Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 28 tema

Apklausa: Bella jum patinka nes: (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif
na video kaip jie pietauja...ziauru, tik tiek, ilipi i masina ir dengiesi kad nieks neposkintu su fotikais i veida doh.gif isivaizduoju kaip reikia sumautai jaustis..gaila ju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 12, 08:20)
Labas rytas,

koks sunkus rytas... kad kas nors dar leistu pamiegoti...  ax.gif
draugiskai abu dalinasi viena lekste, jis ja aptarnauja... bet ziauroka  doh.gif

O kas cia ziauru? g.gif Pamatytum musu seimynele vakarieniaujancia biggrin.gif Kaip tavo pica?..skani?..nori paragaut mano?.. biggrin.gif O su vaikais tai isvi.. doh.gif as sito nenoriu..as noriu tavo..gerai imk mano, duok man savo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 12, 09:07)
doh.gif  unsure.gif Jo... reikia giliau zvelgti doh.gif Bet jei rimtai tai kartais taip norisi kad gyvenimas butu toks kaip aprasomas knygose.. pvz kad butu tokiu kaip Edwardas jis tobulas.. ne tik isvaizda biggrin.gif Del to ir faina zavetis personazais jie visai kitokie nei mes dabartiniame musu gyvenime.
[b]Papildyta:
[/B]
Ir parasas dbr tvarkoj? biggrin.gif Ir aciu  4u.gif  nuostabus zodziai.. negaliu atsigrozet blush2.gif  ax.gif

Leisiu sau paezoterikuoti biggrin.gif (naujadaras) - reikia tokiu momentu, kai taip pagalvoji, isivaizduoti kad viskas yra mumyse, nes visa yra viena tik kad visagalis musu protas nubrezia ribas verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(vesta:6 @ 2010 10 12, 09:34)
Nuotraukos yrgi neblogos ax.gif

Čia reikia suprasti kad Kristen tau nelabai ar Robertas su Kristen nelabai g.gif devil.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 12 spalio 2010 - 08:40
QUOTE(Arti @ 2010 10 12, 09:32)
O kas cia ziauru? g.gif Pamatytum musu seimynele vakarieniaujancia biggrin.gif Kaip tavo pica?..skani?..nori paragaut mano?.. biggrin.gif O su vaikais tai isvi.. doh.gif as sito nenoriu..as noriu tavo..gerai imk mano, duok man savo.. biggrin.gif

Pala pala, bet nemanau, kad tu noretum, jog tavo seimos pietus idetu i youtube ir aptarinetu, kaip tu kramtai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 12, 08:40)
Pala pala, bet nemanau, kad tu noretum, jog tavo seimos pietus idetu i youtube ir aptarinetu, kaip tu kramtai... doh.gif

aaa biggrin.gif as pagalvojau, kad...nu tu pati zinai ka as pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti

vesta:6 "Menas mylėti" varčiau ir skaičiau, bet labai seniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 12 spalio 2010 - 08:49
QUOTE(perfekta @ 2010 10 12, 10:32)
Leisiu sau paezoterikuoti biggrin.gif (naujadaras) - reikia tokiu momentu, kai taip pagalvoji, isivaizduoti kad viskas yra mumyse, nes visa yra viena tik kad visagalis musu protas nubrezia ribas verysad.gif

lotuliukas.gif tas naujadaras lotuliukas.gif Tai zinok tas visagalis protas ir yra kalciausias viskame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 10 12, 10:32)

Gal gali paezoterikuoti doh.gif (koks sunkus žodis biggrin.gif ) plačiau, ypač apie visa yra viena. Tokia sušikta nuotaika. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 12 spalio 2010 - 08:55
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 12, 08:54)
Gal gali paezoterikuoti doh.gif (koks sunkus žodis biggrin.gif ) plačiau, ypač apie visa yra viena. Tokia sušikta nuotaika. verysad.gif

Kodi? g.gif Prasom issilieti..gal palengves g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 12 spalio 2010 - 09:09
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 12, 10:54)

O kas nutiko? verysad.gif Daivuliuk, labai plati tai tema, mums sunku ta suvokti, bet mes visi esame dalelytes tos didziules visumos, visi kartu ja sudarome, todel nera nei menkesniu nei vertingesniu, t.y. tai ka matome kitame, ka mes mylime, yra ir pas mus tik kazkur uzslepta, kadangi fiziniam pasauly teikiam prioriteta proto diktuojamiems dalykams, o tai kas svarbiausia nustumta i sona, del to taip ilgimes meiles, 9ir visai nesvarbu ar meiles Edwardui ar meiles maldai, nu cia tuoj mane sumaustysit biggrin.gif , bet as rimtai jeigu ka) to nezemisko jausmo nes tai musu esybe, TAI YRA TAI IS KO MES SUDARYTI wub.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif . Arti kuryba thumbup.gif puiki toliau taip 4u.gif . Nuotraukos kaip visada puikios smile.gif . Bet neduoda net zmonem ramiai pavalgyti, siaubas taip paspringti ir numirti galima, kai i burna vos nelenda doh.gif .
Atsakyti