Sveikutės,
Mano klausimukas ar kam pavyko per paskutinius du mėnesius LV?
Mano klausimukas ar kam pavyko per paskutinius du mėnesius LV?
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 27, 21:06)
Asiprašau jeigu mano klausimas kartosis, gal kur jau rašėte... Embrions galima atsiskaityti už vizitą kortele? O eurais, ar tik latais? Kiek maždaug užima kelionė iki Rygos važiuojant iš Vilniaus arba Kauno?
uz tyrimus galima atsiskaityti darbo dienomis kortele, o klinikoje - ne. bet tam tikslui pirmame aukste yra Parex banko bankomatas...

QUOTE(žieminukė @ 2010 10 27, 21:06)
Asiprašau jeigu mano klausimas kartosis, gal kur jau rašėte... Embrions galima atsiskaityti už vizitą kortele? O eurais, ar tik latais? Kiek maždaug užima kelionė iki Rygos važiuojant iš Vilniaus arba Kauno?
klinikoje atsiskaitoma tik grynais ir tik latais, viena mergina rašė, kad norėjo eurais, tai priėmė, bet kitą kartą sakė latus atsivežti
kelionė užtrunka apie 3.30-4val., mes pirmą kartą kiek pasiklydom tai tik po 4.30val pasiekėm tikslą
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 28, 09:41)
Ačiū už atsakymus
Jeigu tik tiek laiko užima važiavimas, visai neblogai. Kažkuri kažkada rašė, kad užtrunka apie 5 val.
Todėl ir paklausiau jūsų.
Parašiaus jiems, atrašė, kad galima ir EUR atsiskaityti. Tik kažin kaip geriau apsimoka - aukštoji matematika. Reikia juk keistis ir EUR, ir LVL???
Jeigu tik tiek laiko užima važiavimas, visai neblogai. Kažkuri kažkada rašė, kad užtrunka apie 5 val.

Parašiaus jiems, atrašė, kad galima ir EUR atsiskaityti. Tik kažin kaip geriau apsimoka - aukštoji matematika. Reikia juk keistis ir EUR, ir LVL???
neskaičiavau to keitimo niekada, bet manau nedidelis skirtumas būtų, aš vistiek keisčiau į latus jei jau daromas keitimas, nebent eurus jau turi
Laukiu egk....

QUOTE(žieminukė @ 2010 10 28, 09:41)
Dabar LVL truputi pakrites, o geriausias kursas Siauliu banke...

QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 28, 16:23)
HCG 6,6. Praktiškai toks pat. Skambinau gyd sakė nutraukti vaistukus. Dabar reikia jau kad skaičiukai mažėtų, nes gali būti kiaušintakyje, jie pas mane normalūs.
QUOTE(egk @ 2010 10 28, 15:40)
HCG 6,6. Praktiškai toks pat. Skambinau gyd sakė nutraukti vaistukus. Dabar reikia jau kad skaičiukai mažėtų, nes gali būti kiaušintakyje, jie pas mane normalūs.
ojej, egk... laikykis

QUOTE(MonaJ @ 2010 10 28, 17:33)
Dabar LVL truputi pakrites, o geriausias kursas Siauliu banke...
kai reikia issikeisti didesne suma, jau susidaro skirtumelis...
as paskaiciavau, kad vien del to, kad uz ICSI mokejom geguzi, ir pinigus pirkom balandi, sutaupem 750 lt!!
va teip va...

Tai kad kai žiūriu, matau, kad Snore pigiau(4,890, o Šiaulių - 4,9010)Egk, ateis ir tavo diena.

QUOTE(egk @ 2010 10 28, 16:40)
Stiprybes Tau ir neprarask vilties nors ir kaip tai yra sunku ,visos beveik ta patyrusios