Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Loreley @ 2010 11 27, 23:18)
poster_offtopic.gif Mazzootia, cia gal biski ne i tema, bet kad dabar skaiciau horoskopu temas (mergele+zuvys) ir atradau, kad jus mergele, o jusu vyras - zuvys. Aisku, gal kvaila, bet pas mus tas pats, as-mergele, o mano vyras - zuvys smile.gif

ooo geras drinks_cheers.gif nu va..panasi lemtis istiko mus smile.gif na ir kaip tas zuviukas?
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 11 28, 10:44)
ooo geras  drinks_cheers.gif  nu va..panasi lemtis istiko mus smile.gif na ir kaip tas zuviukas?

Niu kad visai-visai neblogas biggrin.gif mirksiukas.gif, tik kad labai jautrus kartais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 11 28, 21:23)
Niu kad visai-visai neblogas  biggrin.gif  mirksiukas.gif, tik kad labai jautrus kartais  unsure.gif

bet fainas sutapimas smile.gif manau, kad labai geras derinukas musu zenklu. Esu laiminga ir patenkinta jo charakterio savybemis.
Atsakyti
Mano suzadetinis labai daznai isvaziuoja i uzsieni nes ten dirba,tai pasimatom tik 1 sav, o paskui vel labai liudziu be jo 2-3 menesius..Bet musu santykiai tik gereja del to,nes mes zinom,kad karstai mylim vienas kita,juolab kad ruosiames vestuvems nors jis ir toli nuo manes bet padeda man moraliskai viska istverti,visada supras,patars.Siuo metu liko laukti tik 3 savaites tai jau net naktim pradejau ji sapnuoti.Kartais man uztenka tik jo atsiustos sms man,kad mano diena nuostabi.. thumbup.gif Labai daznai susiduriu su tuo,kad aplinkiniai nesupranta kad kokia cia meile kai artimo zmogaus nematai taip ilgai ir galiu atsakyti tokiem gudruoliam tik tai jog tikrai meilei atstumas nera svarbus smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Beveik savaitę prabuvau su savo brangiuoju, tai dabar grįžus taip liūdna ir niūru... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kai pagalvoju, kad net nežinau kada dabar vėl pasimatysim... doh.gif liūdna liūdna liūdna... kaip jūs laikotės?
Atsakyti
Misigule 4u.gif
aš tai bijau dabar, kai čia visur oro uostai dėl sniego uždaryti, kad mano saulė negalės grįžt namo Kalėdoms doh.gif nors sakė, jei ką, autobusu važiuos ax.gif
Šiąnakt jį sapnavau, kad grįžo netikėtai, tai net atsibudau išsišiepus plačiai, jau taip pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Aš saviškio nemačiau jau nuo rugsėjo pradžios... Irgi kaip ir daugelis uždarbiauja Anglijoj biggrin.gif Labai pasiilgau, o vaikai tai iš vis.. Taip šeimoje trūksta tėčio wub.gif
Atsakyti
tiek nedaug liko iki kaledu...tiek pat nedaug ir iki pasimatymu su musu brangiausiais wub.gif wub.gif wub.gif kaip laukiu....
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 12 03, 21:57)
tiek nedaug liko iki kaledu...tiek pat nedaug ir iki pasimatymu su musu brangiausiais  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kaip laukiu....

taip pat jauciuosi nes ir mano brangusis grista Kaledom wub.gif
Atsakyti
Siandien zadu puosti namucius Kaledoms, tai nuotaika nuo pat ryto tokia pakili smile.gif kokie jusu planiukai savaitgaliui? smile.gif)
Atsakyti
Ar jums užeina tokių minčiu, kad atrodo tas laukimas toks beprasmis...?

Man kažkaip pastarosiomis dienomis tokios mintys užėjo.. net nžinau kodėl.. gal dėl to, kad gryžau, ir dabar nėra aišku kada vėl susitiksim.. verysad.gif

kaip kovojat su tokiom mintim?
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 12 06, 14:38)
Ar jums užeina tokių minčiu, kad atrodo tas laukimas toks beprasmis...?

Man kažkaip pastarosiomis dienomis tokios mintys užėjo.. net nžinau kodėl.. gal dėl to, kad gryžau, ir dabar nėra aišku kada vėl susitiksim..  verysad.gif

kaip kovojat su tokiom mintim?

seniau taip atrodydavo, buvo ir asaru kalnai ir pykcio proverziai, kai atrodydavo jog namus isdauzyciau ir pan. bet labai padejo ir pats MV ramindamas. Na mes visad stengdavomes zinoti bent mazdaug data, kada pasimatysim... nera jokio vaisto kaip su tuo kovoti, tiesiog kantrybe kantrybe ir dar karta kantrybe. Siaip galiu pasakyti, kad ta slaukimas man tikrai suede ir sveikatos nemazai, budavo taip, kad vos MV isvaziuoja iskart man temperatura ( nuo streso),o manau zinot, kad stresas visokiu ligu gali issaukti...taigi...cia musu kiekvienos pasirinkimas laukti, as ne. Mylim, ar ne.
Atsakyti