Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 28 tema

Apklausa: Bella jum patinka nes: (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 10 12, 10:55)
Kodi? g.gif Prasom isilieti..gal palengves g.gif

Nepalengvės, bet išsiliesiu.
Mano vaikas, negali susitvarkyti su savimi (viskas dėl ją palikusio vaikino) ir grįžta į Lietuvą (bent vakar kalbėjo, kad rimtai mano apie tai). O aš, širdies kamputyje jaučiu, kad tai didelė klaida ir....nieko padaryti negaliu doh.gif Ir plėšia mane jausmai į dvi dalis...viena sako, kad jei jai taip geriau, lai važiuoja namo, o kita sako, kad nuo jausmų nepabėgsi, cia nieko gero nėra ir kad atvykimas namo neišspręs nieko, o tik sužlugdys, sugriaus visa tai ką turėjo... verysad.gif Sakiau, verkiau, pykau, aiškinau...kaip ir supranta viską, bet...porą dienų praeina ir vėl viskas iš pradžių... verysad.gif Nebeliko jėgų , pradėjo kankinti nemiga, šiandien ryte paskambinau ir pasakiau, kad aš jau ne darželio auklėtoja, kad gyvenimas jos, o ne mano, kad jai tuoj 26 ir ji suaugęs žmogus turintis pats priimti sprendimus ir atsakyti už juos... verysad.gif
Tai dabar laukiu galutinio jos sprendimo...
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 10 12, 11:04)
O kas nutiko? verysad.gif  Daivuliuk, labai plati tai tema, mums sunku ta suvokti, bet mes visi esame dalelytes tos didziules visumos, visi kartu ja sudarome, todel nera nei menkesniu nei vertingesniu, t.y. tai ka matome kitame, ka mes mylime, yra ir pas mus tik kazkur uzslepta, kadangi fiziniam pasauly teikiam prioriteta proto diktuojamiems dalykams, o tai kas svarbiausia nustumta i sona, del to taip ilgimes meiles, 9ir visai nesvarbu ar meiles Edwardui ar meiles maldai, nu cia tuoj mane sumaustysit biggrin.gif , bet as rimtai jeigu ka) to nezemisko jausmo nes tai musu esybe, TAI YRA TAI IS KO MES SUDARYTI wub.gif

100% teisi perfekta visgi zmones sudaryti jausmu pagrindu ir labai daznai protas su jais kertasi...
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 12, 11:13)
Mano vaikas, negali susitvarkyti su savimi (viskas dėl  ją palikusio vaikino) ir grįžta į Lietuvą (bent vakar kalbėjo, kad rimtai mano apie tai). O aš, širdies kamputyje jaučiu, kad tai didelė klaida ir....nieko padaryti negaliu doh.gif Ir plėšia mane jausmai į dvi dalis...viena sako, kad jei jai taip geriau, lai važiuoja namo, o kita sako, kad nuo jausmų nepabėgsi, cia nieko gero nėra ir kad atvykimas namo neišspręs nieko, o tik sužlugdys, sugriaus visa tai ką turėjo... verysad.gif Sakiau, verkiau, pykau, aiškinau...kaip ir supranta viską, bet...porą dienų praeina ir vėl viskas iš pradžių... verysad.gif Nebeliko jėgų , pradėjo kankinti nemiga, šiandien ryte paskambinau ir pasakiau, kad aš jau ne darželio auklėtoja, kad gyvenimas jos, o ne mano, kad jai tuoj 26 ir ji suaugęs žmogus turintis pats priimti sprendimus ir atsakyti už juos... verysad.gif

Nu, o gal tikrai cia jai bus geriau? g.gif o negali tai ka buvo susikurusi cia testi? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 12, 11:16)
100% teisi perfekta visgi zmones sudaryti jausmu pagrindu ir labai daznai protas su jais kertasi...

Deja, dauguma zmoniu mano kad vadovautis sirdimi yra kvaila, blogai (nors is tikruju ji viena teparodo teisinga kelia, velgi tai skamba banaliai, bet is tiesu reiktu giliau pasiknaisiot kad suprast prasme situ zodziu) o vat jei jau protauji tai super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 12, 11:13)
Mano vaikas, negali susitvarkyti su savimi (viskas dėl  ją palikusio vaikino) ir grįžta į Lietuvą (bent vakar kalbėjo, kad rimtai mano apie tai). O aš, širdies kamputyje jaučiu, kad tai didelė klaida ir....nieko padaryti negaliu doh.gif Ir plėšia mane jausmai į dvi dalis...viena sako, kad jei jai taip geriau, lai važiuoja namo, o kita sako, kad nuo jausmų nepabėgsi, cia nieko gero nėra ir kad atvykimas namo neišspręs nieko, o tik sužlugdys, sugriaus visa tai ką turėjo... verysad.gif Sakiau, verkiau, pykau, aiškinau...kaip ir supranta viską, bet...porą dienų praeina ir vėl viskas iš pradžių... verysad.gif Nebeliko jėgų , pradėjo kankinti nemiga, šiandien ryte paskambinau ir pasakiau, kad aš jau ne darželio auklėtoja, kad gyvenimas jos, o ne mano, kad jai tuoj 26 ir ji suaugęs žmogus turintis pats priimti sprendimus ir atsakyti už juos... verysad.gif

Daiva41 gal nuskabes labai banaliai dar is zmogaus kuris galima sakyti be patirties juk tik 21 smile.gif taciau as manau, kad jei ji pasiryzo gristi gal tai nera blogai? Juk dabar jai tai atrodo kaip pasaulio pabaiga(tai kad ja paliko), o kai praeis siek tiek laiko viskas atrodys kur kas geriau ir skaidriau... buti vienai kai sunku begalo sudetinga, o cia laukia mylinti mama kuri tikrai ras tinkamu zodziu mirksiukas.gif Nuo jausmu ji nepabeks, kur bebektu, bet vat siltas mamos zodis 100kart geriau uz bet kurio kito 4u.gif
Atsakyti
labas rytas
žinot, ta širdis rodo tai šen tai ten, reikia mokėt ir atskirt, kur hormonai užgožia, o kur ta tikroji širdis ką rodo.

aš žiūriu, ko tokia nervuota šiandien, ogi visos daugmaž negerai jaučiasi. ar kokios kosminės dulkės sukilo, ar ką biggrin.gif

Daiva, ką ji ten susikūrusi? aš iš esmės patriotiškai nusiteikusi Lietuvos atžvilgiu. visada tik džiaugiuosi, kai žmonės nusprendžia grįžti. bet jei ji ten studijuoja ir nori mesti mokslus taip vidury metų, tai jau geriau tegu baigia žinoma.

Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 12, 11:27)
Daiva41 gal nuskabes labai banaliai dar is zmogaus kuris galima sakyti be patirties juk tik 21 smile.gif  taciau as manau, kad jei ji pasiryzo gristi gal tai nera blogai? Juk dabar jai tai atrodo kaip pasaulio pabaiga(tai kad ja paliko), o kai praeis siek tiek laiko viskas atrodys kur kas geriau ir skaidriau... buti vienai kai sunku begalo sudetinga, o cia laukia mylinti mama kuri tikrai ras tinkamu zodziu mirksiukas.gif Nuo jausmu ji nepabeks, kur bebektu, bet vat siltas mamos zodis 100kart geriau uz bet kurio kito 4u.gif

Visa tai gal ir būtų neblogai, jei LT būtų kita padėtis. O dabar, net nenumanau, kaip čia darbą surasti. Ten ji priprato prie kitų pinigų, prie kitokio bendravimo, aptarnavimo ir t.t. Galų gale, ten gyveno savarankiškai, o čia vėl reikės gyventi visiems kartu, o tai nėra taip parasta...

Žane, ji jau mokslus baigusi, bet turėjo svajonę išvažiuoti gyventi ir dirbti į Naująją Zelandiją. Aš ją palaikiau, nes Lietuvai neturiu labai didelių sentimenų (patriotai, atleiskite man ir neteiskite. Mylių Lietuvą, bet jaunam žmogui čia nematau jokių perspetkyvų).
Man muset skaudu, kad dėl vaikino visas svajones gali sutrinti į šipulius...

Jooo ... nukreipiau aš čia jus nuo Twilight doh.gif
Panelės, dėkui už supratimą,dėkui, kad leidote nukrypti nuo temos ir išsilieti.
Bus taip, o ne kitaip ir reikia gyventi toliau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 12 spalio 2010 - 09:49
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 12, 11:43)
Visa tai gal ir būtų neblogai, jei LT būtų kita padėtis. O dabar, net nenumanau, kaip čia darbą surasti. Ten ji priprato prie kitų pinigų, prie kitokio bendravimo, aptarnavimo ir t.t. Galų gale, ten gyveno savarankiškai, o čia vėl reikės gyventi visiems kartu, o tai nėra taip parasta...

Jooo ... nukreipiau aš čia jus nuo Twilight  doh.gif
Panelės, dėkui už supratimą,dėkui, kad leidote nukrypti nuo temos ir išsilieti.
Bus taip, o ne kitaip ir reikia gyventi toliau... biggrin.gif

Jo kai pradedi vertinti VISKA atsiranda daug minusu. Bet kokiu atveju Daiva laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 12, 09:13)

Nezinau man atrodo, kad blogas sprendimas mesti ir grizti..nes veliau, kai skausmas atlegs ji gali del to baisiai gailetis doh.gif Nes ji taip elgiasi skausmo vedama, o ne del kazkokiu kitu priezasciu..Negi ji ten neturi drauges..ant kurios peties galetu zmoniskai issiverkti? g.gif As pasakyciau jai, kad del jo neverta griauti gyvenimo..kad jis nebuvo jai skirtasis, nors dabar ir atrodo kitaip..Savo vyra, po musu pazinties sutikdavau visur doh.gif kur tik beeidavau..kol nepradejom bendrauti..dabar juokaujam, kad Dievulis baisiai norejo mus suvesti biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 12 spalio 2010 - 09:58
Arti, vat ir aš apie tą patį 4u.gif
Papildyta:
Fanai visur randa panašumus lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 12, 10:10)
Arti, vat ir aš apie tą patį 4u.gif

Zinai dar galvoju, gerai, kad jai pasakei, kad ji nuo siol pati sprendzia, kas jai geriausia..kartais buna, kad aklai verziesi daryti priesingai, nei tau sako..o kai pasako "gerai daryk kaip nori..kaip manai esant geriau"...tada stabteli ir susimastai..
Atsakyti
Atkreipkite dėmesį į vyrų žvilgsnius hihihi.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 11, 21:50)
Man, knisantis internete kur pigiau nusipirkus ta nelemta ispanu-anglu zodyna, iskilo toks klausimas. Kodel zmones knygas pardavineja? g.gif
As cia gal senu paziuru, ar atsiliepia  tai, kad knygyne daug metu dirbau, bet niekaip neikertu, kam nusipirkus knyga uz 40 litu, veliau ja pardavineti pusvelciui...Gi yra bibliotekos, nueini ir pasiimi, galiausiai pasiskolini, jei nenori leisti pinigu.
Gal as cia pagal save sprendziu, nes jau ka nusipirkau, tai su dantimis ir badmeciu niekas neislups. biggrin.gif

nu as daznai bangiu neperku nes neiperku.Bet jei kokios knygos anotacija labai suintriguoja tai knyga ir nusiperku.O paskui buna kad pasirodo neidomi.Tada parduodu.Ai tiesa verta pamineti kad itin rimtu knygu as neskaitau blush2.gif Tai nelabai yra ka kaupti i ta biblioteka.
Dar del knygu pirkimo-ne visos turi draugiu kurios skaito ir gali pasiskolinti.Bibliotekas ne visi megsta(as nesilankau,nes man nepatinka klaikiai nuskaitytas knygas skaityti,laukti kol ja apskritai gausi.As megstu skaitydama valgyti,o svetimu knygu taip skaityti negaliu-bijau sugadinti).Va ir perki zmogus biggrin.gif O paskui kai nebetelpa i lentynas,ar ilga laika knygos nepaemei i rankas-parduodi.

Daiva uzjauciu del dukros.Blyn jai dar reiktu islaukti.Juk skausmas praeina,nors ir sunku.Jei reikia pakeisti aplinka- gal gali pakeliauti,pailseti kur.Uztektu ir tokio aplinkos pakeitimo,flirto ir palengvetu tikrai.Negerai vadovaujantis emocijom kirsti viska is peties.

As ziuriu prie mazai besnekanciu,kas man nebudinga hihihi.gif Bet man toks klausimas(jis nepiktas,tai nepykit) ar pleputes dar veikiat ka nors be to kad cia per diena puse temos privarot? lotuliukas.gif as tiek plepedavau kai su vaiku namie sedejau,bet darbe man neiseina ne paskaityti visko(reiktu kelis kartus per valanada maziausiai ilysti i tema),vakare neprisedu ir kita diena jau randu nauja tema blink.gif Dabar net galvoju kiek spejau senosios paskaityti? mastau.gif

Einu apklausoj padalyvauti rolleyes.gif
Atsakyti