QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 11, 21:50)
Man, knisantis internete kur pigiau nusipirkus ta nelemta ispanu-anglu zodyna, iskilo toks klausimas. Kodel zmones knygas pardavineja?
As cia gal senu paziuru, ar atsiliepia tai, kad knygyne daug metu dirbau, bet niekaip neikertu, kam nusipirkus knyga uz 40 litu, veliau ja pardavineti pusvelciui...Gi yra bibliotekos, nueini ir pasiimi, galiausiai pasiskolini, jei nenori leisti pinigu.
Gal as cia pagal save sprendziu, nes jau ka nusipirkau, tai su dantimis ir badmeciu niekas neislups.
nu as daznai bangiu neperku nes neiperku.Bet jei kokios knygos anotacija labai suintriguoja tai knyga ir nusiperku.O paskui buna kad pasirodo neidomi.Tada parduodu.Ai tiesa verta pamineti kad itin rimtu knygu as neskaitau

Tai nelabai yra ka kaupti i ta biblioteka.
Dar del knygu pirkimo-ne visos turi draugiu kurios skaito ir gali pasiskolinti.Bibliotekas ne visi megsta(as nesilankau,nes man nepatinka klaikiai nuskaitytas knygas skaityti,laukti kol ja apskritai gausi.As megstu skaitydama valgyti,o svetimu knygu taip skaityti negaliu-bijau sugadinti).Va ir perki zmogus

O paskui kai nebetelpa i lentynas,ar ilga laika knygos nepaemei i rankas-parduodi.
Daiva uzjauciu del dukros.Blyn jai dar reiktu islaukti.Juk skausmas praeina,nors ir sunku.Jei reikia pakeisti aplinka- gal gali pakeliauti,pailseti kur.Uztektu ir tokio aplinkos pakeitimo,flirto ir palengvetu tikrai.Negerai vadovaujantis emocijom kirsti viska is peties.
As ziuriu prie mazai besnekanciu,kas man nebudinga

Bet man toks klausimas(jis nepiktas,tai nepykit) ar pleputes dar veikiat ka nors be to kad cia per diena puse temos privarot?

as tiek plepedavau kai su vaiku namie sedejau,bet darbe man neiseina ne paskaityti visko(reiktu kelis kartus per valanada maziausiai ilysti i tema),vakare neprisedu ir kita diena jau randu nauja tema

Dabar net galvoju kiek spejau senosios paskaityti?
Einu apklausoj padalyvauti