Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotoju sekta, kaip niekad norim II

labas rytas,as jau cia su nauju ciklu verysad.gif verysad.gif vakare pramuse ir jokiu nt nedariau
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 10 13, 09:06)
gaudau virusiuka  bigsmile.gif

O as neriu zemyn  lotuliukas.gif Neirida, seku tavo pedomis  biggrin.gif

gal jau ruosiesi suoliui,jau tuoj O apturesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 13, 08:10)
labas rytas,as jau cia su nauju ciklu verysad.gif  verysad.gif  vakare pramuse ir jokiu nt nedariau

eina sau verysad.gif linkiu sekmingo naujo ciklo wub.gif
Atsakyti
angel 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 13, 09:10)
labas rytas,as jau cia su nauju ciklu verysad.gif  verysad.gif  vakare pramuse ir jokiu nt nedariau

console.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

ech mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif cia tam kad kita cikla pakiltum ir nebenusileistum mirksiukas.gif
Atsakyti
nu nezinau,mergaites,kaip ten jums patikimai rodo tad BP g.gif bet man visada dienos tikslumu padal ji ateina mmm, o as nenaudoju nei OV testu,taigi as jokiu priekaistu BP neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2010 10 13, 07:10)
O kad jau užėjau tai nuo ankstyvo ryto
APČYYYYYYYYY Jums  mirksiukas.gif

gaudau ir as ax.gif
QUOTE(riberte @ 2010 10 13, 08:02)
labas rytas
na as nekylu ,
bet kaip idomiai babyplan man dar nebreze o linijos  g.gif
  siaip draugiu pasiklausius  sake , kad babyplan atsilieka ar kaip ??paaiskinkit man

BP atsargesnis, jam reik daugau dienu pakilusios tempos. Man irgii nebrezia mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zemaiciuke,nesekmano pedom schmoll.gif mataii kas gaunasi.Ir siandie niekur nepakilau doh.gif istrigau tarp zemes ir dangaus
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 13, 08:16)
nu nezinau,mergaites,kaip ten jums patikimai rodo tad BP g.gif    bet man visada dienos tikslumu padal ji ateina mmm, o as nenaudoju nei OV testu,taigi as jokiu priekaistu BP neturiu smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif BP yra atsargesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz balionelius,drauges verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 10 13, 09:18)
gaudau ir as  ax.gif
BP atsargesnis, jam reik daugau dienu  pakilusios  tempos. Man irgii nebrezia  mirksiukas.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zemaiciuke,nesekmano pedom schmoll.gif  mataii kas gaunasi.Ir siandie niekur nepakilau  doh.gif istrigau tarp zemes ir dangaus

kokia grazi tiesioji
Atsakyti
[quote=neirida,2010 10 13, 08:18]
gaudau ir as ax.gif
BP atsargesnis, jam reik daugau dienu pakilusios tempos. Man irgii nebrezia mirksiukas.gif

supratau , aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti

angel08 labai gaila verysad.gif tikekimes, kad kitas ciklas bus sekmingas. 4u.gif
Atsakyti