Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys Nr.2)

QUOTE(cuoliukė @ 2010 10 12, 10:58)
DIDELIS AČIU živiliukui už ES konspektus 4u.gif

ES ir aš norėčiau...

i.deksne@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 10 12, 11:20)
ES ir aš norėčiau...

i.deksne@gmail.com

ir aš blush2.gif

vaidabili@gmail.com
Atsakyti
Labas merginos,

Gal kuri turite uzpildytas kriminalistikos pratybas?butu labai smagu,jei galetumete pasidalinti ( llaurrytti@gmail.com) istojau as i MRU teise istestines studijas is po kolegijos,tai dabar per du metus 17 skolu turiu issilaikyti ir dar tuos dalykus kuriuos dabar desto blink.gif kaip manote imanoma?ar labai destytojai "spaudzia"?
Atsakyti
Pavydžiu toms, kurioms galima bent kažkuo naudotis per TT egzą. Man jis buvo pas kažkokią lektorę Zadareckaitę. Ne kokia dėstytoja. Bet skolų nerašė, vienas neišlaikė, 5 vis tiek parašė. Negalėjome naudotis absoliučiai niekuo. Teoriją rašėm valandą, tada surinko lapus, leido pasiimti teisės aktus ir reikėjo spręsti uždavinį, bet kur tu jį per 30 min išspręsi, kai tokio lygio ir tokiu pat skaičiumi klausimų, kaip kad Jums reikėjo tuos uždavinius dabar nešti...

Tiesa, kas turi Vadapalo atskanuotą Vadovėlį, o ne jurisprudenciją, gal galite man atsiųsti: sandra.sataite@gmail.com, visgi vis dar jis man reikalingas darbo klausimais:)

Papildyta:
QUOTE(laurikee @ 2010 10 12, 10:44)
Labas merginos,

Gal kuri turite uzpildytas kriminalistikos pratybas?butu labai smagu,jei galetumete pasidalinti ( llaurrytti@gmail.com) istojau as i MRU teise istestines studijas is po kolegijos,tai dabar per du metus 17 skolu turiu issilaikyti ir dar tuos dalykus kuriuos dabar desto blink.gif  kaip manote imanoma?ar labai destytojai "spaudzia"?

Teoriškai, o ir praktiškai šiuo atveju tikrai įmanoma... Bet ar tu pati pajėgsi likviduoti tokį kiekį skolų atėjusi iš kolegijos? Kiek girdėjau (iš klientų, ne bobučių pletkai), kolegijose egzaminai nepalyginamai lengvesne forma vyksta, iš anksto sudiktuoja konkrečius klausimus ir jokių nukrypimų negali būt, o čia... Na taip, yra programa, bet juk nežinai, nei ką iš jos duos, nei kokio platumo klausimas bus, o ir neretai apskritai klausimus kiek kitaip suformuluoja nei jie parašyti programoje, turi remtis keliomis temomis ir t.t. Aš pati įveikiau per mėnesį panašų skaičių atsiskaitymų (egzaminų, įskaitų, kolių, baigiamuosius - viskas susikrovė krūvon) + labai daug dirbau, kasdien po kokias 6 val minimum, o neretai tuo laikotarpiu ir parom (gėriau tonizuojančius ir po kelias paras neidavau miegot), bet aš mokiaus dieniniam, o tai nepalyginai lengviau, nes bent jau paskaitų metu kažką sužinai, išgirsti, kažkas išlieka...
Atsakyti
Kam neaišku dėl 2 ar 3 uždavinio rašykit į AŽ ir klauskit, kas konkrečiai neaišku.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 12, 10:50)
Pagaliau iveikiau CPT pas Driuka smile.gif 
Dabar reikia intensyviai ruostis baigiamiesiems. Konstitucines teises turiu konspektus neblogus, o va su valdymo teorija - liudni reikalai, neturiu nei vieno psl.

Labutis gal gali ir man Konstitucine atsiust vis dar skola is pirmo kurso ale bus baigiamiesiems lengviau ruostis blush2.gif zgirciene@yahoo.com buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2010 10 12, 11:31)
Labutis gal gali ir man Konstitucine atsiust vis dar skola is pirmo kurso ale bus baigiamiesiems lengviau ruostis  blush2.gif  zgirciene@yahoo.com  buciau labai dekinga  4u.gif

Issiunciau.
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2010 10 12, 09:44)
Labas merginos,

Gal kuri turite uzpildytas kriminalistikos pratybas?butu labai smagu,jei galetumete pasidalinti ( llaurrytti@gmail.com) istojau as i MRU teise istestines studijas is po kolegijos,tai dabar per du metus 17 skolu turiu issilaikyti ir dar tuos dalykus kuriuos dabar desto blink.gif  kaip manote imanoma?ar labai destytojai "spaudzia"?

As laikiau kriminalistika, bet pratybas reikejo atiduoti, ten tokia knyga buvo, tai ir nebeturiu, bet uztat pavyzdi ( kazkieno darba kuris ivertintas 10 buvo biggrin.gif ) man dave destytoja, Sneguole, Matuliene-ar kazkokia kitokia pavarde, tai siulau nueiti i katedra ir paprasyt, ten visiskai nesunku buvo, tik, kad laiko uzima su tuom nuotraukom, o siaip as pagal pavyzdi dariau, tik, reikia dar tos knygos berods kriminalistikos techika, nes juk pirstu linijos skirtingos, ir rastas, o ten reikia aprasyti, jei su pavyzdziu sutaps tai zinoma super.
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 10 12, 12:41)
Issiunciau.

group.gif labai aciu jau kaip tai reiks pradet skolas likviduot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 12, 09:50)
Pagaliau iveikiau CPT pas Driuka smile.gif 
Dabar reikia intensyviai ruostis baigiamiesiems. Konstitucines teises turiu konspektus neblogus, o va su valdymo teorija - liudni reikalai, neturiu nei vieno psl.

Valdymo teorijos turiu neblogus konspektus. Brūkštelk paštą ir persiųsiu kai namo grišiu mirksiukas.gif Ir jei nesunku, norėčiau tos konstitucinės konspektėlių gaut blush2.gif rennatuke@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukė @ 2010 10 12, 12:54)
Valdymo teorijos turiu neblogus konspektus. Brūkštelk paštą ir persiųsiu kai namo grišiu mirksiukas.gif  Ir jei nesunku, norėčiau tos konstitucinės konspektėlių gaut blush2.gif  rennatuke@yahoo.com

jurga.simaityte@gmail.com Aciu.
Tuoj issiusiu:)
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2010 10 12, 10:44)
Labas merginos,

kai nori tikrai įmanoma mirksiukas.gif Aš pernai irgi įstojau į MRU ir išsilaikiau savarankiškai nemažai dalykų ir neprisidirbau skolų už trečią kursą, tai šiemet laukia 4 kursas ir 3 skolos smile.gif Tikiuosi, kad pavyks baigt šiemet, nors pas mus yra grupiokų kurie viską beveik išsilaikė per metus, taip kad viskas priklauso tik nuo tavęs ir valios tavo biggrin.gif o dėl tų pratybų nesupratau, nes mum tai ranka jas reikėjo rašyt unsure.gif
Atsakyti