Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(tolima @ 2007 09 19, 14:26)
Zalia is pavydo Vaizgantei sedziu.

Gal po vakarykščio masažo neatsibudai dar? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka Tu, atsibudau. Dar ir praregejau. smile.gif
Tai man dabar slept, kad kovoju su pavydu? Ir as noreciau tiek suspet blush2.gif Puse laiko praledziu nedarydama to, ka noriu.
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 09 19, 00:01)
Man graži ši diskusija...   aciuks.gif  irnesakyk.gif
(Pvz. nuėjus į kirpyklą, susimoku už kirpimą ir šukavimą, o galvos masažą ir patarimų, kaip prižiūrėti plaukus, gaunu nemokamai...) Tikiuosi mintį supratot  rolleyes.gifhihihi.gif  flirt.gif

O pačios koks subtilus spalvynas... doh.gif tongue.gif biggrin.gif Gal nickas - tik slėpynės? schmoll.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aaukse @ 2007 09 19, 09:09)
Skaitant šias diskusijas susidaro įspūdis, kad temos pavadinimas turėtų būti kitoks  rolleyes.gif  4u.gif

Na aš tai mėgstu ir užkulisius... ax.gif lotuliukas.gif Telpam, atrodo, ir į šią temukę. Nes juk yra pavadinime "...ir kiti" Malonu atklydus čia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 19, 15:53)
Gal po vakarykščio masažo neatsibudai dar?  mirksiukas.gif

Oi, oi. oi-oi... karsta.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif (Gal kada vėliau aš į tą tavo masažą...)
Atsakyti
QUOTE(Versija1 @ 2007 09 19, 18:35)

Na aš tai mėgstu ir užkulisius... ax.gif  lotuliukas.gif Telpam, atrodo, ir į šią temukę. Nes juk yra pavadinime "...ir kiti" Malonu atklydus čia  doh.gif
Papildyta:

O už žodžių "ir kiti", telpa ir reiki meistrai, ir aiškiaregiai, ir raganos... bigsmile.gif
Atsakyti
Ragana gimstama ar tampama g.gif? Šiuolaikinės raganiukės dar švenčia Valpurgijos naktį? Vieną kartą vyr.ragana Lobačiuvienė sakė, kad raganos turi tik dukras, o jūs kaip manot?

Vakar viename forume perskaičiau teiginį, kad ne visiems tinka praktikuoti reiki. Atseit netinka, jei turi pavydo, esi tinginys..Nelabai rimtai man visa tai nuskambėjo..Toks įspūdis, kad yra pasaulyje žmonių, kurie neturėtų nė vieno trūkumo, ydos, taisytinos savybės ir pan. Žodžiu minėto teiginio esmė: pirma turi įsitikinti, ar tau tinka reiki..

O D.Stain knygos tik rusų k. yra?
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2007 09 20, 12:31)
Ragana gimstama ar tampama g.gif? Šiuolaikinės raganiukės dar švenčia Valpurgijos naktį? Vieną kartą vyr.ragana Lobačiuvienė sakė, kad raganos turi tik dukras, o jūs kaip manot?

Vakar viename forume perskaičiau teiginį, kad ne visiems tinka praktikuoti reiki. Atseit netinka, jei turi pavydo, esi tinginys..Nelabai rimtai man visa tai nuskambėjo..Toks įspūdis, kad yra pasaulyje žmonių, kurie neturėtų nė vieno trūkumo, ydos, taisytinos savybės ir pan. Žodžiu minėto teiginio esmė: pirma turi įsitikinti, ar tau tinka reiki..

O D.Stain knygos tik rusų k. yra?

O gal pokalbius apie reiki perkelkim į reiki temą? mirksiukas.gif
Stain knygos tik rusų ir anglų kalba.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 20, 14:40)
O gal pokalbius apie reiki perkelkim į reiki temą?  mirksiukas.gif
Stain knygos tik rusų ir anglų kalba.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
lankiausi pas nuostabu zmogu gera bioeenergetika - Kazimiera Gyli. Jis dirba Vilniuje Minties gatveje. Tikrai labai nuosirdziai rekomenduoju- sekmingai diagnozuoja ligeles... padeda susitvarkyti... jei susidomesit parasykit i privata bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2007 09 20, 13:36)
lankiausi pas nuostabu zmogu gera bioeenergetika - Kazimiera Gyli. Jis dirba Vilniuje Minties gatveje. Tikrai labai nuosirdziai rekomenduoju- sekmingai diagnozuoja ligeles... padeda susitvarkyti... jei susidomesit parasykit i privata  bigsmile.gif

Esu girdėjus apie jį...
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2007 09 20, 14:31)
Vieną kartą vyr.ragana Lobačiuvienė sakė, kad raganos turi tik dukras, o jūs kaip manot?

O raganiai - tik sūnus? g.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 20, 15:54)
Esu girdėjus apie jį...

Ką būtent?
Atsakyti
Galvoju paslaugų skyriuje atidaryti savo konsultacijų temą, nes man nusibodo nesibaigiančios AŽ apie ligas ir problemas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 21, 12:47)
Galvoju paslaugų skyriuje atidaryti savo konsultacijų temą, nes man nusibodo nesibaigiančios AŽ apie ligas ir problemas.  g.gif

Tavo konsultacijų tema, aišku, būtų labai fainas dalykas, bet bijau klausimų būtų dar daugiau ax.gif Gal geriau kur nors kartą per mėnesį ar du porai valandėlių visoms norinčioms, besidominčioms susirinkti ir klausti, klausti.. biggrin.gif O Vaižgantę už tai visos vaišina super vakariene arba kitaip atsilygina g.gif

Kažkodėl apie raganius Vilija nė žodelio g.gif
Atsakyti