Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Leidaa @ 2010 10 25, 09:01)
"garsioji" Bykova rado ureaplasmą, vaistų neskyrė dar (nes nenori antoibiotikų), tai manau Trejsas skirs gydymą, o tada jau pirmyn ax.gif

Labai labai prasau, parasyk ka Trejsas sake apie ureaplasma smile.gif 4u.gif Nes as irgi "turbut" ja turiu ir noriu suzinoti jo pozicija situo klausimu ir kaip jis sita zarazyte gydo (kokius antibijotikus skiria, kiek laiko gerti ir pan.)
Buciau labai dekinga!
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 25, 20:40)
Labai labai prasau, parasyk ka Trejsas sake apie ureaplasma  smile.gif  4u.gif Nes as irgi "turbut" ja turiu ir noriu suzinoti jo pozicija situo klausimu ir kaip jis sita zarazyte gydo (kokius antibijotikus skiria, kiek laiko gerti ir pan.)
Buciau labai dekinga!

Būtinai parašysiu, pamenu, kad tau tai aktualu. Kitą savaitę jau būsiu LV mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2010 10 25, 22:34)
Būtinai parašysiu, pamenu, kad tau tai aktualu. Kitą savaitę jau būsiu LV  mirksiukas.gif

Mergaites, o kodel jus nepasiskambinat ir nesusizinot? Juk daug paprasciau ir laukti nereikia, ir zinot, kokiu priemoniu reikia imtis...
Nagi, pasiskambinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 10 25, 22:43)
Mergaites, o kodel jus nepasiskambinat ir nesusizinot? Juk daug paprasciau ir laukti nereikia, ir zinot, kokiu priemoniu reikia imtis...
Nagi, pasiskambinkit  mirksiukas.gif

Truputi sudetinga skambintis man is Amerikos del kiekvieno klausimo (ir laiko skirtumas ir pinigelius kainuoja)... Uztai ir dalinames cia visos: ka kuri suzino, perpasakoja ir pan... 4u.gif

Idomu, kaip egk - laukiu nesulaukiu!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 26 spalio 2010 - 15:26
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 26, 16:25)
Truputi sudetinga skambintis man is Amerikos del kiekvieno klausimo (ir laiko skirtumas ir pinigelius kainuoja)... Uztai ir dalinames cia visos: ka kuri suzino, perpasakoja ir pan...  4u.gif

Idomu, kaip egk - laukiu nesulaukiu!!!!

Aš nei šiaip nei taip doh.gif
Hcg - 6,7. Liepė tęsti vaistukus ir po kelių dienų pakartoti. Gali būti mažojo žirniuko vėlyva implantacija, bet gali būti, kad pas mane HCG jau mažėja

Ačiū mergaitės kad esate, tik grįžau ir pirmiausia čia puoliau
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 26, 06:54)
Hcg - 6,7. Liepė tęsti vaistukus ir po kelių dienų pakartoti. Gali būti mažojo žirniuko vėlyva implantacija, bet gali būti, kad pas mane HCG jau mažėja

Tik svarbu labai noreti, pasistengti ir tuo tiketi!!! 4u.gif (mano mylimiausia vaikystes daina)... Mes su tavim console.gif
Laikau kumscius.. Kada sekantis vizitas ar skambutis??? (O NT pabandyti negalima?? blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 26, 16:54)

siaip, ziurint, kelinta tau DPI... tik jau jokiu NT schmoll.gif jokiu!! as dabar sau taip pasakiau - jokiu nervu. nes pasirodo, mano draugei pradejo rodyti ne anksciau nei mmm velavo 1 men!! taigi, nesinervink tik, ramiai pabuk, ir viskas bus gerai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 26, 16:54)
Hcg - 6,7. Liepė tęsti vaistukus ir po kelių dienų pakartoti. Gali būti mažojo žirniuko vėlyva implantacija,

aš tikėsiu, kad tai mažojo žirniuko implantacija wub.gif ir labai, labai stipriai laikysiu suspaudusi kumštukus, kad viskas būtų puiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 10 26, 19:23)
aš tikėsiu, kad tai mažojo žirniuko implantacija wub.gif  ir labai, labai stipriai laikysiu suspaudusi kumštukus, kad viskas būtų puiku  wub.gif

drinks_cheers.gif ir aš tikiu ir tikėsiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis, žirniuk, auk 4u.gif

Merginos, pasakykit, aš susipainiojau, kai skaičiau temutę supratau, kad laboratorija www.egl.lv randasi tame pačiame pastate, kaip Embrions, o dabar žiūriu, kad adresai skirtingi g.gif
Tai nesupratau - Embrions turi savo laboratoriją? ar į tą egl siunčia?
Jei turi savo, kodėl jūs apie šią kalbėjot ? ji geriau?

blush2.gif uždaviau klausimą ir iškart pati radau atsakymą - jie turi skyrių toje Linezers klinikoje, kur ir Embrions bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leidaa: 26 spalio 2010 - 20:04
QUOTE(Leidaa @ 2010 10 26, 19:44)
drinks_cheers.gif ir aš tikiu ir tikėsiu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Laikykis, žirniuk, auk 4u.gif

Merginos, pasakykit, aš susipainiojau, kai skaičiau temutę supratau, kad laboratorija www.egl.lv randasi tame pačiame pastate, kaip Embrions, o dabar žiūriu, kad adresai skirtingi  g.gif
Tai nesupratau - Embrions turi savo laboratoriją? ar į tą egl siunčia?
Jei turi savo, kodėl jūs apie šią kalbėjot ? ji geriau?

EGL laboratorija yra tame paciame pastate, kaip ir Embrions klinika. Klinika - 4 aukste, o laboratorija - pirmame. Taciau ji Embrions nepriklauso, tik jie siuncia i sia laboratorija darytis tyrimus.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės,
Hcg kartosiu tikriausiai ketvirtadienį, sakė po 2 ar 3 dienų pakartot, tai galvoju, kam laukt tris, jei didės tai didės, jei kris tai irgi matysis. NT žinoma galima bandyti, bet kas iš to, gyd reiks sakyti skaičius, dabar pas juos jau nevažiuosiu, darysiu Geromedoj, bet sakė jie viską supras, man reikia tik pasakyti koks bus skaičius. NT net neturiu, nemanau, kad susigundyčiau daryti...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 26, 21:19)
NT net neturiu, nemanau, kad susigundyčiau daryti...

Ir nedaryk - geriau galvok, kaip smagiai maziukas kuiciasi... wub.gif
Atsakyti