Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 11 02, 22:45)
Na zinai man tie patepliojimai jau kokius metus, taip nieko ir neranda, tai e vitamina liepia pagerti ir tiek. Maniau kad viskas pasikeis po LP ir sudorotos endo, bet deja. Jokiu pokyciu po LP nepajauciau ir teplioja ir maudzia pilvo apacia, na tik tiek kad visi pojuciau susipneje, bet neisnyke.
Merginos, o kaip jums tas hemarojus pasireiskia? Man isoriskai nieko nesimato, bet kartais buna pakraujavimu po didelio. Ar man jau cia ir sia liga isipaisyti? doh.gif

Tada aš pasiduodu... jei LP tvarkyta ir nieko, tai gal endo čia niekuo dėta g.gif
O su hemorojum susigyvenau. Kai buvau pas gydytoją, išrašė tablečių, tepaliuko, ir tiek. Tablečių neprireikia, bet veniniai mazgai dažnokai išeina lauk,pavyzdžiui ilgiau patupėjus, tad tenka juos tiesiog sustumti. Visada turiu tepaliuko, kuris gelbėja, kai pasijunta niežėjimas ar šiaip diskomfortas. Kraujuoti niekada nekraujavo. unsure.gif
Papildyta:
[quote=Siguliukas,2010 11 02, 23:14]
pritariu tau, čia gi jau panika pasėta buvo doh.gif mergos tepliojimai, skausmai ir t.t. susiję su endo o visa kita NE; to betrūko kad riebiai privalgius ir sustojus skrandžiui irgi endo kaltintumėt. tikrai truputį paskaitinėkite kokie yra simptomai ir SAU endometriozę "išsirašykit"TIK po LP doh.gif

Ne tik tepliojimai ir skausmai, ne tik... tokius požymius rašo tik pačiose bendriausiose info. Aišku, pūlinukai gal čia niekuo dėti,nors yra ir odos endometriozė, bet endo gali išplisti labai plačiai, pasiekti bronchus, plaučius... Gal tik teoriškai? umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 02 lapkričio 2010 - 22:18
Na, merginos, tikrai mes cia sau papildomu ligu prisiieskosim biggrin.gif

Vovera, LP ''tiriamoji'' 2010 geguze , ''gydomoji'' 2010 rugsejis, 3 st.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 02, 23:03)
Ne tik tepliojimai ir skausmai, ne tik... tokius požymius rašo tik pačiose bendriausiose info. Aišku, pūlinukai gal čia niekuo dėti,nors yra ir odos endometriozė,  bet endo gali išplisti labai plačiai, pasiekti bronchus, plaučius... Gal tik teoriškai?  umn.gif

endometrioze "maitinasi" mmm krauju....nzn kad dar tokia kaip odo endo egzistuoja g.gif kuo tolyn i miska tuo tamsyn zodziu doh.gif
Atsakyti
Na kaip matau, cia ne man vienai atsirado tu puilinku.. smile.gif na nera kad ju priseta smile.gif vienas koks buna .. na 2.. nezinau kodel ju atsirado ir del ko, bet tikrai ne del "triusiku " smile.gif ar plauko.., jie skauskimngi, ir kai viena karta paspaudziau, tai kas turejote operacija, nes as turejau trauma kojos, ir man rinkosi ten skysciai, tai lygiai toks skystis, kuriame visko, nesvraus kraujo.., tai "pute" ka mano sumusta : lotuliukas.gif kad pulinys atsirado smile.gif o endo.. juk visas :"s.... " kaupiasi. nezinau paklausiusi pas daktara, sake cia viskas nuo juos.. verysad.gif
nezinau kaip kam taciau schmoll.gif su hemarojumi dar problemu neturiu.. , taciau kai mmm... buna tustintis skauda.. , lyg gimda net raizo.. grr... sad.gif na ka noreti.. jei paplitusi sake po zarnyna...
o aplamai tai visoms kaip matau ir skirtingai...nes per mmm... pradzia ir po teplioja sokoladu.. o per sirgima eidavo juodi .. juodi gabalai.. kuriu siuo metu aciu.. kad jau nera...nusispjovus 3 karus smile.gif O deja spejimai ne per LP. kas mane ir suglumino pas ji gydantis, na nezinau.. vienai pavyko pas ji nestuke.gif , tai kodel man nepabandzius smile.gif nes visi PKS man nustatinejo, o gydant nuo PKS jokio pagerejimo nebuvo sad.gif kai nustate man endo.. ne per LP , buvo kazkas naujo man .. deja pati nemaniau, kad tikrai ta cholera turiu.. tiesiog faktai, skausmingi santykiai lytiniai, juodas tepliojimas, depresija, sirgimas 1 karta..i metus. Kiti daktarai mane pamate, kad stambi.. nu davai hurmonu tyrimus padare viskas PKS, "nors jos kaip ir yra nukrypimu hurmonu, bet reikia pagerti vaistu..".stovi man sitei zodziai galvoje.. sere ir sere tabletokomis, db su skrandziu ir kasa negerai..
Dabar jokiu vaistu jokiu.. nieko.. super..... net manes niekas to neklause, niekam nerupejo.. ? is mano hurmonu nusprende kas man yra biggrin.gif verysad.gif LT.. tik LT.. mokek.. doh.gif negaliu pyktis ima pagalvojus..

P. S. Jei pavyks, tai visoms rekomenduosiu...! Juk mus visos sitos zarazos.. vienija..
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 11 03, 06:17)
endometrioze "maitinasi" mmm krauju....nzn kad dar tokia kaip odo endo egzistuoja g.gif kuo tolyn i miska tuo tamsyn zodziu doh.gif

http://www.medicine....e...&strid=1010 čia dar biški rašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 02, 21:14)
Kuri visą šią info sukels į naują temą?  g.gif  Aš pasuoju, nes kitas dvi temas prižiūriu  cool.gif

Kol kas galiu AŠ bigsmile.gif Man nėra sunku mirksiukas.gif

QUOTE(Iride @ 2010 11 02, 21:38)
Galbut butu idomu registruoti, ar buvo bandyta IUI / IVF ir kaip sekesi, ka galvojate?

Labai įdomu bigsmile.gif Būtinai įtrauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Myllia, III std., LP 2010m. kova
Atsakyti
Tuoj viską sudėliosiu- "apmaketuosiu" ir pasirodysim su sąrašėliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ice tea 2010.04- endo II, endo cista ant d.kiaušidės
Kristinukė 2008.02- endo III, endo cista k. kiaušidėj, 2009.09- endo cista d. kiaušidėj
lauraz5 2010.04- endo II-III pilvaplėvėje ir ant kiaušintakių voratinklinės endometriozinės sąaugos

dalcisdalcis 2010.09- endo I, bet netoli II
Siguliukas 2010.02- endo IV, endo cista k. kiaušidėje
Iride 2010.06- endo II (pagrinde pilvaplėvėje), 1 IUI - 2010.08, 2 IUI- 2010.10
Vovera 2010.05- LP ''tiriamoji'', 2010.09- LP ''gydomoji'' endo III
Myllia 2010.03- endo III, cista d. kiaušidėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 lapkričio 2010 - 09:38
kai taisysi sarasiuka Ice tea, prirasyk , kad ir pas mane cista desinej kiausidej buvo
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 11 03, 09:29)
kai taisysi sarasiuka Ice tea, prirasyk , kad ir pas mane cista desinej kiausidej buvo

Pataisiau mirksiukas.gif
O pas tave endo cista ar paprasta
Atsakyti
Sveikos mergytės, į sąrašiuką dar nepretenduoju, nes man endometriozė neperseniausiai nustatyta iš akies, echoskopuojant kai rado tą mano skaudanąią endometrioma 3,5cm. Paskaudėjo ji man keletą dienų ir viskas nieko nebeskauda g.gif Pagaliau atėjo mano mm, jeigu galima taip vadinti, teplioja tamsiai antrą dieną, tačiau jokių skausmų ačiū dievui unsure.gif Nežinau ką man ras per tą LP, tkiuosi ne didesnę stadiją nei dabar III verysad.gif

Skaitau, kaip duked tave gydė nuo PKS, aišku nuo jo neišsigydysi, tik simptomus gali apsimažinti, o dabar galvoju gal ir man nėra jo nos visada man sakė, kad jį turiu... Bent viena bėda būtų mažiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 03 lapkričio 2010 - 09:55