Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

Asiprašau jeigu mano klausimas kartosis, gal kur jau rašėte... Embrions galima atsiskaityti už vizitą kortele? O eurais, ar tik latais? Kiek maždaug užima kelionė iki Rygos važiuojant iš Vilniaus arba Kauno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 27 spalio 2010 - 21:08
Sveikutės,
Mano klausimukas ar kam pavyko per paskutinius du mėnesius LV?
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 27, 21:06)
Asiprašau jeigu mano klausimas kartosis, gal kur jau rašėte... Embrions galima atsiskaityti už vizitą kortele? O eurais, ar tik latais? Kiek maždaug užima kelionė iki Rygos važiuojant iš Vilniaus arba Kauno?

uz tyrimus galima atsiskaityti darbo dienomis kortele, o klinikoje - ne. bet tam tikslui pirmame aukste yra Parex banko bankomatas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 27, 21:06)

klinikoje atsiskaitoma tik grynais ir tik latais, viena mergina rašė, kad norėjo eurais, tai priėmė, bet kitą kartą sakė latus atsivežti
kelionė užtrunka apie 3.30-4val., mes pirmą kartą kiek pasiklydom tai tik po 4.30val pasiekėm tikslą
Atsakyti
Ačiū už atsakymus
Jeigu tik tiek laiko užima važiavimas, visai neblogai. Kažkuri kažkada rašė, kad užtrunka apie 5 val. doh.gif Todėl ir paklausiau jūsų.
Parašiaus jiems, atrašė, kad galima ir EUR atsiskaityti. Tik kažin kaip geriau apsimoka - aukštoji matematika. Reikia juk keistis ir EUR, ir LVL???
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 28, 09:41)
Ačiū už atsakymus
Jeigu tik tiek laiko užima važiavimas, visai neblogai. Kažkuri kažkada rašė, kad užtrunka apie 5 val. doh.gif Todėl ir paklausiau jūsų.
Parašiaus jiems, atrašė, kad galima ir EUR atsiskaityti. Tik kažin kaip geriau apsimoka - aukštoji matematika. Reikia juk keistis ir EUR, ir LVL???

neskaičiavau to keitimo niekada, bet manau nedidelis skirtumas būtų, aš vistiek keisčiau į latus jei jau daromas keitimas, nebent eurus jau turi
Atsakyti
Laukiu egk.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 28, 09:41)

Dabar LVL truputi pakrites, o geriausias kursas Siauliu banke... ax.gif kai reikia issikeisti didesne suma, jau susidaro skirtumelis... doh.gif as paskaiciavau, kad vien del to, kad uz ICSI mokejom geguzi, ir pinigus pirkom balandi, sutaupem 750 lt!! doh.gif va teip va...
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 28, 16:23)
Laukiu egk....  4u.gif

HCG 6,6. Praktiškai toks pat. Skambinau gyd sakė nutraukti vaistukus. Dabar reikia jau kad skaičiukai mažėtų, nes gali būti kiaušintakyje, jie pas mane normalūs.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 28, 15:40)
HCG 6,6. Praktiškai toks pat. Skambinau gyd sakė nutraukti vaistukus. Dabar reikia jau kad skaičiukai mažėtų, nes gali būti kiaušintakyje, jie pas mane normalūs.

ojej, egk... laikykis 4u.gif 4u.gif mes su tavimi!
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 10 28, 17:33)
Dabar LVL truputi pakrites, o geriausias kursas Siauliu banke...  ax.gif kai reikia issikeisti didesne suma, jau susidaro skirtumelis...  doh.gif  as paskaiciavau, kad vien del to, kad uz ICSI mokejom geguzi, ir pinigus pirkom balandi, sutaupem 750 lt!!  doh.gif  va teip va...

Tai kad kai žiūriu, matau, kad Snore pigiau(4,890, o Šiaulių - 4,9010)Egk, ateis ir tavo diena. console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 28 spalio 2010 - 15:57
QUOTE(egk @ 2010 10 28, 16:40)

Stiprybes Tau ir neprarask vilties nors ir kaip tai yra sunku ,visos beveik ta patyrusios verysad.gif čia tau laikykis kad ir kaip sunku... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti