Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir kiti

QUOTE(Ikulia @ 2008 05 28, 22:35)
drinks_cheers.gif kiekviena pirmadieni nurodytoje vietoje, 305 kabinete. 10 lt.

bet cia aisku Vilniuj doh.gif vat idomu kaip Kaune...
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 05 29, 09:42)
bet cia aisku Vilniuj  doh.gif vat idomu kaip Kaune...

Paskambink ir paklausk.
Tel. 8-699-15074.
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2008 05 29, 07:42)
O ko tu mokai? blush2.gif

Visokių įdomių dalykų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 29, 09:45)
Visokių įdomių dalykų  ax.gif

O konkrečiau?
Atsakyti
QUOTE(Kedrė @ 2008 05 29, 08:51)
O konkrečiau?

Su šia tema nesusiję. Aš nesu bioenergetikė, nors dirbu panašiais metodais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 29, 10:14)
Su šia tema nesusiję. Aš nesu bioenergetikė, nors dirbu panašiais metodais  ax.gif

Eik tu,dar ne bioenergetike? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 05 29, 09:20)
Eik tu,dar ne bioenergetike? lotuliukas.gif

Dar ne, dar tik mokausi. O tu stebi ir pavydi... ax.gif Tai lengviau nei savą gyvenimą tvarkytis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 29, 10:33)
Dar ne, dar tik mokausi. O tu stebi ir pavydi...  ax.gif Tai lengviau nei savą gyvenimą tvarkytis...

Kodel tau visur pavydas vaidenasi g.gif Gal tau paciai aktualu? O ka as stebiu? Mano gyvenimas gal net labiau sutvarkytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 05 29, 11:30)
Kodel tau visur pavydas vaidenasi g.gif Gal tau paciai aktualu? O ka as stebiu? Mano gyvenimas gal net labiau sutvarkytas ax.gif

Žinau apie tave daugiau nei tu gali įsivaizduoti...
Siūlau mūsų bereikšmes diskusijas baigti. 4u.gif
Atsakyti
vat as irgi galvoju ar jums cia vieta aiskintis g.gif geriau patarkit man, kaip atsikratyti pykcio savo virsininkei verysad.gif niekaip nesugebu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuoleee @ 2008 05 29, 12:16)
vat as irgi galvoju ar jums cia vieta aiskintis  g.gif geriau patarkit man, kaip atsikratyti pykcio savo virsininkei verysad.gif niekaip nesugebu doh.gif

Kai žiūri į ją, matyk joje Mariją. Tavo viršininkė yra Dievo Motinos aspektas. Kaip tu gali ant jos pykti?
Atsakyti
vaižgante, labas 4u.gif Tikrai ne veltui čia esi drinks_cheers.gif

pasisakysiu ne apie bioenergetikus, o apie knygą, kurią tu šioje temoje vėl pasiūlei bigsmile.gif Paskatinta ankstesniosios temos apie ligų priežastis, kuri, kaip žinia, skeptikių buvo sugadinta, radau ir nusipirkau L.Hay knygą "Mylėk save ir būsi laimingas", dar senąjį leidimą. Bet ir atšviežintai išleistą knygynuose tenka matyti dabar smile.gif

perskaičiau, nupirkau dar ir artimiausiems žmonėms, kad turėtų po ranka, kai prireiks, ir vieno egzemplioriaus jau prireikė ir jis buvo aukštai įvertintas thumbup.gif

galima tikėti, galima netikėti, bet objektyvūs medicininiai tyrimai rodo, kad pas mane gyja ir mažėja tai, kas realiai turėtų gyti sunkiai, o apie sumažėjimą tai išvis net kalbos būti negali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti