QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 12, 09:43)
Žane, ji jau mokslus baigusi, bet turėjo svajonę išvažiuoti gyventi ir dirbti į Naująją Zelandiją. Aš ją palaikiau, nes Lietuvai neturiu labai didelių sentimenų (patriotai, atleiskite man ir neteiskite. Mylių Lietuvą, bet jaunam žmogui čia nematau jokių perspetkyvų).
Man muset skaudu, kad dėl vaikino visas svajones gali sutrinti į šipulius...
visų pirma, tai protingam ir darbščiam jaunam žmogui Lietuvoje galimybių pilna, tereikia tikėti ir ieškoti. tavo dukra tikrai nepražūtų, ypač su tokia patirtimi.
antra, jei ji išties nori kurti gyvenimą lt, tai labai gerai. bet jei jos motyvas pabėgti nuo jo, arba, dar blogiau, kaip nors atkreipti jo dėmesį, kad ji štai viską metė ir išvyko, tai jau tada blogai, ne šitaip reikia pradėt naują gyvenimą.
trečia, ji tikrai dar jauna, taigi, gali viską mesti ir paskui grįžti jei norės, ar dar ir vėl pradėt naujai. supranti, nereikia galvoti senoviškai/senamadiškai (ir tokį pat galvojimą užkabinti savo vaikui), pagal savo matavimus, kad va, esu pririštas, nes čia kažką turiu, o ten neturiu, ir t.t ir pan. gal ten kažkur tavęs lauks daug geriau.
ir ketvirta, ar ta svajonė buvo JOS ar JO? ar ta svajonė buvo jos pačios nuoširdžiai? štai kur esmė
orelis tai jooo, baisuokliškas