėjau tai nuo ankstyvo ryto
APČYYYYYYYYY Jums  mirksiukas.gif

gaudau virusiuka bigsmile.gif

O as neriu zemyn lotuliukas.gif Neirida, seku tavo pedomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 10 12, 14:04)
Šiaip jei ND po O tai nei to nei to nesigauna. Turi būt kiek nors ir prieš O mirksiukas.gif

va va - as apie ta pati drinks_cheers.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2010 10 13, 07:10)
APČYYYYYYYYY Jums  mirksiukas.gif

priglausiu ir as viena blush2.gif manau uzteks visoms wub.gif

labas rytas 4u.gif

angel wub.gif laukiam ziniuuuu smile.gif

upsss, jau pasiziurejau jos grafikeli unsure.gif console.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~lullaby~: 13 spalio 2010 - 07:08