Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(MonaJ @ 2010 12 06, 06:21)
o as siandien grizau is rygos...

QUOTE(egk @ 2010 12 06, 13:03)
Man rytoj turėtų leisti blokuojančius, o pati punkcija turėtų būti apie pačius Naujus Metus

Na,merginos, nuosirdziai linkiu Kalediniu stebuklu jums!!!! Svarbiausia noreti ir tiketi!!!!
Laikysiu kumscius!!

O mes jau irgi apsisprendem del IVF (buvom susauke siandien seimos pasitarima smile.gif ). Jei neatsiras kazkokiu nenumatytu kliuciu, parskrendu kovo 20 d. Nueinu pas gydytojus, gal kazkokiu tyrimu reiks... Mano mmm prasides kovo 26-30 d. (gerai, kad kaip laikrodukas pas mane).. O tada jau startas!!!! Vyras prisijungs kai jo reikes... ax.gif Ir tada jau bus kaip turi buti!!!!
Tikiuosi kitas Kaledas sutiksiu budama didele, stora meskute !!! ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi kokios geros visu naujienos thumbup.gif ,bet pries Kaledas juk kitaip ir buti negali thumbup.gif .Sekmes visoms wub.gif .As siandien irgi gryzau is Rygos,pritariu Monai J,kad Treiso nuotaika priessventine,(sake dirbs jie per visas sventes nes kaip ir zinot sausi ir vasari po kelias savaites jis atostogauja).Taigi mano padetis thumbup.gif ,gleivine issivaliusi ir jau vel storeja,kiausides irgi nauja "derliu" augina,taigi kovo pirmom dienom pradesime startuoti.
Atsakyti
Aš pasigedau Butvilės. Jau kada parašė, kad bus punkcija ir daugiau jokių žinių 4u.gif
Kaip tau sekasi?
[/quote]

As cia 4u.gif Tyliu, kaip sakoma, ir Dieva myliu...
Man išpunktavo 7, 5 buvo tinkamos, o finale liko 2, kuriuos ir įsodino ( abu 7 lastelių ). Siandiena 12 dpį. Bet dar niekas neaisku verysad.gif
Savijauta idomi... Ta prasme, į blogesnę pusę. Vakar vakare pridaviau kraują. Bet pas mus tundra, atsakymai bus ryt apie pietus. Nes pas ponias po penkių jau buvo kompiuteriai isjungti, nors dirba iki 6.

Visoms linkiu geros šventinės nuotaikos. Traukit kalėdinius bobikus is spintu ir ruoskimes sventems... Geros nuotaikos visoms...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 06, 23:49)
Linkiu tau Kalėdinio stebuklo nestuke.gif 
Aš rytoj važiuoju į Embrions

laukiam geru naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 07, 00:03)
Man rytoj turėtų leisti blokuojančius, o pati punkcija turėtų būti apie pačius Naujus Metus, bet nieko sakė viską spėsim, nes jo nebus pora savaičių nuo sausio vidurio

O man sestadieni Treisas suleido blokuojancius. Jei viskas ok, punkcija pries arba per pacias Kaledas, o tarp svenciu - isodinimas. Man pirmas kartas, bijau, bet kartu ir tikiu kalediniais stebuklais smile.gif
Atsakyti
oho kiek kalediniu stebuklu nusimato thumbup.gif ,tikiu kad siuos metus uzbaigsit derlingai,o naujus sutiksim ne ka prasciau,linkiu visom po dideli pilvuka nestuke.gif
egk sekmes tau siandien,laukiam geru ziniu.
zubriuk o kaip issisuksit su laiku-pasiemei atostogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 07 gruodžio 2010 - 10:53
QUOTE(egk @ 2010 12 06, 23:03)
Man rytoj turėtų leisti blokuojančius, o pati punkcija turėtų būti apie pačius Naujus Metus, bet nieko sakė viską spėsim, nes jo nebus pora savaičių nuo sausio vidurio

nu va, zengiat pirmyn! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 07, 11:16)
laukiam geru naujienu  mirksiukas.gif

QUOTE(sonny27 @ 2010 12 07, 11:52)
oho kiek kalediniu stebuklu nusimato thumbup.gif ,tikiu kad siuos metus uzbaigsit derlingai,o naujus sutiksim ne ka prasciau,linkiu visom po dideli pilvuka nestuke.gif 

QUOTE(MonaJ @ 2010 12 07, 23:13)
nu va, zengiat pirmyn!  thumbup.gif

Mergaitės, 4u.gif
Nesenai ir parsibeldžiau, dar sugalvojom po praduotuves pasivaikščiot doh.gif
Nu žinokit galvojau nepraslysiu, sakis kas nors ne taip, nes spoksojo Treijsas į tą echoskopą nežinau kiek laiko doh.gif Bet baigėsi viskas gerai thumbup.gif Ką jis kalbėjo nugirdau tik "endometrium" Kas tai?

sonny27 ir zubriuka galės kovą žygiuot susikibę už parankių, o mes laikysim kumščius 4u.gif Lauksim mergaitės jūsų starto

Butvile, labai linkiu sėkmės rytoj, tik nebedink, o pranešk gražius skaičiukus 4u.gif

Iride, o aš kibsiu tau į parankę 4u.gif Tu 4 dienom pirmauji, bet nieko 4u.gif O tau tai pirmas kartas?
O man turėtų punkcija būti apie Naujus Metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 07 gruodžio 2010 - 22:58
QUOTE(sonny27 @ 2010 12 07, 00:52)

4u.gif 4u.gif
Na, as tikiuosi Velykinio stebuklo kitais metais irgi!!!
o as pradejau darbe kazka kalbeti konkreciau... Turbut isleis. Nes as nuo gruodzio galo kaip tik isleidziu viena mergaite, kuri planuoja advokaturos egzaminui cia ruostis. Tai visos jos reikalus tarsi perimu. Ir grizta ji kovo viduryje, tai labai tikiuosi, kad po to irgi galesim apsikeisti 4u.gif 4u.gif
Oi kaip laukiu kaip laukiu!!!!!!
Atsakyti
Saunu zubriuka kad su darbais issisprende viskas ir galite viena kita isleisti thumbup.gif .Teisingai egk pastebejo,beveik tokiu paciu laiku mes su tavim startuosim,gerai bus drasiau
Butvile,Iride,egk-sekmes mergaites 4u.gif
egk-endometriumas tai gimdos vidinis sluoksnis,jis pries MM atplysta ir su krauju pasisalina per MM,kurios turi toki dziaugsma -endometrioze(beje as ja turiu doh.gif )tai va tas endometriumas auga uz gimdos ribu,jam nebudingoje vietoje.Na o Treisas matyt paprasciausiai garsiai maste apziuredamas ja ,nesijaudink nieko blogo nemate,nes jei kas butu netaip tikrai pasakytu,imk kad drasiau butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 07, 22:47)
Ką jis kalbėjo nugirdau tik "endometrium" Kas tai?

tai gimdos gleivinė į kurią "įsėda" apvaisintas kiaušinėlis, ten jo pirmieji namai. wub.gif

Atsiprašau kad taip čia įsiveržiau, bandau jau ir aš info apie šią kliniką rinkti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2010 12 08, 02:24)
egk-endometriumas tai gimdos vidinis sluoksnis,jis pries MM atplysta ir su krauju pasisalina per MM,kurios turi toki dziaugsma -endometrioze(beje as ja turiu doh.gif )tai va tas endometriumas auga uz gimdos ribu,jam nebudingoje vietoje.Na o Treisas matyt paprasciausiai garsiai maste apziuredamas ja ,nesijaudink nieko blogo nemate,nes jei kas butu netaip tikrai pasakytu,imk kad drasiau butu 4u.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 08, 08:53)
tai gimdos gleivinė į kurią "įsėda" apvaisintas kiaušinėlis, ten jo pirmieji namai.  wub.gif

aciuks.gif
Tikiuosi viskas bus ok.gif
Butvile, kumštukai jau suspausti už tavo teigiamą atsakymą
Atsakyti