QUOTE(Versija1 @ 2007 09 18, 10:09)
Susidomėjau jūsų pokalbiais, viską skaitinėju. O tai ta tavo metodika labai jau slapta? Bet juk viena moteris tau ją atskleidė, kaip rašei. O ką gauna žmogus - turi ir perduoti. O gal tai verslas? Rašai, kad "savo reikistams" perduodi?. Žodžiu, kokiom sąlygom galima pagal tavo metodiką tobulėti?
Pasakysiu tiesiai, bet abejoju, ar visos suprasit teisingai: negalima savo energijos barstyti veltui. Turi būti energijų apykaita. Pas mane ateina norintis tapti reikistu ar jau esantis reikistu, bet norintis daugiau žinių, aš tas žinias suteikiu ir gaunu užmokestį. Viešai negalima viską rašyti- tai ne kugelio kepimo receptas. Su kiekvienu žmogum dirbama individualiai, pagal jo žinojimo lygį. Turėjau nemažai mokytojų ir jie man savo žinias perdavė iš lūpų į lūpas.
Aš pati mokausi kryptingai ir kaupiu žinias. Kodėl tai, ką aš sužinojau, atradau, turiu pateikti viešai? Tuo labiau, kad žinau, jog tai skaitys daugybė žmonių, kurie nėra pasiruošę priimti mano pateiktą informaciją.
Prieš pusantrų metų buvau sukūrus temą "Pasakyk, kuo sergi, ir aš pasakysiu, kas esi." Tai, kas vyko toje temoje, aiškiai parodė, kaip žmonės priima pateikiamą informaciją- ogi pagal savo žinių lygį. Kiekviena moteris mano tada parašytą sakinį "Nė viena moteris neišprievartaujama atsitiktinai" priėmė skirtingai- pagal savo turimų žinių lygį. Ir gavosi pjautynės. Ar man to reikia? Ne.
Dažnai girdžiu piktinantis, kad užsiimu verslu, kad už savo paslaugas imu pinigus. Bet kol kas neišmokau pati ir savo vaikų neišmokiau maitintis prana, todėl leidžiu man atsilyginti pinigais...Tiesa, dar niekas nesipiktino, kad imu pinigus už savo daromus masažus

Pasirodo, už fizinį darbą imti pinigus galima, o už savo sukauptų žinių perdavimą- jau gėdingas verslas?