Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 18, 15:17)
Dažnai girdžiu piktinantis, kad užsiimu verslu, kad už savo paslaugas imu pinigus. Bet kol kas neišmokau pati ir savo vaikų neišmokiau maitintis prana, todėl leidžiu man atsilyginti pinigais...Tiesa, dar niekas nesipiktino, kad imu pinigus už savo daromus masažus  lotuliukas.gif  Pasirodo, už fizinį darbą imti pinigus galima, o už savo sukauptų žinių perdavimą- jau gėdingas verslas?

Visiškai pritariu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 18, 14:17)
Pasakysiu tiesiai, bet abejoju, ar visos suprasit teisingai: negalima savo energijos barstyti veltui. Turi būti energijų apykaita.
Kodėl tai, ką aš sužinojau, atradau, turiu pateikti viešai?
Pasirodo, už fizinį darbą imti pinigus galima, o už savo sukauptų žinių perdavimą- jau gėdingas verslas?

Papildyta:
QUOTE(sagan @ 2007 09 18, 15:20)
O [B]visuomenė juk suvaržyta stereotipų, pasenusių tradicijų, kurių prasmės ir  pati nežino schmoll.gif
[/B]

Taigi pasirodė, kad tikrai gajūs stereotipai. Labai atsakingai paklausiau, kokiom sąlygom galima subendrauti su tavim, Vaižgante. Nes visiškai pritariu tavo ir kitų požiūriui, dvasinei nuostatai. Neturėjau savo paklausime jokių užuominų apie verslo gėdingumą, piniginį žinių ekvivalentą ar pan., kadangi tai absoliučiai normalūs finansiniai visuomenės santykiai. Beje, ir Šv. Rašte sakoma, kad apaštalai, siunčiami gydyti žmones, už savo pagalbą imtų tai, kuo žmonės atsilygins... arba kiekvienas už pagalbą turi 1/10 atiduoti. Bet stereotipai įsišakniję: gydymas tik už dyką, antraip neveiks... ax.gif Patinka man šiuolaikinis teiginukas: jei gydaisi veltui, tai VELTUI gydaisi biggrin.gif tongue.gif g.gif Vaižgante, jei negali sąlygų viešai parašyt, rašyk į až. Reikiste aš neketinu tapti, įdomu naujovės tik dėl savęs doh.gif
Atsakyti
Parašiau AŽ biggrin.gif
Atsakyti
Man graži ši diskusija. Tikiuosi, bent šioje temoje nebus tų nuolatinių rietenų.
Manau, kad už tam tikrus įpatingus sugebėjimus, kuriems nereikia ruoštis ir, kurie yra Dievo duoti (t.y. be pastangų), nevisada imami pinigai. Bet jei visus savo sugebėjimus atiduosi(m) už dyką, tai tikrai nebus iš ko gyventi. Manau, kad dalis paslaugų gali būti teikiama už pinigus, o dalis ir už dyką. Dažnai tai gaunasi savaime. (Pvz. nuėjus į kirpyklą, susimoku už kirpimą ir šukavimą, o galvos masažą ir patarimų, kaip prižiūrėti plaukus, gaunu nemokamai...) Tikiuosi mintį supratot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 09 18, 23:01)
Man graži ši diskusija. Tikiuosi, bent šioje temoje nebus tų nuolatinių rietenų.
Manau, kad už tam tikrus įpatingus sugebėjimus, kuriems nereikia ruoštis ir, kurie yra Dievo duoti (t.y. be pastangų), nevisada imami pinigai. Bet jei visus savo sugebėjimus atiduosi(m) už dyką, tai tikrai nebus iš ko gyventi. Manau, kad dalis paslaugų gali būti teikiama už pinigus, o dalis ir už dyką. Dažnai tai gaunasi savaime. (Pvz. nuėjus į kirpyklą, susimoku už kirpimą ir šukavimą, o galvos masažą ir patarimų, kaip prižiūrėti plaukus, gaunu nemokamai...) Tikiuosi mintį supratot  rolleyes.gif

Žinai, kiek aš laiko iššvaistau konsultuodama smalsučius internetu doh.gif Ir neturiu jokių garantijų, kad tiems žmonėms tai naudos duoda...Kartais taip nusibosta atsakinėti į klausimus, atsakymus į kuriuos žmonės patys, jei netingėtų, galėtų susirasti...Kad ir apie dvasines ligų priežastis...Knygų apie tai pilna...
Atsakyti
Skaitant šias diskusijas susidaro įspūdis, kad temos pavadinimas turėtų būti kitoks rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aaukse @ 2007 09 19, 08:09)
Skaitant šias diskusijas susidaro įspūdis, kad temos pavadinimas turėtų būti kitoks  rolleyes.gif  4u.gif

O koks?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 19, 09:48)
Žinai, kiek aš laiko iššvaistau konsultuodama smalsučius internetu  doh.gif Ir neturiu jokių garantijų, kad tiems žmonėms tai naudos duoda...Kartais taip nusibosta atsakinėti į klausimus, atsakymus į kuriuos žmonės patys, jei netingėtų, galėtų susirasti...Kad ir apie dvasines ligų priežastis...Knygų apie tai pilna...

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Aš išvis nesuprantu, kaip tu viską suspėji g.gif Žinai, ir aš susigėdau - juk tikrai dabar ne sovietiniai laikai ir informacijos daug ir įvairios. Tik imk ir skaityk 4u.gif Tiesiog vis knieti išgirsti protingo ir praktikuojančio žmogaus nuomonę..ir neatsispiri smalsumui..
Atsakyti
QUOTE(mildyte @ 2007 09 19, 08:16)
jo ji klausineja tikrai nemazai - tokia jau jos burimo specifika, o del ateities prognoziu, tai as ir gi noreciau tiketi, kad viskas issipildys, ka ji pasake rolleyes.gif

Viską spėju todėl, kad dirbu daugiausia namie ir kompas visą dieną įjungtas. Nesėdžiu prie jo ištisai...Bet vis tenka plepėti skype, gmailu, atsakinėti į dešimtis AŽ doh.gif Vien kiek reikistų- mokinių turiu. Visi bėdai ištikus ar kokiam neaiškumui atsiradus kreipiasi į mane. Per metus laiko daviau 33 pirmas iniciacijas. O antrų, trečių- dar 20. Taigi turiu apie 40 mokinių. Su dauguma iš jų pastoviai palaikau ryšius.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 19, 10:44)
Viską spėju todėl, kad dirbu daugiausia namie ir kompas visą dieną įjungtas. Nesėdžiu prie jo ištisai...Bet vis tenka plepėti skype, gmailu, atsakinėti į dešimtis AŽ  doh.gif Vien kiek reikistų- mokinių turiu. Visi bėdai ištikus ar kokiam neaiškumui atsiradus kreipiasi į mane. Per metus laiko daviau 33 pirmas iniciacijas. O antrų, trečių- dar 20. Taigi turiu apie 40 mokinių. Su dauguma iš jų pastoviai palaikau ryšius.

Galima tik žavėtis tavo sugebėjimais. Mane tai toks bendravimo srautas blaškytų, jeigu ne visai iš vėžių išmuštų..O dar vaikai doh.gif Jei bandau gilintis į man įdomius ir svarbius dalykus, ima graužti sąžinė, jog vaikams, buičiai, apskritai šeimai per mažai skiriu laiko. Padėtį ištaisius, apninka mintys, kad gyvenime vis dėlto užsiiminėju ne tuo, kuo noriu...Ratas vis sukasi..

O dabar apie temą... g.gif Labai gerbiu A.Malovičko, bet jis gal daugiau žolininkas. Yra pagelbėjęs vertingais patarimais man. Buvo laikas, kai vaikščiojau į a.a. V.Kazlausko paskaitas. Nuo jo leidžiamo žurnalo apskritai prasidėjo mano pažintis su ezoterika, netradiciniais gydymo metodais ir kt. Mano pagarba visiems iš širdies dirbantiems bionergetikams, aiškiaregiams.. 4u.gif
Atsakyti
Sagan, kadangi aš užsiiminėju tuo, kuo noriu, viską suspėju...
Atsakyti
Zalia is pavydo Vaizgantei sedziu.
Atsakyti