Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(marfa @ 2007 09 14, 19:59)
g.gif mano drauge visa seima buvo pas ji,bet nepriisimenu,kad butu padejes...  schmoll.gif

O kodėl jis turėtų padėti? Kiekvienas žmogus tik pats sau gali padėti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 14, 22:01)
O kodėl jis turėtų padėti? Kiekvienas žmogus tik pats sau gali padėti.

Turiu omeny, kad ligos priežastis padėtų išsiaiškinti. Dirbti su tuo, žinoma, reikia pačiam.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 09, 12:56)
Aš naudoju specialią metodiką. Jei nori užsiimti dvasinėmis praktikomis, turi šį tą žinoti. Mane viena moteris tos metodikos išmokė, dabar jos jau daug savo reikistų išmokiau. Kad veikia puikiai, ir šiandien įsitikinau:viena moteris skambino verkdama ir pasakojo, kas jos gyvenime vyksta...

Na, šį bei tą gal ir žinau, bet klimpstant giliau "žinau, kad nieko nežinau". Tiesą sakant, sudominai savo pasisakymu. Na, bet teks gal pačiai susikurt specialią metodiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 10, 08:05)
Nea  schmoll.gif
Ar religijos ir ezoterikos temose labai visos savo patirtimi dalinasi? Čia gi ne darbščiųjų rankų ar kulinarijos skyrelis  lotuliukas.gif

Susidomėjau jūsų pokalbiais, viską skaitinėju. O tai ta tavo metodika labai jau slapta? Bet juk viena moteris tau ją atskleidė, kaip rašei. O ką gauna žmogus - turi ir perduoti. O gal tai verslas? Rašai, kad "savo reikistams" perduodi?. Žodžiu, kokiom sąlygom galima pagal tavo metodiką tobulėti?
Atsakyti
QUOTE(Versija1 @ 2007 09 18, 10:09)
Susidomėjau jūsų pokalbiais, viską skaitinėju. O tai ta tavo metodika labai jau slapta? Bet juk viena moteris tau ją atskleidė, kaip rašei. O ką gauna žmogus - turi ir perduoti. O gal tai verslas? Rašai, kad "savo reikistams" perduodi?. Žodžiu, kokiom sąlygom galima pagal tavo metodiką tobulėti?

Pasakysiu tiesiai, bet abejoju, ar visos suprasit teisingai: negalima savo energijos barstyti veltui. Turi būti energijų apykaita. Pas mane ateina norintis tapti reikistu ar jau esantis reikistu, bet norintis daugiau žinių, aš tas žinias suteikiu ir gaunu užmokestį. Viešai negalima viską rašyti- tai ne kugelio kepimo receptas. Su kiekvienu žmogum dirbama individualiai, pagal jo žinojimo lygį. Turėjau nemažai mokytojų ir jie man savo žinias perdavė iš lūpų į lūpas.
Aš pati mokausi kryptingai ir kaupiu žinias. Kodėl tai, ką aš sužinojau, atradau, turiu pateikti viešai? Tuo labiau, kad žinau, jog tai skaitys daugybė žmonių, kurie nėra pasiruošę priimti mano pateiktą informaciją.
Prieš pusantrų metų buvau sukūrus temą "Pasakyk, kuo sergi, ir aš pasakysiu, kas esi." Tai, kas vyko toje temoje, aiškiai parodė, kaip žmonės priima pateikiamą informaciją- ogi pagal savo žinių lygį. Kiekviena moteris mano tada parašytą sakinį "Nė viena moteris neišprievartaujama atsitiktinai" priėmė skirtingai- pagal savo turimų žinių lygį. Ir gavosi pjautynės. Ar man to reikia? Ne.
Dažnai girdžiu piktinantis, kad užsiimu verslu, kad už savo paslaugas imu pinigus. Bet kol kas neišmokau pati ir savo vaikų neišmokiau maitintis prana, todėl leidžiu man atsilyginti pinigais...Tiesa, dar niekas nesipiktino, kad imu pinigus už savo daromus masažus lotuliukas.gif Pasirodo, už fizinį darbą imti pinigus galima, o už savo sukauptų žinių perdavimą- jau gėdingas verslas?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 18, 15:17)
Pasakysiu tiesiai, bet abejoju, ar visos suprasit teisingai: negalima savo energijos barstyti veltui. Turi būti energijų apykaita. Pas mane ateina norintis tapti reikistu ar jau esantis reikistu, bet norintis daugiau žinių, aš tas žinias suteikiu ir gaunu užmokestį. Viešai negalima viską rašyti- tai ne kugelio kepimo receptas. Su kiekvienu žmogum dirbama individualiai, pagal jo žinojimo lygį. Turėjau nemažai mokytojų ir jie man savo žinias perdavė iš lūpų į lūpas.
Aš pati mokausi kryptingai ir kaupiu žinias. Kodėl tai, ką aš sužinojau, atradau, turiu pateikti viešai? Tuo labiau, kad žinau, jog tai skaitys daugybė žmonių, kurie nėra pasiruošę priimti mano pateiktą informaciją.
Prieš pusantrų metų buvau sukūrus temą "Pasakyk, kuo sergi, ir aš pasakysiu, kas esi."  Tai, kas vyko toje temoje, aiškiai parodė, kaip žmonės priima pateikiamą informaciją- ogi pagal savo žinių lygį. Kiekviena moteris mano tada parašytą sakinį  "Nė viena moteris neišprievartaujama atsitiktinai" priėmė skirtingai- pagal savo turimų žinių lygį. Ir gavosi pjautynės. Ar man to reikia? Ne.
Dažnai girdžiu piktinantis, kad užsiimu verslu, kad už savo paslaugas imu pinigus. Bet kol kas neišmokau pati ir savo vaikų neišmokiau maitintis prana, todėl leidžiu man atsilyginti pinigais...Tiesa, dar niekas nesipiktino, kad imu pinigus už savo daromus masažus  lotuliukas.gif  Pasirodo, už fizinį darbą imti pinigus galima, o už savo sukauptų žinių perdavimą- jau gėdingas verslas?

Esu kažkada girdėjus, kad atseit Dievo duoto talento negalima pardavinėti. Bet, kai keletą sykių teko diskutuoti ta tema, visuomet svarstydavau: tai juk ir žiniuoniui, aiškiaregiui, žodžiu, žmogui, naudojančiam netradicinius metodus, maitintis reikia drinks_cheers.gif Skaitant Horan knygą apie Reiki, radau dar argumentą: žmogus privalo kažkaip atsidėkoti už tai, ką gavo, antraip nevertins..

Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2007 09 18, 13:44)
Esu kažkada girdėjus, kad atseit Dievo duoto talento negalima pardavinėti. Bet, kai keletą sykių teko diskutuoti ta tema, visuomet svarstydavau: tai juk ir žiniuoniui, aiškiaregiui, žodžiu, žmogui, naudojančiam netradicinius metodus, maitintis reikia drinks_cheers.gif Skaitant Horan knygą apie Reiki, radau dar argumentą: žmogus privalo kažkaip atsidėkoti už tai, ką gavo, antraip nevertins..

O verslininko talentas argi ne Dievo duotas? Verslininkas turi teisę pardavinėti savo idėjas, o jei užsiimi ezoteriniais dalykais- jau ne? Talentų, gabumų dalintojas yra tas pats, tik žmonių požiūriai į tai skiriasi... Iš pradžių to nesupratau, dalinau žinias ir iniciacijas už dyka ir supratau, kokią klaidą darau...Ne be reikalo, matyt, reiki iniciacijos visame pasaulyje kainuoja didelius pinigus- juos mokėdamas žmogus išties žino, ko nori...Gal ir man kainas reikės pakelti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Gal esat ką nors girdėjusios apie bioenergetikę Gretą? Ji rusė, gyvena Fabijoniškėse, Vilniuje, už seansą ima 70 Lt. Kiek sakė pažįstami, ji labai faina moteris, ir tikrai padeda, noriu ir aš pas ją nueit, gal kas ką žinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 18, 15:59)
O verslininko talentas argi ne Dievo duotas? Verslininkas turi teisę pardavinėti savo idėjas, o jei užsiimi ezoteriniais dalykais- jau ne? Talentų, gabumų dalintojas yra tas pats, tik žmonių požiūriai į tai skiriasi... Iš pradžių to nesupratau, dalinau žinias ir iniciacijas už dyka ir supratau, kokią klaidą darau...Ne be reikalo, matyt, reiki iniciacijos visame pasaulyje kainuoja didelius pinigus- juos mokėdamas žmogus išties žino, ko nori...Gal ir man kainas reikės pakelti?  lotuliukas.gif

Gal dar palauk su kainų kėlimu biggrin.gif Baigiu Horan knygą studijuoti mirksiukas.gif

O visuomenė juk suvaržyta stereotipų, pasenusių tradicijų, kurių prasmės ir pati nežino schmoll.gif

Gal reikėtų vėl pradėti temą apie žmogaus savybių ir turimų ligų ryšį?..Turiu klausimą apie vis dažnėjančias problemas su gerkle, kosuliu (nerūkau ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2007 09 18, 14:00)
Sveikutės 4u.gif Gal esat ką nors girdėjusios apie bioenergetikę Gretą? Ji rusė, gyvena Fabijoniškėse, Vilniuje, už seansą ima 70 Lt. Kiek sakė pažįstami, ji labai faina moteris, ir tikrai padeda, noriu ir aš pas ją nueit, gal kas ką žinot? g.gif

4u.gif Sveika,oi kaip senai norejau apie Greta ka nors isgirsti,net nezinojau,kad jinai save vadina bioenergetike.... Kai as pas ja buvau pries 6-7metus,tai jinai save vadino "narodnaja celitilnica" .Man labai patiko ir tiko thumbup.gif Bet kaina irgi buvo zymiai mazesne doh.gif O tu planuoji pas ja eiti?Butu labai idomu isgirsti ir tavo nuomone.... o jeigu tau idomu bus,tai galesiu parasyti daugiau apie mano susitikimus su ja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2007 09 18, 14:20)

Gal reikėtų vėl pradėti temą apie žmogaus savybių ir turimų ligų ryšį?..Turiu klausimą apie vis dažnėjančias problemas su gerkle, kosuliu (nerūkau ) ax.gif

Nusipirk, pvz., L.Hay knygą ir rasi visą lentelę apie ligas ir jų priežastis...Jei planuoji tapti reikiste, nepabėgsi nuo to...Galiu tave paguosti, kad ir aš nerūkau, bet vis pakosčiu ir paskutiniu metu užkimus vaikštau (čia iš tos operos: batsiuvys be batų...).
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 18, 18:34)
Nusipirk, pvz., L.Hay knygą ir rasi visą lentelę apie ligas ir jų priežastis...Jei planuoji tapti reikiste, nepabėgsi nuo to...Galiu tave paguosti, kad ir aš nerūkau, bet vis pakosčiu ir paskutiniu metu užkimus vaikštau (čia iš tos operos: batsiuvys be batų...).

Būtinai nusipirksiu tos autorės knygų. Seniai skaičiau tokią raudonu viršeliu knygelę, bet galbūt painioju, gal tai ir ne tos autorės. Prieš keletą mėnesių nusipirkau F.Taunytės "7 nuodėmės ir 12 ligų", bet niekaip kol kas nerandu laiko tai knygai (labai ilga eilė susidarius doh.gif ). Ar turi kokią nors nuomonę apie autorę ir jos teiginius?

Kviečiu ir kitas pasidalinti nuomonėmis 4u.gif
Atsakyti