QUOTE(Butvilė @ 2010 12 08, 19:21)
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 08, 19:31)
Mergytės, ar man pasirodė ar dauguma pas tą Treisą lankotės? Ar jis čia lietuvaites prižiūri? 
aciu visoms uz sveikinimus. Dauguma lankosi pas Treisą. As kozkodel uzsrasiau pas Juris Vitols. Vat ir draugavom labai graziai mudu. Ir laparaskopija man jis pasidare pries IVF. Man jis liuks gydytojas.
QUOTE(Butvilė @ 2010 12 08, 19:36)
aciu visoms uz sveikinimus. Dauguma lankosi pas Treisą. As kozkodel uzsrasiau pas Juris Vitols. Vat ir draugavom labai graziai mudu. Ir laparaskopija man jis pasidare pries IVF. Man jis liuks gydytojas.
ačiū už atsakymą, o sakykit LV čia vietoj darytus tyrimus jie kažkiek užskaito ar viską tenka LV perdaryti?
QUOTE(Butvilė @ 2010 12 08, 20:36)
O laparaskopija jis tau pasiule pats pasidaryti? Kiek kainavo ?
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 08, 21:08)
O laparaskopija jis tau pasiule pats pasidaryti? Kiek kainavo ?
Pasake, kad reikia. Kad nenori daryti IVF nepadarius laparaskopijos. Kainavo apie 400 LVL.
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 08, 20:51)
ačiū už atsakymą, o sakykit LV čia vietoj darytus tyrimus jie kažkiek užskaito ar viską tenka LV perdaryti? 
Viską vežkis, ką turi. Kas tinka užskaito ir atsišviečia
QUOTE(egk @ 2010 12 08, 22:02)
dar kartą dėkui
damila, ar pasveikai? Tu gi rašei, kad sergi? Kuo gydeisi?
Aš atguliau, sloga baisi, gerklė irgi, bet dar atsirado kosulys ir temperatūra
Aš atguliau, sloga baisi, gerklė irgi, bet dar atsirado kosulys ir temperatūra
Sveikos mergaitės,
priimkite dar vieną optimistę į laukiančiųjų
gretas....
Sausio 12 d. laukia pirmasis vizitas i Ryga...
Bandau skaityti ir kaupti visą info, bet jau dabar žinau, kad klausimų bus daug...
QUOTE(Lalabamba @ 2010 12 09, 17:01)
Sveikos mergaitės,
gretas....
Sausio 12 d. laukia pirmasis vizitas i Ryga...
Bandau skaityti ir kaupti visą info, bet jau dabar žinau, kad klausimų bus daug... 
Sveika,
klausk nesigėdyk
Pas kokį gys užsirašei? Kokios problemėlės? Ką jau nuveikėt šaime kely tikslo link?
QUOTE(Lalabamba @ 2010 12 09, 06:01)
Linkiu greitai ir lengvai
O as siandien parasiau i Embrions laiska, jau konkreciai noriu susitarti del datos... !