Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(RositaK @ 2010 10 13, 11:40)
gal ne apie ta pati skysti snekam?  g.gif gal ten ne hidrosalpingsas  g.gif na, jei jis, tai sako, kad jis linkes atsinaujinti... unsure.gif gal prie progos tu pasiteirauk ar tai hidrosalpingsas  ax.gif

jei daktarai zinotu, koks tai skystis... smile.gif
Is esmes - pas mane abu kiausintakiai "reanimuoti" po hidrosalpingsu jau du kartus, todel kai atsiranda kazkokie skysciai as pradedu panikuoti, o daktarai spelioja, kas tai galetu buti... (paskutini karta konsultavausi net pas tris) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 10 13, 20:23)
Ačiū, mergaitės, ką reiktų daryti be jūsų palaikymo doh.gif  Tikriausiai ašarų upeliai tekėtų

4u.gif nagi, gal jau naujienu turi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 10 14, 09:36)
4u.gif  nagi, gal jau naujienu turi?  blush2.gif

Aha jau.
Vyrui liepiau skambinti, nu pati negalėjau niekaip, gal rytoj jau išdrysiu yess.gif
Naujienos kolkas geros biggrin.gif Apsivaisino visi keturi. Įsodinimas tikriausiai šeštadienį, bet rytoj dar reiks skambinti. Sakė "vsio otlično". Gal nieko iki rytojaus blogo neatsitiks. fear.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 14, 10:26)
Aha jau.
Vyrui liepiau skambinti, nu pati negalėjau niekaip, gal rytoj jau išdrysiu yess.gif
Naujienos kolkas geros biggrin.gif  Apsivaisino visi keturi. Įsodinimas tikriausiai šeštadienį, bet rytoj dar reiks skambinti. Sakė "vsio otlično". Gal nieko iki rytojaus blogo neatsitiks. fear.gif

thumbup.gif ir man baisu buvo..., is pradziu del to ar apsivaisino, paskui kiek, paskui kiek geru smile.gif na jau tokios mes moterys panikuotojos smile.gif sekmes laukime, bet zinok, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 10 14, 11:02)
thumbup.gif  ir man baisu buvo..., is pradziu del to ar apsivaisino, paskui kiek, paskui kiek geru smile.gif na jau tokios mes moterys panikuotojos smile.gif sekmes laukime, bet zinok, kad viskas bus gerai smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 14, 09:26)
Sakė "vsio otlično

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 14, 11:26)
Aha jau.
Naujienos kolkas geros biggrin.gif  Apsivaisino visi keturi. Įsodinimas tikriausiai šeštadienį, bet rytoj dar reiks skambinti. Sakė "vsio otlično". Gal nieko iki rytojaus blogo neatsitiks. fear.gif

Super, tai laikom kumstelius, kad visi keturi puikiai dalintusi wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, jūs pati geriausia pasaulyje palaikymo komanda group.gif
Mergaitės, dabar galvoju, kuri čia pati diena pavojingiausia? Ar šita pirmoji? Ar nesvarbu ir betkada gali viskas sustoti?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 14, 17:36)
Ačiū mergaitės, jūs pati geriausia pasaulyje palaikymo komanda group.gif
Mergaitės, dabar galvoju, kuri čia pati diena pavojingiausia? Ar šita pirmoji? Ar nesvarbu ir betkada gali viskas sustoti?

Visos dienos pavojingos. Gali pirmą dieną apsivaisinę nustoti dalintis, gali ir antrą ar trečią dieną, ketvirtą... Siūlau apie tai negalvoti, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 10 13, 22:36)
jei daktarai zinotu, koks tai skystis... smile.gif
Is esmes - pas mane abu kiausintakiai "reanimuoti" po hidrosalpingsu jau du kartus,

Pas mane, berods, irgi taip pat, tik su vienu kiausintakiu taip... Kai dare gimdos nuotrauka, lygtai viskas gerai, prabega ir t.t, jokiu skysciu nera... Bet taip ir nepavyksta nestuke.gif verysad.gif

QUOTE(egk @ 2010 10 13, 23:26)
Aha jau.
Naujienos kolkas geros biggrin.gif  Apsivaisino visi keturi.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai labai dziaugiuosi!!! Lauksim sestadienio! 4u.gif 4u.gif

o as kiekviena ryta pirmas dalykas ka padarau, tai pasitikrinu elektronini pasta ar atejo atsakymas is embrions kazkoks, ar galetu jie man IVF atlkti ar ne... Bet vis dar nesulaukiau! blink.gif turbut reikes skambinti...
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aha jau.

Laikom kumščius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir vyk visokius įtarimus ir spėliones tolyn. Nusiteik tik teigiamai ir viskas tikrai bus otlično!!!
Atsakyti

Na puikios zinios, is 4 visi 4 apsivaisino tai liuks smile.gif Dabar svarbiausiai, kad gerai dalintusi;)
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 10 14, 09:51)
kaip pavyko susileisti vaistukus Cetrotide?
aš ir LT juos naudojau visada, čia kaip Tiffani rašė, kad daugiau subrestų naujų, o tie didieji neovuliuotų peranksti, kad palauktų dar kitų kurie gonal pagalba auga
egk, laikom kumščius ir laukiam žinių iš taves, kaip ten vaisinasi, dalinasi, ką Treijs siūlys dėl sodinimo  wub.gif

Ačiū, Tiffani, ailima - ką be jūsų reiktų daryti?
Tep, susileidau thumbup.gif

Atsakyti