QUOTE(Žanė @ 2010 10 12, 14:34)
visų pirma, tai protingam ir darbščiam jaunam žmogui Lietuvoje galimybių pilna, tereikia tikėti ir ieškoti. tavo dukra tikrai nepražūtų, ypač su tokia patirtimi.
antra, jei ji išties nori kurti gyvenimą lt, tai labai gerai. bet jei jos motyvas pabėgti nuo jo, arba, dar blogiau, kaip nors atkreipti jo dėmesį, kad ji štai viską metė ir išvyko, tai jau tada blogai, ne šitaip reikia pradėt naują gyvenimą.
trečia, ji tikrai dar jauna, taigi, gali viską mesti ir paskui grįžti jei norės, ar dar ir vėl pradėt naujai. supranti, nereikia galvoti senoviškai/senamadiškai (ir tokį pat galvojimą užkabinti savo vaikui), pagal savo matavimus, kad va, esu pririštas, nes čia kažką turiu, o ten neturiu, ir t.t ir pan. gal ten kažkur tavęs lauks daug geriau.
ir ketvirta, ar ta svajonė buvo JOS ar JO? ar ta svajonė buvo jos pačios nuoširdžiai? štai kur esmė
orelis tai jooo, baisuokliškas
Su pirmu teiginiu negaliu sutikti, nes net darbščiam žmogui sunku rasti gerai apmokamą darbą.
Dėl antro teiginio, tai sutinku, nes kiek ją supratau, tai ji nori pabėgti nuo jo ir tame mato išeitį. Šito aš niekaip nesuprantu, nes galima viską mesti, bet tik ne dėl vyro.
Dėl trečio dalinai sutinku. Viskas būtų gerai, jei keistų šalį, bet ta šalis būtų ne Lietuva.
Ketvirtas teiginys. Iš pradžių tai buvo jos mintis ir vėliau jau ji tapo jų bendra svajone.
Jau rašiau kažkurioje temoje, kad norėčiau žento Edvardo, po perkūnais, sutikčiau net su Džeikobo kandidatūra
Aš taip iš šalies perskaičiau jūsų visų komentarus ir žinot ką supratau, nors tą ir jutau seniai, bet kai parašysiu, gal palengvės. Aš bijau, bijau vėl pradėti gyventi su ja kartu, ir ne todėl, kad nemyliu,nenoriu, o todėl, kad ir aš atpratau nuo gyvenimo su ja...bijau didelio galvos skausmo dėl jos problemų, nes kai ji toli, tai girdi tik atgarsius ir nežinai didumos savo vaiko problemų, o čia šalia, kaip aš su tuo susitvarkysiu...Todėl ir spyriojuosi. Siaubas, kokia aš mama
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2010 10 12, 14:58)
Daiva,tu prink tau patikusius pasisakymus ir pacituok dukrai

na mazdaug kad nebutu tiok mamos nuomone o visokio amziaus moteryciu
Tu žinai kas man būtų...sakytų motina visai nuo proto nušoko, supermamoj gvildena jos gyvenimą ir vargo nemato...
Apsiraminau, dėkui visoms
Čia man nuotaika, oras ir rudeninė depresiją protą jaukia ir dar jus į tai įtraukiu
Ale palaikymas, patarimai ir komentarai...didi jėga...