Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotoju sekta, kaip niekad norim II

QUOTE(neirida @ 2010 10 10, 21:49)
30-32d. va rugpjuti buvo nusivelinus O 5d. tai usitese , o dabar ziuriu isvis as neturejau O ir panasu neturesiu g.gif  verysad.gif

nunesuprantu,taigi OV testukas teigiamas buvo
Papildyta:
[quote=Donna felice,2010 10 10, 21:54]
labas vakaras
savaitgali neturejau galimybes pabuti su jumis. dabar greit permeciau akim, tai angel08 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net neabejoju sulauksim nestuke.gif

o cia mano grafikiukas

as nebuciau tokia tikra del nestuke.gif jokiu pozymiu nera smile.gif
Atsakyti
[quote=angel08,2010 10 10, 22:13]
Papildyta:
[quote=Donna felice,2010 10 10, 21:54]
labas vakaras
savaitgali neturejau galimybes pabuti su jumis. dabar greit permeciau akim, tai angel08 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net neabejoju sulauksim nestuke.gif

o cia mano grafikiukas

as nebuciau tokia tikra del nestuke.gif jokiu pozymiu nera smile.gif
[/quote]
tai dar ir neturi buti jokiu pozymiu...tikrai nepajusi kaip spardosi vaikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 10, 21:11)

tai va tik OT ir buvo teigiamas ir kuo teigiamiausias, o va BT nekyla blink.gif beleberda kazkokia. Gali buti kad OT testukui uztektinai hormono buvo
user posted image
stai mano OT, apatinis sviezutelis uztai ryskesnis atrodo
Atsakyti
jei OT teigiamas tai dar nereiskia kad O yvykus mirksiukas.gif
Pas Neirida BT nekyla visai, tai man toks pirmas vaizdas paziurejus i jos grafika kad si cikla ji neturejo O unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 10 10, 21:31)
jei OT teigiamas tai dar nereiskia kad O yvykus  mirksiukas.gif
Pas Neirida BT nekyla visai, tai man toks pirmas vaizdas paziurejus i jos grafika kad si cikla ji neturejo O  unsure.gif

nu ir man aip atrodo doh.gif apie tai kad OT gali but teigiamas, bet O neivykti irgi esu girdejus, tik tiksliai nepamenu kaip tai paaiskinti blush2.gif
nu bet tai ot nesiseka doh.gif nezinau kada mm laukti ar pedinti pas gine g.gif ar tiesiog laukti o taip darbavomes si cikla lotuliukas.gif ir va suniui ant uodegos unsure.gif
Atsakyti
[quote=Donna felice,2010 10 10, 22:15]
tai dar ir neturi buti jokiu pozymiu...tikrai nepajusi kaip spardosi vaikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba vakara. turiu toki kl. kaip fertility friend'e pasiziureti pries tai buvusi grafikeli?
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 10, 19:36)
nu ir man aip atrodo  doh.gif  apie tai kad OT gali but teigiamas, bet O neivykti irgi esu girdejus, tik tiksliai nepamenu kaip tai paaiskinti blush2.gif
nu bet tai ot nesiseka doh.gif nezinau kada mm laukti ar pedinti pas gine  g.gif ar tiesiog laukti o taip darbavomes si cikla  lotuliukas.gif  ir va suniui ant uodegos unsure.gif

as kaip suprantu tai O buna bet nepilnaverte todel OT teigiamas bet O nepilnaverte, todel ir yra daromasi PRG tyrimas 7DPO kad isitikinti ar O tikrai buvo ar ne mirksiukas.gif gal gerai paaiskinau
na o gal dar ne viskas prarasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 10 10, 21:40)
as kaip suprantu tai O buna bet nepilnaverte todel OT teigiamas bet O nepilnaverte,  todel ir yra daromasi PRG tyrimas 7DPO kad isitikinti ar O tikrai  buvo ar ne  mirksiukas.gif  gal gerai paaiskinau
na o gal dar ne viskas prarasta  mirksiukas.gif

nu nezinaukad kazkas buvo tai tikrai nes 22CD ziauriai skaudejo pilva ir kairi sona, o va paskui nurimo ir nurimo dabar nei PMS nieko visiskai nieko nejauciu blink.gif vat ko nenoriu tai kad memes nusivelintu, jei jau nelemta tai geriau tegu ateina laiku. Ziuresim ka ryt rodys tempa, nes siandienines neuzskaitau (vakar pabaliavojom blush2.gif )
o del vilties tai as jau susitaikiau beveik, kad ciklas bergzdzias verysad.gif
Atsakyti
Angel08, pasidaryk ryt NT labai jau knieti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 10, 22:45)
Angel08, pasidaryk ryt NT labai jau knieti  blush2.gif

tai kad dar nepirkau NT,sakiau gal jei ryt BT nepakris,tai gal ir nusipirksiu,kad antrad ryte pasidaryciau,bet 2dieni mm diena,tai gal reik palaukti
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 10 10, 13:40)
as kaip suprantu tai O buna bet nepilnaverte todel OT teigiamas bet O nepilnaverte,  todel ir yra daromasi PRG tyrimas 7DPO kad isitikinti ar O tikrai  buvo ar ne  mirksiukas.gif  gal gerai paaiskinau
na o gal dar ne viskas prarasta  mirksiukas.gif

sveikos ir as prisijungiu prie jusu pokalbio apie O, grafikelis lyg ir nieko, bet kazkodel man atrodo jog O nebuvo, sona klaudejo , bet OT buvo neigiami, beto buvo tik vandeningos isskyros o E nesulaukiau, tik creamy prasidejo. Kaip manot, gal man estrogeno trukumas, nes jauciu progesterono pakankamai kad temperatura kyla.
Papildyta:
QUOTE(daivutyte @ 2010 10 10, 15:39)
sveikos ir as prisijungiu prie jusu pokalbio apie O, grafikelis lyg ir nieko, bet kazkodel man atrodo jog O nebuvo, sona klaudejo , bet OT buvo neigiami, beto buvo tik vandeningos isskyros o E nesulaukiau, tik creamy prasidejo. Kaip manot, gal man estrogeno trukumas, nes jauciu progesterono pakankamai kad temperatura kyla.

ir dar pastebejimas kad si mensi jau 20 cd o dar neteplioja, ka manot, mano ismintingosios bendrapartietes:)
Atsakyti