Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

Norejau paklausti, gal kas zinot kur vyksta J. Markuno paskaitos? Gal Kaune buna?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 29, 23:06)
Manau, kad verta tik Jono Markūno knygą perskaityti. Daugiau nieko. Pas jį konsultuotis tikrai neičiau.

o kodel g.gif
Atsakyti
Prieš keletą metų Kaune J.Markūno paskaitos vykdavo Riomerio g. Dabar tiksliai nepamenu, bet jei reiktų, pasikuisčiau, rasčiau.
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2008 05 28, 15:01)
Prieš keletą metų Kaune J.Markūno paskaitos vykdavo Riomerio g. Dabar tiksliai nepamenu, bet jei reiktų, pasikuisčiau, rasčiau.

Buciau dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
Tai va, kažkada būdavo Riomerio g. 31. Lyg antradieniais nuo 18 val. Bet dabar nežinau. Gal reiktų pasiskambint į Vilniaus klubą "Satva", jo prezidentas Markūnas yra. Pasakyt turėtų, ar į Kauną dar važinėja. Bandykit telefonais 852 150608, 8 52 465545 arba 8 699 1507. Gal pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 28 gegužės 2008 - 13:19
QUOTE(niekada @ 2008 05 28, 15:18)
Tai va, kažkada būdavo Riomerio g. 31. Lyg antradieniais nuo 18 val. Bet dabar nežinau. Gal reiktų pasiskambint į Vilniaus klubą "Satva", jo prezidentas Markūnas yra. Pasakyt turėtų, ar į Kauną dar važinėja. Bandykit telefonais 852 150608, 8 52 465545 arba 8 699 1507. Gal pavyks.

Aciu labai, pabandysiu. 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką smile.gif . Paskaitos man visai patiko. O konsultacija net nežinau. Nepaliko įspūdžio didelio. Bet gal jums padės.
Atsakyti
Parašykit, jei sužinosit, ar J. Markūnas atvyksta į Kauną. Norėčiau įdomumo dėlei nuvykti į paskaitą.
O kas per konsultaciją? Nurodo negalavimų priežastis? Kaip jas šalinti?
Įdomi bet kokia info, kas lankėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 05 28, 12:56)

Todėl, kad yra kur geriau nueiti... ax.gif
Atsakyti
Markūnas paskaitas skaito pirmadieniais Naugarduko g. , yra ten prie žiedo kažkokie lenkų namai. 18 val
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 28, 20:06)
Todėl, kad yra kur geriau nueiti... ax.gif

Man įdomu, kas yra geriau ar blogiau. Joks bioenergetikas nemostels lazdele ir išspręs problemas. Geriausiu atveju-pakankamai tiksliai nurodys priežastis. Kažin, ar nurodys konkretų spredimo būdą. Tai turime patys suvokti, o padaryti dar sunkiau.
Tai ką reiškia geras ar blogas bioenergetikas? Ar geras reiskia tas, kuris atitinka mūsų lūkesčius?
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2008 05 28, 20:19)
Man įdomu, kas yra geriau ar blogiau. Joks bioenergetikas nemostels lazdele ir išspręs problemas. Geriausiu atveju-pakankamai tiksliai nurodys priežastis. Kažin, ar nurodys konkretų spredimo būdą. Tai turime patys suvokti, o padaryti dar sunkiau.
Tai ką reiškia geras ar blogas bioenergetikas? Ar geras reiskia tas, kuris atitinka mūsų lūkesčius?

Man geresnis tas, kurio 7 čakra gražutė ir ryšys su Dievu pakankamas. smile.gif
Savo problemas sprendžiu pati, tik kartais reikia ant kelio užvesti. mirksiukas.gif
Atsakyti