Pavydžiu toms, kurioms galima bent kažkuo naudotis per TT egzą. Man jis buvo pas kažkokią lektorę Zadareckaitę. Ne kokia dėstytoja. Bet skolų nerašė, vienas neišlaikė, 5 vis tiek parašė. Negalėjome naudotis absoliučiai niekuo. Teoriją rašėm valandą, tada surinko lapus, leido pasiimti teisės aktus ir reikėjo spręsti uždavinį, bet kur tu jį per 30 min išspręsi, kai tokio lygio ir tokiu pat skaičiumi klausimų, kaip kad Jums reikėjo tuos uždavinius dabar nešti...
Tiesa, kas turi Vadapalo atskanuotą Vadovėlį, o ne jurisprudenciją, gal galite man atsiųsti: sandra.sataite@gmail.com, visgi vis dar jis man reikalingas darbo klausimais:)
Papildyta:
QUOTE(laurikee @ 2010 10 12, 10:44)
Labas merginos,
Gal kuri turite uzpildytas kriminalistikos pratybas?butu labai smagu,jei galetumete pasidalinti ( llaurrytti@gmail.com) istojau as i MRU teise istestines studijas is po kolegijos,tai dabar per du metus 17 skolu turiu issilaikyti ir dar tuos dalykus kuriuos dabar desto

kaip manote imanoma?ar labai destytojai "spaudzia"?
Teoriškai, o ir praktiškai šiuo atveju tikrai įmanoma... Bet ar tu pati pajėgsi likviduoti tokį kiekį skolų atėjusi iš kolegijos? Kiek girdėjau (iš klientų, ne bobučių pletkai), kolegijose egzaminai nepalyginamai lengvesne forma vyksta, iš anksto sudiktuoja konkrečius klausimus ir jokių nukrypimų negali būt, o čia... Na taip, yra programa, bet juk nežinai, nei ką iš jos duos, nei kokio platumo klausimas bus, o ir neretai apskritai klausimus kiek kitaip suformuluoja nei jie parašyti programoje, turi remtis keliomis temomis ir t.t. Aš pati įveikiau per mėnesį panašų skaičių atsiskaitymų (egzaminų, įskaitų, kolių, baigiamuosius - viskas susikrovė krūvon) + labai daug dirbau, kasdien po kokias 6 val minimum, o neretai tuo laikotarpiu ir parom (gėriau tonizuojančius ir po kelias paras neidavau miegot), bet aš mokiaus dieniniam, o tai nepalyginai lengviau, nes bent jau paskaitų metu kažką sužinai, išgirsti, kažkas išlieka...