Norejau paklausti, gal kas zinot kur vyksta J. Markuno paskaitos? Gal Kaune buna?
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 29, 23:06)
Manau, kad verta tik Jono Markūno knygą perskaityti. Daugiau nieko. Pas jį konsultuotis tikrai neičiau.
o kodel

Prieš keletą metų Kaune J.Markūno paskaitos vykdavo Riomerio g. Dabar tiksliai nepamenu, bet jei reiktų, pasikuisčiau, rasčiau.
QUOTE(niekada @ 2008 05 28, 15:01)
Prieš keletą metų Kaune J.Markūno paskaitos vykdavo Riomerio g. Dabar tiksliai nepamenu, bet jei reiktų, pasikuisčiau, rasčiau.
Buciau dekinga

Tai va, kažkada būdavo Riomerio g. 31. Lyg antradieniais nuo 18 val. Bet dabar nežinau. Gal reiktų pasiskambint į Vilniaus klubą "Satva", jo prezidentas Markūnas yra. Pasakyt turėtų, ar į Kauną dar važinėja. Bandykit telefonais 852 150608, 8 52 465545 arba 8 699 1507. Gal pavyks.
QUOTE(niekada @ 2008 05 28, 15:18)
Tai va, kažkada būdavo Riomerio g. 31. Lyg antradieniais nuo 18 val. Bet dabar nežinau. Gal reiktų pasiskambint į Vilniaus klubą "Satva", jo prezidentas Markūnas yra. Pasakyt turėtų, ar į Kauną dar važinėja. Bandykit telefonais 852 150608, 8 52 465545 arba 8 699 1507. Gal pavyks.
Aciu labai, pabandysiu.

Nėr už ką
. Paskaitos man visai patiko. O konsultacija net nežinau. Nepaliko įspūdžio didelio. Bet gal jums padės.

Parašykit, jei sužinosit, ar J. Markūnas atvyksta į Kauną. Norėčiau įdomumo dėlei nuvykti į paskaitą.
O kas per konsultaciją? Nurodo negalavimų priežastis? Kaip jas šalinti?
Įdomi bet kokia info, kas lankėsi
O kas per konsultaciją? Nurodo negalavimų priežastis? Kaip jas šalinti?
Įdomi bet kokia info, kas lankėsi

QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 28, 20:06)
Man įdomu, kas yra geriau ar blogiau. Joks bioenergetikas nemostels lazdele ir išspręs problemas. Geriausiu atveju-pakankamai tiksliai nurodys priežastis. Kažin, ar nurodys konkretų spredimo būdą. Tai turime patys suvokti, o padaryti dar sunkiau.
Tai ką reiškia geras ar blogas bioenergetikas? Ar geras reiskia tas, kuris atitinka mūsų lūkesčius?
QUOTE(arpos @ 2008 05 28, 20:19)
Man įdomu, kas yra geriau ar blogiau. Joks bioenergetikas nemostels lazdele ir išspręs problemas. Geriausiu atveju-pakankamai tiksliai nurodys priežastis. Kažin, ar nurodys konkretų spredimo būdą. Tai turime patys suvokti, o padaryti dar sunkiau.
Tai ką reiškia geras ar blogas bioenergetikas? Ar geras reiskia tas, kuris atitinka mūsų lūkesčius?
Man geresnis tas, kurio 7 čakra gražutė ir ryšys su Dievu pakankamas.

Savo problemas sprendžiu pati, tik kartais reikia ant kelio užvesti.