Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

kai aš pati sunkiai rusiškai kalbu, tai man atrodė, jie ten super gerai kalba rusiškai 4u.gif , rusakalbėms gal kitaip atrodo smile.gif
o dėl bendravimo, tai aš kadangi tris IVF buvau jau atlikusi LT, ir tris su snaigutėmis,ir dar čia SM nemažai pratupėjusi,tai man tikrai informacijos iš jo pakako, ko nežinojau, tą klausiau, bet tokių klausimų buvo nedaug, naujovės ir pan
kai stimuliavo ir po punkcijos ir prieš įsodinimą, po kelis kart echoskopu žiūrėjo, ir jokių papildomų pinigų ir didelis susitelkimas į žmogų kaip asmenybę, o ne kaip visumą,kadangi kraujavau po puncijos daug, turiu tokią durną savybę lotuliukas.gif tai vis tikrino, vis žiūrėjo, dėmesys iš jo pusės ir iš viso personalo superinis 4u.gif nei trupučio neprilygsta LT med.personalui
nei minutės nesigailėjau savo pasirinkimu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal galkite parasyti, kada visus pinigelius reikia moketi ir tureti? per punkcija ar isodinimo diena?

Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 19, 15:34)
Gal ir Treijsui buvo kokia "juoda" diena, kitą kart taip nebebus 4u.gif

niu gal tikrai ta "juoda" diena jam buvo smile.gif arba kaip sakot merginos, gal tikrai galvoja jau per tiek metu viska ir taip zino, patirties turi, tai ir neaiskino nieko. Tik va keista, kad mano tyrimu nepaziurejo ir nekomentavo g.gif Del stimuliacijos eigos ir vaistu tai pasake, niu cia viskas standartiskai smile.gif tai supratau, kad viskas buvo gerai su stimuliacija smile.gif Niu ka tikiuos kita karta, kai nuvaziuosiu tai gal kitaip pasirodys man viskas smile.gif Siaip svarbiausia rezultatas gali jis ir nekalbet visai su manim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2010 11 21, 13:06)
Gal galkite parasyti, kada visus pinigelius reikia moketi ir tureti? per punkcija ar isodinimo diena?

Jei kalbi apie suma uz IVF tai punkcijos diena, o uz vaistus as kaskart mokedavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 11 18, 22:30)
O kas jam keisto tavo stimuliacijoje ? Ir įsodino kiek pamenu tau normaliai 3 ? Aš truputi ne į temą šitame skyrelyje, nes į Latviją nesiruošiu važiuoti, bet smalsu kitų gydytojų nuomonė.

na pirmiausia jis manes paklause kokiu protokolu stimuliavo,pasakiau kad ilgu,tai jis paklause is kur as zinau kad ilgu biggrin.gif ,sakau na gydytoja taip sudare schema.o jis vel is kur zinau kad ilgu.sako kaip pradejo tau stimuliacija,sakau pirmiausia leidausi diferelina nuo endo.tad jis sako nu jo tada ilgu ir sypsosi g.gif .Po to kai pasakiau kiek man isodino tai jis vis sypsojosi ir kraipe galva ,sakau kas yra jis vis kraipo ir sako idomu kodel tau neaugino iki blasto.na va toks keistumas.na man isodino ne tris blush2.gif
Tikrai nemanau ,kad jis blogas gydytojas,gal as daugiau tikejausi.gal Bikova ismuse is veziu smile.gif .na skambinsiu pirmadieni del tyrimu kur paeme man,kazi ar ka rado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 21 lapkričio 2010 - 13:22
QUOTE(mykolina @ 2010 11 21, 14:01)
Jei kalbi apie suma uz IVF tai punkcijos diena, o uz vaistus as kaskart mokedavau  smile.gif

aciu, butent kalbu apie suma IVF... Man punkcija ryt
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2010 11 21, 15:09)
aciu, butent kalbu apie suma IVF... Man punkcija ryt

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Butvilė @ 2010 11 21, 13:06)

Mykolina jau atsakė - punkcijos dieną. Sėkmės tau rytoj 4u.gif
O kokią schemą tau taikė - ilgą ar trumpą? Ar naudojai KT?
QUOTE(rozele78 @ 2010 11 21, 13:18)
niu gal tikrai ta "juoda" diena jam buvo smile.gif arba kaip sakot merginos, gal tikrai galvoja jau per tiek metu viska ir taip zino, patirties turi, tai ir neaiskino nieko. Tik va keista, kad mano tyrimu nepaziurejo ir nekomentavo g.gif Del stimuliacijos eigos ir vaistu tai pasake, niu cia viskas standartiskai smile.gif tai supratau, kad viskas buvo gerai su stimuliacija smile.gif Niu ka tikiuos kita karta, kai nuvaziuosiu tai gal kitaip pasirodys man viskas smile.gif Siaip svarbiausia rezultatas gali jis  ir nekalbet visai su manim  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tikėkimės kad kitą kartą geriau seksis bendrauti. Kada planuoji kitą vizitą?

QUOTE(mykolina @ 2010 11 21, 14:01)
Jei kalbi apie suma uz IVF tai punkcijos diena, o uz vaistus as kaskart mokedavau  smile.gif

Kaip tu laikaisi? Kaip nuotaika?
Dar noriu tavęs paklausti - ar tu naudojai KT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 21 lapkričio 2010 - 16:44
QUOTE(egk @ 2010 11 21, 17:29)
Kaip tu laikaisi? Kaip nuotaika?
Dar noriu tavęs paklausti - ar tu naudojai KT?

As tai laikausi gerai, nuotaika puiki thumbup.gif
KT esu naudojusi labai seniai, kai saugojomes nuo nestuke.gif blush2.gif Nezinojau gi kad taip bus. Ar tu cia klausi pries IVF ar naudojau g.gif Pries IVF tai nea, niekas nepaskyre tik vitaminus tuos pregnacare, kuriuos iki siol geriu, gal nebus blogiau nuo ju blush2.gif O kaip jus daret kurios geret ituos vitaminus planuojancioms pastoti, ar geret po isodinimo?
rita555 tai Treijsas neskyre situ vitaminu?
Atsakyti
neskyre jokiu vitaminu,as ir neklausiau.nemanau kad butina,as labai daug valgau vaisiu,mango,granatu,avokadu ir t.t.papildomai folio rugsti tiktrai.
Atsakyti
Sveikutes, atsiprasau, kad isiterpiu, kas del vitaminu, priklauso nuo tyrimu, hemoglobino ir kitu faktoriu, Tik svarbiausia naudokit bent tris men pries folio rugsti, aisq, geriau veliau nei... Sekmes visoms, paskleisim virusiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 11 21, 19:31)
As tai laikausi gerai, nuotaika puiki  thumbup.gif
KT esu naudojusi labai seniai, kai saugojomes nuo  nestuke.gif  blush2.gif Nezinojau gi kad taip bus. Ar tu cia klausi pries IVF ar naudojau  g.gif Pries IVF tai nea, niekas nepaskyre tik vitaminus tuos pregnacare, kuriuos iki siol geriu, gal nebus blogiau nuo ju  blush2.gif O kaip jus daret kurios geret ituos vitaminus planuojancioms pastoti, ar geret po isodinimo?
rita555 tai Treijsas neskyre situ vitaminu?

Puiku, kad nuotaika gera thumbup.gif
Aš klausiau prieš IVF, nes man ir pirmą kart, ir dabar skyrė KT g.gif ir tuos vitaminus pregnacare, aš juos gėriau ir po įsodinimo, geriu ir dabar, Treijsas taip liepė, o pati papildomai geriu Omega rūgštis.

Linkiu ranaus tau laukimo 4u.gif

asmon, o tau jau nebedaug liko iki susitikimo 4u.gif
o aš gaudau virusiuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 21 lapkričio 2010 - 21:33