Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotoju sekta, kaip niekad norim II

QUOTE(Juliukas78 @ 2010 10 10, 09:50)
Mergytes, siandien siaip sau BT pasimatavau. Si cilka nesimatavau, tik kai testas buvo neigiamas sugalvojau, kad nuo kito ciklo reikia pasekti. Tai dabar cilklas i pabaiga, menesines turetu buti uz 6-7 dienu, o tempertatura pasirodo, 37,1  bigsmile.gif .
Gal tai super mazytis irodymas, kad gal ... nestuke.gif

linkiu kad taip ir butu 4u.gif

praeita men mm sulaukiau su 37.2 tempa
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 10, 10:57)
Linkiu,kad pasisektu. Nenoredama taves nuliudinti galiu pasakyti,kad BT nukrenta arba pries pat mmm ta pacia diena, arba tik joms prasidejus doh.gif  Tikiuosi,kad tau taip nenutiks  wub.gif

pritariu, pas mane tik antra ciklo diena BT nukrenta, tad geriau atsipalaiduoti, mesti testus i sona, o kaip bus taip, tik, zinoma, linkiu visoms to, ko cia visos susirinkusios laukiam 4u.gif
Atsakyti
[quote=agiute,2010 10 10, 11:03]
pritariu, pas mane tik antra ciklo diena BT nukrenta, tad geriau atsipalaiduoti, mesti testus i sona, o kaip bus taip, tik, zinoma, linkiu visoms to, ko cia visos susirinkusios laukiam 4u.gif
[ mirksiukas.gif /quote]
tikra tiesa,todel sau kasakiau kad nt gadinsiu tik tada kai veluos mm,o dabar kantrybes
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 10, 11:08)
tikra tiesa,todel sau kasakiau kad nt gadinsiu tik tada kai veluos mm,o dabar kantrybes

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kuri pastebejote kaip veikia bt is vakaro vartotas alkoholis? vakar labai sauniai birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 10, 11:15)
o kuri pastebejote kaip veikia bt is vakaro vartotas alkoholis? vakar labai sauniai  birthday.gif

veikia labai teigiamai i virsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 10 10, 11:17)

tai lb apgaulinga tada
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 10, 11:23)
tai lb apgaulinga tada

nu jo, nes tave ziuriu priesingai g.gif, mano atveju buvo nuo 36,8 iki 37,4
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 10 10, 11:32)
nu jo, nes tave ziuriu priesingai  g.gif, mano atveju buvo nuo 36,8 iki 37,4

ai ka cia prispelioti,bus kaip bus,kaip sakiau nedaug liko laukti
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 09, 10:27)
Neirida, kur tavo O buvo  g.gif ? As tai jos ir niekaip nesulaukiu  doh.gif http://www.fertility...com/home/3059e2 Kaip dziaugiuosi uz Kristiandra  bigsmile.gif , o juk visos trys si cikla kartu pradejom  ax.gif

pasiklydo kazkur mano O doh.gif vakar biski pavartojom alkoholio tai nors tempa biski pakilo lotuliukas.gif kitaip nikaip. laikosi zemes isikandus ir ne ciut auksciau nekyla doh.gif ir kas cia bus unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na jūs ir greitos, jau naują temukę atidariusios...

Aš irgi registruojuosi ax.gif .
Nusprendėm su MB, kad jeigu šį ciklą nepastojau, BT nebematuosiu.
Mano atveju, nors ciklai ir reguliarūs, O nereguliariai įvyksta.
Juk nenuspėsi pagal BT, kad pvz, buvo jau O vakar, arba dar bus.
Aš labiau pasikliausiu savo organizmo pokyčiais ir OT.
Bet kokiu atveju linkiu visoms laimingų pabaigų 4u.gif thumbup.gif .
Po dviejų savaičių sužinosiu ir aš ar užkibo kas mirksiukas.gif .

Atsakyti

[/quote]
Labas rytas! Smagu, kad jis daug kam cia labas ir taip graziai laikotes aukstumose! Bet del NT pritariu - labai numusa upa, kai pamatai I... schmoll.gif As irgi geriau laukiu mm, bet jos manes ir "nekankina" pastaruoju metu - ateina tiksliai kaip laikrodukas arba dar 1 diena anksciau... Net neduoda laiko paspelioti, gal as kartais nestuke.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teta Anna @ 2010 10 10, 11:20)

Nusprendėm su MB, kad jeigu šį ciklą nepastojau, BT nebematuosiu.
Mano atveju, nors ciklai ir reguliarūs, O nereguliariai įvyksta.
Juk nenuspėsi pagal BT, kad pvz, buvo jau O vakar, arba dar bus.
Aš labiau pasikliausiu savo organizmo pokyčiais ir OT.
Bet kokiu atveju linkiu visoms laimingų pabaigų  4u.gif  thumbup.gif .
Po dviejų savaičių sužinosiu ir aš ar užkibo kas  mirksiukas.gif .

Keista kazkaip, jei sakai, kad ciklai reguliarus, bet O vyksta skirtingu laiku. Nes 2 faze turetu buti visalaik vienoda g.gif Ciklo ilgiai neva skiriasi del skirtingo 1 fazes ilgio.
Bet linkiu, kad kito ciklo uzvesti nebereiketu smile.gif 4u.gif
Atsakyti