Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys Nr.2)

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 12, 14:02)
nesiojamas kompas  biggrin.gif
Tik kazkaip abejoju, kad leis juo naudotis  ax.gif

O geras, gyvenime nepagalvociau, kad nabukas, tai nesiojamas kompas biggrin.gif Guliu toki apsikabinus ir isivaizduoju, kad tokio neturiu biggrin.gif ai, ka is pencinykes noret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 10 12, 15:05)
O geras, gyvenime nepagalvociau, kad nabukas, tai nesiojamas kompas biggrin.gif Guliu toki apsikabinus ir isivaizduoju, kad tokio neturiu biggrin.gif ai, ka is pencinykes noret biggrin.gif

Deimmi ji pavadino naubuku, manau cia nelabai tikslus "vertimas" is notebook biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 12, 14:09)
Deimmi ji pavadino naubuku, manau cia nelabai tikslus "vertimas" is notebook  biggrin.gif  tongue.gif

Gyveni zmogus ir mokais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 10 12, 16:09)
Deimmi ji pavadino naubuku, manau cia nelabai tikslus "vertimas" is notebook  biggrin.gif  tongue.gif

netikslus netisklus mergitckos smile.gif naubukas tia maziukas nesiojamas kompas wink.gif o jusu tai jau loptopas:)))
Atsakyti
Jau kriminologija yra. Bet pas metdininkes dar tik. Nesukelta. Kolegos pasiskalbino susižinojo ir giriasi, aš sakau, palauksiu kol sukels.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 12 spalio 2010 - 14:29
QUOTE(index @ 2010 10 12, 16:24)
Jau kriminologija yra. Bet pas metdininkes dar tik. Nesukelta. Kolegos pasiskalbino susižinojo ir giriasi, aš sakau, palauksiu kol sukels.

as ir skambinaus, nes yra letapedziu metodininkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimmi @ 2010 10 12, 15:26)
as ir skambinaus, nes yra letapedziu metodininkiu smile.gif

man labiau baisu sužinot nei dar palaukt biggrin.gif hehe.
bet tikiuosi gal parašė kokį petaką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 12, 16:30)
man labiau baisu sužinot nei dar palaukt biggrin.gif hehe.
bet tikiuosi gal parašė kokį petaką biggrin.gif

nu kriminologijos tikrai negailejo balo, pati zinau kiek parasiau bet gavau tikrai gerai nei parasiau.
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2010 10 12, 12:44)
istojau as i MRU teise istestines studijas is po kolegijos,tai dabar per du metus 17 skolu turiu issilaikyti ir dar tuos dalykus kuriuos dabar desto blink.gif  kaip manote imanoma?ar labai destytojai "spaudzia"?

Daug cia taip istojusiu, po kolegijos, tame tarpe ir as. Pasakysiu taip- skolas visas likviduot galima tik daug ir saziningai mokantis, nes tie keli metai laaabai trumpas laikas, tad reik iskart kibt i darba norint viska spet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 10 12, 15:35)
Daug cia taip istojusiu, po kolegijos,  tame tarpe ir as. Pasakysiu taip- skolas visas likviduot galima tik daug ir saziningai mokantis, nes tie keli metai laaabai trumpas laikas, tad reik iskart kibt i darba norint viska spet  4u.gif

Tai jau taip, svarbiausia kibt iskart, o ne atidet, kad mazdaug laiko yra. Nes po to vis tempias tempias...
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 10 12, 14:26)
Turiu kazkokius testus is ES, gal but ir turite, bet jei ka reikia galiu atsiusti, as bandau pagal juos praktikuotis, kiek pamenu bus testas per ES ar ne?  smile.gif geriau aisku testas, tai kai ziuri pradedi prisimint ka skaitei

gal galite ir man persiusti neringuter@yahoo.com ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2010 10 12, 18:37)
gal galite ir man persiusti  neringuter@yahoo.com    ax.gif  ax.gif  ax.gif

as irgi jau prasiau, jei nesunku gal gali jau gavusios pessiusti. Aciu
asta.valentukeviciute@gmail.com
Atsakyti