Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(Staiga @ 2008 05 28, 21:15)
Markūnas paskaitas skaito pirmadieniais Naugarduko g. , yra ten prie žiedo kažkokie lenkų namai. 18 val

drinks_cheers.gif kiekviena pirmadieni nurodytoje vietoje, 305 kabinete. 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 28, 20:25)
Man geresnis tas, kurio 7 čakra gražutė ir ryšys su Dievu pakankamas.  smile.gif
Savo problemas sprendžiu pati, tik kartais reikia ant kelio užvesti.  mirksiukas.gif

Ne visi čakras mato, tad vertinti sunku. Pasitikėti vien tuo, kad kažkam padėjo-neverta. Manau, kad geriausi mūsų gydytojai yra tikėjimas ir darbas su savimi.
Be abejo, kartais reikalingas užvedimas ant kelio. Tik tą užvedimą skirtingai suvokiame. Bet vistiek, stebūklas glūdi tik mumyse. Sąvąji receptą turime rasti patys. Lengviausia užkrauti kažkam atsakomybę ir vertinti-padėjo, nepadėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 28 gegužės 2008 - 20:45
QUOTE(arpos @ 2008 05 28, 20:41)
Ne visi čakras mato, tad vertinti sunku. Pasitikėti vien tuo, kad kažkam padėjo-neverta. Manau, kad geriausi mūsų gydytojai yra tikėjimas ir darbas su savimi.

Man, atvirai pasakius, neįdomu- kam tas žmogus padėjo, kam ne... Pabendrauju ir matau, su kuo turiu reikalą... Dabar lankausi pas Algirdą Šeškų. Apie jį yra visokių nuomonių. Man įdomu pažiūrėti, kaip jis dirba. Galvoju, gal būtų verta pas jį ir pasimokyti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 28, 20:54)
Man, atvirai pasakius, neįdomu- kam tas žmogus padėjo, kam ne... Pabendrauju ir matau, su kuo turiu reikalą... Dabar lankausi pas Algirdą Šeškų. Apie jį yra visokių nuomonių. Man įdomu pažiūrėti, kaip jis dirba. Galvoju, gal būtų verta pas jį ir pasimokyti...

Man įdomu pasiklausyti atsiliepimų, bet kol pati nenueinu, kažin ar kuo tikiu. Tik pabendravus suprasi, ar atitinka lūkesčius. Manau, geri Mokytojai taip pat renkasi kam perduoti savo žinias. Gal aš klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2008 05 28, 21:10)
Manau, geri Mokytojai taip pat  renkasi kam perduoti savo žinias. Gal aš klystu  g.gif

Taip, renkasi. Jis gi mato, kad jo darbą stebiu ir žino, kuo užsiimu...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 28, 21:18)
Taip, renkasi. Jis gi mato, kad jo darbą stebiu ir žino, kuo užsiimu...

Jau nukrypsim nuo temos, bet galvoju, kad neužtenka vien domėtis ar užsimti tam tikra veikla, turėti tam tikrą kiekį litų, kad mokytis, juk pasitaiko, kad nenori nepatinkančiai asmenybei perduoti savo žinių. Aš jokiu būdu netaikau Tau smile.gif Tiesiog išėjo iš kalbos, kai pasakei mokysiuos, tai kilo klausimas, ar visus taip moko g.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2008 05 28, 21:33)
Jau nukrypsim nuo temos, bet galvoju, kad neužtenka vien domėtis ar užsimti tam tikra veikla, turėti tam tikrą kiekį litų, kad mokytis, juk pasitaiko, kad nenori nepatinkančiai asmenybei perduoti savo žinių.  Aš jokiu būdu netaikau Tau  smile.gif Tiesiog išėjo iš kalbos, kai pasakei mokysiuos, tai kilo klausimas, ar visus taip moko  g.gif

Aš mokau visus norinčius.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 28, 21:37)
Aš mokau visus norinčius.

Sėkmės mokymuose 4u.gif Svarbu kokybė.
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2008 05 28, 21:44)
Sėkmės mokymuose  4u.gif Svarbu kokybė.

Kokybė priklauso ir nuo mokinio.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 28, 21:46)
Kokybė priklauso ir nuo mokinio.