QUOTE(rozele78 @ 2010 11 17, 12:40)
Buvau pirmadieni ir as pagaliau pas Treisa
Bet esu visai pasimets, kazkaip viska kitaip isivaizdavau. Treisas rusiskai labai blogai kalba
zodziu paziurejo mano praitus IVFO protokolus taikytus nieko nepasake tik kreivai pasiziurejo, kai pasakiau, kad pirma karta keturis embrionus isodino, o kita karta tris blastocistas, bet komentaru jokiu is jo puses. Ka nori suzinoti reikia viska is jo traukti
pasake tik tiek, kad niu ka sekanti cikla va jau galime pradeti IVF ICSI
As paziurejau i ji ir sakau niu ne reikia pirma tokia suma pinigu surinkti
Galvojau gal laproskopijos kokios reiks ar dar kokiu tyrimu, niu nieko sake nereikia
tik eilius hormonu tyrimus pries IVFa kaip visada
tai dabar pasimetciau visai ir nebezinau kur cia geriau ta IVFa reiks darytis kai surnksim pinigelius 

Galvojau gal laproskopijos kokios reiks ar dar kokiu tyrimu, niu nieko sake nereikia

Nu kažkaip nepasisekė čia tau

Na man jis kartais kalba taip lyg pro nosį, atrodo sunku suprasti, bet nieko, susiklabam. O kalba man atrodo jis tikrai daug. Man dar labai patinka, kad jam gali sakyti visus savo pamastymus, samprotavimus, nuojautas visada išklauso ir įsileidžia į komentarus, jau pati kartais atmetu - paaiškino ir gana. Lietuvoje nebuvo nieko panašaus, gyd sakydavo geriau visko nežinoti arba tikriausiai nepasitikit. Na tyrimų mums labai daug irgi neskyrė, bet aš tikiu kažkaip kad gal mato jau, tiek apžiūrėta

O kiek IVF tu jau darei?
Sekmės tau ką benuspręstum