Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 10:38)
Pataisiau  mirksiukas.gif
O pas tave endo cista ar paprasta

Geras klausimas:) Pas mane gal paprasta, nes endo gimdoje
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 11 03, 09:58)
Geras klausimas:) Pas mane gal paprasta, nes endo gimdoje

Supratau- juk ne esmė- svarbu, kad kuo greičiau atsirastų PASKUTINIS įrašas nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
duked jei tu is Kauno tai galiu itarti, kad buvai pas Malavicko atrodo tokia pavarde sio zolininko. Mano dede pas ji issigyde hepatita ir man liepia pas ji vaziuoti, nes pasak jo endo isgydoma. Butu jis Vilniuje tai jau senai buciau apsilankiusi. Sis zmogus visas ligas gydo per maitinimasi ir zolelemis. Jei kam merginos idomu, tai kazkur turiu sio zmogaus numeriuka.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 10:05)
Tuoj viską sudėliosiu- "apmaketuosiu" ir pasirodysim su sąrašėliu  mirksiukas.gif

Saunuole tu, aciu uz sarasiuka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.Ir as registruojosi i saraseli lotuliukas.gif 2010 06 22, 1-2 st endo.
Atsakyti
mmazuliukes gimdymo istorija wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 08:48)
Kol kas galiu AŠ  bigsmile.gif Man nėra sunku  mirksiukas.gif
Labai įdomu  bigsmile.gif Būtinai įtrauksiu  mirksiukas.gif

valio, tave įpareigojam ir temas kurti blush2.gif

o mažuliukės vaikams vakar jau pirmas mėnuo suėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 11 03, 11:51)
valio, tave įpareigojam ir temas kurti blush2.gif

Oi ačiū ačiū už NAUJAS pareigas aciuks.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as visai ne i tema paklausiu, bet kadangi as taip pat turiu endo (Istad.), tai gal neismesit klausimo biggrin.gif
Ar jus nesate turejusios tokio reiskinio, kaip jauciamas karstis is vidaus?
As prisimenu man jaunysteje smile.gif budavo pries pat mmm atejima, dazniausiai nakti. O dabar pradejau jausti ivairiai, tai ciklo viduri, tai i pabaiga. Si menesi kars nuo karto vos ne kiekviena diena.
Svarstau.. gal cistos pozymiai, o gal skydliaukes sutrikimai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2010 11 03, 14:18)

Aš labiau būčiau už skydliaukės sutrikimus rolleyes.gif
Junkis į endometrikių būrį mirksiukas.gif Kada LP turėjai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2010 11 03, 16:18)
Sveikutes,
as visai ne i tema paklausiu, bet kadangi as taip pat turiu endo (Istad.), tai gal neismesit klausimo biggrin.gif
Ar jus nesate turejusios tokio reiskinio, kaip jauciamas karstis is vidaus?
As prisimenu man jaunysteje smile.gif  budavo pries pat mmm atejima, dazniausiai nakti. O dabar pradejau jausti ivairiai, tai ciklo viduri, tai i pabaiga. Si menesi kars nuo karto vos ne kiekviena diena.

O kaip tavo FSH? Aš po LP taip šitą karštį jaučiau, kad naktį atsibusdavau šlapia, o ir dieną kartais pasidarydavo nei iš šio, nei iš to karšta. Dabar šito jausmo bijau kaip velnio... o buvo taip dėl to, kad kilo FSH kaip ant mielių ir pasiekė ne tik kad menopauzės, bet ir postmenopauzės ribas.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2010 11 03, 14:32)
O kaip tavo FSH? Aš po LP taip šitą karštį jaučiau, kad naktį atsibusdavau šlapia, o ir dieną kartais pasidarydavo nei iš šio, nei iš to karšta. Dabar šito jausmo bijau kaip velnio... o buvo taip dėl to, kad kilo FSH kaip ant mielių ir pasiekė ne tik kad menopauzės, bet ir postmenopauzės ribas.

Sunku pasakyti, nes man labai sunku susigaudyti tame hormonu pasaulyje. Kaip tik pasidariau skydliaukes tyrima, tik rezultatu reikia sulaukti..
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 14:20)
Aš labiau būčiau už skydliaukės sutrikimus  rolleyes.gif
Junkis į endometrikių būrį  mirksiukas.gif Kada LP turėjai bigsmile.gif

Uoj, viliuosi, kad cia viskas siaip:) Plius ta vienasale uzgina geriu, gal gi ji kazka regulina smile.gif

Endometrikiu biggrin.gif LP rugpjucio 18d. I stadija.
Atsakyti