QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 18, 14:17)
Pasakysiu tiesiai, bet abejoju, ar visos suprasit teisingai: negalima savo energijos barstyti veltui. Turi būti energijų apykaita.
Kodėl tai, ką aš sužinojau, atradau, turiu pateikti viešai?
Pasirodo, už fizinį darbą imti pinigus galima, o už savo sukauptų žinių perdavimą- jau gėdingas verslas?
Papildyta:
QUOTE(sagan @ 2007 09 18, 15:20)
O [B]visuomenė juk suvaržyta stereotipų, pasenusių tradicijų, kurių prasmės ir pati nežino
[/B]
Taigi pasirodė, kad tikrai gajūs stereotipai. Labai atsakingai paklausiau, kokiom sąlygom galima subendrauti su tavim, Vaižgante. Nes visiškai pritariu tavo ir kitų požiūriui, dvasinei nuostatai. Neturėjau savo paklausime jokių užuominų apie verslo gėdingumą, piniginį žinių ekvivalentą ar pan., kadangi tai absoliučiai normalūs finansiniai visuomenės santykiai. Beje, ir Šv. Rašte sakoma, kad apaštalai, siunčiami gydyti žmones, už savo pagalbą imtų tai, kuo žmonės atsilygins... arba kiekvienas už pagalbą turi 1/10 atiduoti. Bet stereotipai įsišakniję: gydymas tik už dyką, antraip neveiks...

Patinka man šiuolaikinis teiginukas: jei gydaisi veltui, tai VELTUI gydaisi

Vaižgante, jei negali sąlygų viešai parašyt, rašyk į až. Reikiste aš neketinu tapti, įdomu naujovės tik dėl savęs