Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

Mergaites, patarkit 4u.gif

Kaip jau minejau, issiunciau e-meila su visa savo istorija i info@embrions.lv. Esme viso to buvo suzinoti ar imanoma pas juos darytis IVF jei tyrimai visi Vilniuj daryti, jei LT jau tarsi buvau sutarus darytis...
Bet man neatraso jau savaite... Ar dar laukti, ar skambinti, ar cia priimti kaip neigiama atsakyma...
Jezau kaip sunku deliotis viska, kai esi kitam pasaulio gale! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 15, 16:53)
Mergaites, patarkit  4u.gif

Kaip jau minejau, issiunciau e-meila su visa savo istorija i info@embrions.lv. Esme viso to buvo suzinoti ar imanoma pas juos darytis IVF jei tyrimai visi Vilniuj daryti, jei LT jau tarsi buvau sutarus darytis...
Bet man neatraso jau savaite... Ar dar laukti, ar skambinti, ar cia priimti kaip neigiama atsakyma...

Sveika, pabandyk paskambinti, niekas gi per galvą neduos mirksiukas.gif Gal negavo tavo laiškelio, gal nepažiūri pašto, maža kaip gali būti. Tik šiandien manau jau jie nebedirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 15, 16:53)

kiek kazkada esu jiems rasiusi, tai atsakyma velai atsiuncia. Priezastis manau ta, kad gydytojas labai uzsiemes g.gif Gal tu geriausiai skambtelk jiems ir paklausk ar tavo laiska gavo, susipazino ir kokios tolesnes alternatyvos-taip bus ir greiciau ir viesiems patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 10 15, 06:04)
kiek kazkada esu jiems rasiusi, tai atsakyma velai atsiuncia. Priezastis manau ta, kad gydytojas labai uzsiemes  g.gif Gal tu geriausiai skambtelk jiems ir paklausk ar tavo laiska gavo, susipazino ir kokios tolesnes alternatyvos-taip bus ir greiciau ir viesiems patogiau  4u.gif

Aciu labai! 4u.gif 4u.gif Palauksiu pirmadienio ir skambinsiu.... Nes norisi kazka jau konkreciai tartis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 15, 14:53)

Labas visoms.As taip pat sutinku su mergaitem,pasiskambink ir pasikalbesi,nebijok,ten visi labai malonus ir pilni noro padeti,juk visada geriau benrauti tiesiogiai.
Egk kaip tavo reikaliukai,kaip tavo zirniukai kada isodinima planuoja
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 15, 18:16)
Aciu labai!  4u.gif  4u.gif Palauksiu pirmadienio ir skambinsiu.... Nes norisi kazka jau konkreciai tartis...  4u.gif

Gali nesikankinti ir skambinti rytoj 4u.gif Iki pietų tikrai dirbs, visas būrys ten mūsų vyksta ryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 10 15, 09:11)
Gali nesikankinti ir skambinti rytoj  4u.gif  Iki pietų tikrai dirbs, visas būrys ten mūsų vyksta ryt  ax.gif

Bandysiu gal tikrai rytoj, nes kaip tik vyras bus salia... Paklausys irgi kaip kas... Nes kai pas jus bus rytoj, pas mane naktis 4u.gif Tai turbut tiesiog panaktinesim ir palauksim jusu ryto 4u.gif
Tai eisiu miegoti jau kazka zinodama... clap_1.gif

O jums visoms ryt sekmes dideliausios!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 15 spalio 2010 - 19:33
QUOTE(Zubriuka @ 2010 10 15, 21:32)
Bandysiu gal tikrai rytoj, nes kaip tik vyras bus salia... Paklausys irgi kaip kas... Nes kai pas jus bus rytoj, pas mane naktis  4u.gif Tai turbut tiesiog panaktinesim ir palauksim jusu ryto 4u.gif
Tai eisiu miegoti jau kazka zinodama... clap_1.gif

O jums visoms ryt sekmes dideliausios!

Baiba (sesutė) kalba tik rusiškai (na, ir latviškai).
Gyd puikiai kalba ir anglų, ir rusų. Paprašyk Baibos, kad duotų gydytojo numerį ir jam pati vėliau paskambinsi - jei jis tuo metu dirbtų, pvz., įsodinimą egk darytų ax.gif
Atsakyti
Gali nesikankinti ir skambinti rytoj 4u.gif Iki pietų tikrai dirbs, visas būrys ten mūsų vyksta ryt ax.gif
[/quote]

Mergaites, visam jusu rytojaus buriui DIDZIULES SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonny27 @ 2010 10 15, 18:32)
Egk kaip tavo reikaliukai,kaip tavo zirniukai kada isodinima planuoja

Žirniukai dar visi toliau dalinasi, bet sakė ne taip gerai kaip norėtųsi. Man įsodinimas rytoj, važiuosiu 10 val. Tikiuosi viskas bus gerai, bet jaudinuosi tai nerealiai, net negalvojau, kad taip sunku bus.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 15, 20:51)
Žirniukai dar visi toliau dalinasi, bet sakė ne taip gerai kaip norėtųsi. Man įsodinimas rytoj, važiuosiu 10 val. Tikiuosi viskas bus gerai, bet jaudinuosi tai nerealiai, net negalvojau, kad taip sunku bus.

Sekmes tau didziules,viskas bus gerai,juk kitaip ir but negali,laikysiu kumstelius thumbup.gif .Cia tau kad ramiau butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 15, 11:51)

4u.gif 4u.gif
Viskas bus gerai, turi buti gerai!
O as pabandysiu paskambinti siek tiek anksciau nei 10 mirksiukas.gif Tikiuosi, jau dirbs...

Sekmes dideliausios!

p.s. bet kaip greitai is tikro viskas... Atrodo, gi katik punkcija dare, rasei, o jau turesi savo zirniuka(-us) rytoj... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 15 spalio 2010 - 23:33