Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(Chiromante @ 2007 10 02, 11:47)
smile.gif man tai irgi nereikia...paskutini karta jo klausiau,ar tikrai nereikia smile.gif Kalbejomes 3 valandas...ir tik apie tai

g.gif ir kiek gi tu uz tas 3 val.sumokejai? blink.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai ka merginos,persikelem i sia temele? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai nenoriu nieko uzgauti...,bet kilo minciu del to uzmokescio uz zinias uz pagalba...
Paciai teko susitikti su keletu zmoniu,kurie tai praktikuoja...viena moteris-PATI PACIAUSIA is mano sutiktu konkrecios sumos niekada nesako ir niekada nereikalauja uzmokescio...tiesiog zmogus kuris kreipiasi i ja visu pirma gauna jos patarima ar konsultacija ar kitokio lygio pagalba tik tuo atveju jei ji pajunta jog tai butina...kad tai nera tik smalsumas...zmogus atsilygina tiek kiek gali...taip kaip gali...as manau,kad tokiu atveju atsilyginama tiek kiek vertinamos gautos zinios,ar komkreti pagalba.tam tikrais atvejais kiek leidzia galimybes...
Tuo metu kai i ja kreipiausi buvo sunki situacija...uz pora valandu pokalbio su ja ...tegalejau atsilyginti zaislu jos anukei ir sokoladu...ir ji dar pasake skambink bet kada jei reikes...
ta moteris man ypatinga...apie ta uzmokesti as tik tarp kitko.manau uz tokia pagalba daugelis atiduotu labai daug jei tik paprasytu...

Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 30, 15:57)
Jei būtum mano vietoje, suprastum, kodėl taip parašiau.

Gal Tau ir geriau žinot smile.gif

QUOTE(Versija1 @ 2007 10 01, 15:34)
Atleisk, atrodo nesusikalbėjom  doh.gif Tiesiog pasidžiaugiau tavo subtiliu humoru ir išradingumu kirpykloje (sugebant džiaugsmą rasti kiekvienoje situacijoje...) ir tai pavadinau "subtiliu spalvynu", kuris telpa tarp baltos ir juodos spalvų. Kokių tai kitų minčių apie antrininkus nickus neturėjau. Žodžiu, perspėjimas man - net su pagyrimais atsargiai  ax.gif  lotuliukas.gif

Na, tai tada atsiprašau, nes retai čia (šioje rubrikoje) kas giria... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 10 02, 15:24)
g.gif ir kiek gi tu uz tas 3 val.sumokejai? blink.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai ka merginos,persikelem i sia temele? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sumokejau tai kaip uz valanda,bet prakalbejom 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvadalupe @ 2007 10 02, 16:17)
Labai nenoriu nieko uzgauti...,bet kilo minciu del to uzmokescio uz zinias uz pagalba...
Tuo metu kai i ja kreipiausi buvo sunki situacija...uz pora valandu pokalbio su ja ...tegalejau atsilyginti zaislu jos anukei ir sokoladu...ir ji dar pasake skambink bet kada jei reikes...
ta moteris man ypatinga...apie ta uzmokesti as tik tarp kitko.manau uz tokia pagalba daugelis atiduotu labai daug jei tik paprasytu...

ax.gif Ir as nenoriu nieko uzgauti,bet pvz.,jeigu as perku knygas (kurios beje kainuoja ne pigiai doh.gif ), lankau reiki kursus (kurie taipogi kainuoja nemazai),vazineju tobulintis,gylinti zinias ... o pinigeliai man is dangaus juk nekrenta... schmoll.gif
tai tik pavyzdys...... ax.gif
Suprantu,kai tas zinias perduoda is kartos i karta,tai jau visai kitas reikalas... taciau manau,kad ir siuo atveju reikia zmogui atsidekoti uz darba... bigsmile.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Chiromante @ 2007 10 02, 18:44)
sumokejau tai kaip uz valanda,bet prakalbejom 3 smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Atsidekoti aisku reikia.bet sitoje plotmeje yra ypac daug budu ir formu...o bioenergetikai manau tai supranta geriau nei betkas kitas...
dar apie ta mineta moteri...yra buve atveju jos praktiukoj kai kreipiasi zmogus ispradziu net nepatiki ja...bet po kurio laiko atsidekoja jai taip ,kad vargu ar kas dristu tokios sumos paprasyti...
ir tokiu atveju ne vienas.
Atsakyti
Tai paklausiu į temą: gal galima konkrečiau, apie ką kalba, juk tema tam ir sukurta, kad būtų pasidalnta informacija... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 10 03, 22:58)
Tai paklausiu į temą: gal galima konkrečiau, apie ką kalba, juk tema tam ir sukurta, kad būtų pasidalnta informacija...  ax.gif

Pritariu,del konkretumo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 29, 21:06)
Manau, kad verta tik Jono Markūno knygą perskaityti. Daugiau nieko. Pas jį konsultuotis tikrai neičiau.

Kodėl neitum?
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 10 04, 12:10)
Kodėl neitum?

Nes man neįdomus mano nuodėmių laukų ilgumas smile.gif Jo knygas verta skaityti dėl kai kurios info, pvz., apie telegoniją. O šiaip- yra įdomesnių knygų ir autorių...Ir ekstrasensų gerokai stipresnių už jį pažįstu.
Atsakyti
4u.gif Labas visoms,
Kadangi nesu šioje srityje labai išprususi tai noriu sužinoti jūsų nuomonę ...
Brolio dukra labai serga ir jau mėn kai guli ligoninėje. Brolis su žmona nusprendė kreiptis į bioenergetiką vardu Z......Jis ten pradėjo pasakoti , kad brolis yra prakeiktas ir visą šeimą lydi dėl to nesėkmės.Žadėjo pagelbėti-užmokesčio nustatyto nėra.Kitąsyk kai nuvžiavo pasakė , kad reikia namus išvalyti.Brolis jį parsivežė į namus ir pasts nesupranta kaip atidavė jam dukros nuotrauką ir 300 litų doh.gif Kitą dieną lėkė tą foto atsiimti doh.gif . Taip ir liko nesupratęs kaip atidavė paskutinius pinigus,nes piniginėje daugiau neturėjo.O ar išties gali nuimti kokį tai prakeiksma,ar jis slegia ir kitus šeimos narius ?... Žodžiu,mes visi pasimetę,mergaitei kolkas taspats su sveikatėle . Nustebino atlygio dydis ,nors buvo sakęs "kas kiek aukoja tai ir pakanka ".Ar gali būti , kad buvo panaudota kokia įtaiga,hipnozė ? Brolis sakė , kad jo labai keistas žvilgsnis ir ilgas.
Dar apie ligas.."nepastebėjo" , kad inksto nėra , sakė abu inkstai sveiki ir t.t...spėju ne ant to žmogaus pataikė. Bet ar negali tokie bioenergetikai pakenkti labiau nei pagelbėti?
Kažkaip neramu..
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 10 05, 10:46)
4u.gif  Labas visoms,
Kadangi nesu šioje srityje labai išprususi tai noriu sužinoti jūsų nuomonę ...
Brolio dukra labai serga ir jau mėn kai guli ligoninėje. Brolis su žmona nusprendė kreiptis į bioenergetiką vardu Z......Jis ten pradėjo pasakoti , kad brolis yra prakeiktas ir visą šeimą lydi dėl to nesėkmės.Žadėjo pagelbėti-užmokesčio nustatyto nėra.Kitąsyk kai nuvžiavo pasakė , kad reikia namus išvalyti.Brolis jį parsivežė į namus ir pasts nesupranta kaip atidavė jam dukros nuotrauką ir 300 litų  doh.gif Kitą dieną lėkė tą foto atsiimti  doh.gif . Taip ir liko nesupratęs kaip atidavė paskutinius pinigus,nes piniginėje daugiau neturėjo.O ar išties gali nuimti kokį tai prakeiksma,ar jis slegia ir kitus šeimos narius ?... Žodžiu,mes visi pasimetę,mergaitei kolkas taspats su sveikatėle . Nustebino atlygio dydis ,nors buvo sakęs "kas kiek aukoja tai ir pakanka ".Ar gali būti , kad buvo panaudota kokia įtaiga,hipnozė ? Brolis sakė , kad jo labai keistas žvilgsnis ir ilgas.
Dar apie ligas.."nepastebėjo" , kad inksto nėra , sakė abu inkstai sveiki ir t.t...spėju ne ant to žmogaus pataikė. Bet ar negali tokie bioenergetikai pakenkti  labiau nei pagelbėti?
Kažkaip neramu..

Gali pakenkti ir net labai. Šarlatanų ir apsimetėlių, ieškančių lengvatikių, pilna...
Atsakyti