Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(Aiskrym @ 2010 12 10, 15:58)
Kaip nejausti kaltes pries tevus, kad nebusi kartu ir vel?

Zinai, kas ziauriausia, jis man net dave pinigu bilietui, nors as ir nepasakiau tiksliai kad tikrai atvaziuosiu...

As klausiu ar tu ant manes pyksti o jis sako, ne man tik labai liudna, kad mes skirtingai suprantame gyvenima. as tave vis tiek myliu.

jauciuosi kaip kokia mazvaike. tikriausiai tokia ir esu.

kad ir kaip tevams butu skaudu, jie pagaliau turi suprasti, kad esi nebe maza mergaite ir turi pilna teise sventes sutikti su savo mylimu zmogumi. As skrisciau pas mylimaji. Ne su tevais reikes nugyventi gyvenima, o su mylimu zmogumi.
Atsakyti
sveikutes noreciau ir as pas jus prisijungti nes pirmadieni suzinojau jog po poros dienu turesiu ilsydeti savo vyra 3 maziausiai men o gal net pusmeciui i darbus uzsienin. Tai va jis treciadienio nakti jau isvyko o as i depresija puoliau nes nesam buve issiskyre ilgiau nei savaitei bei pastrauosius metus diena nakti kone kartu juolab jog laukiame savo stebuklelio wub.gif tai liudniau dar labiau jog viena likau gal cia su jum bus lengviau islaukti ta laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiskrym @ 2010 12 10, 17:58)
Kaip nejausti kaltes pries tevus, kad nebusi kartu ir vel?

Zinai, kas ziauriausia, jis man net dave pinigu bilietui, nors as ir nepasakiau tiksliai kad tikrai atvaziuosiu...

As klausiu ar tu ant manes pyksti o jis sako, ne man tik labai liudna, kad mes skirtingai suprantame gyvenima. as tave vis tiek myliu.

jauciuosi kaip kokia mazvaike. tikriausiai tokia ir esu.

Na kartais tėvam tiesiog sunku suprasti, kad ateina laikas vaikus paleisti... suprantama, kad skaudu jiems, bet juk ir po kalėdų, gryžus iš mylimojo, galėsi pabūt su tėvais, praleisti laiko kartu... juk savo šeima kursi ne su tėvais, o su mylimuoju... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(***arabella*** @ 2010 12 10, 20:40)
sveikutes noreciau ir as pas jus prisijungti nes pirmadieni suzinojau jog po poros dienu turesiu ilsydeti savo vyra 3 maziausiai men o gal net pusmeciui i darbus uzsienin. Tai va jis treciadienio nakti jau isvyko o as i depresija puoliau nes nesam buve issiskyre ilgiau nei savaitei bei pastrauosius metus diena nakti kone kartu juolab jog laukiame savo stebuklelio  wub.gif  tai liudniau dar labiau jog viena likau gal cia su jum bus lengviau islaukti ta laika  smile.gif

Viskas bus gerai, visų mūsų likimas toks pats. Junkis ir pamatysi, kad su bendraminčiais bendraujant lengviau ir šviesiau viskas atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misigule @ 2010 12 09, 19:57)
Na čia tai ir man būtų pikta.. na suprantu, kad galbūt pasiilgsta šeimos, bet tai galima porą dienų su mama, ir to visai užtekti turėtų... nors.. kas supaisys tuos vyrus.. kartais kai pasako - tai net nėra ką jiems atsakyti.. doh.gif 

O dėl piktumo, tai ir aš gruodį pikta būnu, man matyt atvirkštinė reakcija kalėdei euforijai  lotuliukas.gif

Tikriausiai nuliudinsiu autore, bet man atrodo, kad kai labai myli - pasistengi visada tam zmogui surasti laiko. Cia problema kazkur giliau, pvz mano seimyna kai grizta pas mama praleidzia is dvieju sakykim savaiciu max 4 popietes: seimyniniai pietus, pokalbiai ir tiek. Kitas laikas draugams, reikalams, jau nesnekant apie antraja puse, su kuria kartu ir isvaziuoja (cia sneku apie giminaicius savo, ne vyra). Pati zinau, kad kai vyras patinka, jam laiko visada atsiras. O kai nelabai - trukdo ir darbai, mokslai, draugai, suplanuoti susitikimai, vakareliai, gimines. Todel patariu aiskintis, kas yra giliau, nes atrodo kvailai, kai jus laukiat ir viesam forume skelbiates "MANO MB", o jis nesiteikia net laiko skirt pakankamai. Tegul vezasi pas mama jei jau taip. Ar mama vaziuoja pas jus. Galu gale, Lietuva mazyte, galima kasdien kelis miestus aplankyt. Ir nesakykit, kad toli, nepatogu, MB kasdiena 150km vaziuodavo metus laiko besimokydamas (as netgi mokiausi mokykloje dar, kartu tikrai negyvenome), kad galetume vakarais kartu pasivaikscioti wub.gif
Atsakyti
tikriausiai, puikus postas thumbup.gif

skaiciuoju jau dieneles kai susitiksim su MV wub.gif
Atsakyti
O as su tikriausiai ne visai sutikciau. Taip, mylint nnorisi visa laika skirt artimam zmogui, ypac, kai beveik nuolat skiria kilometrai. Na, bet juk jei butu taip paprasta antrajai pusei skirti laiko, tikriausiai nebutu ir sios temos ir draugavimo ar net santuoku per atstuma. Baltas pavydas ima, kad draugas del jusu vaziuodavo 150 km, tada ir tas atstumas neskausmingas manau tampa smile.gif Tik ne kiekvienas gali sau leist, ir ne finansine prasme turiu galvoj, o laika, kurio trukumas pvz. musu poroje labai jauciasi. Ir nera cia jokios gilesnes problemos, juk abu stengiames del ateities besimokydami ar dirbdami.
Solitude atveju paprasta sakyt "tegul vezasi pas mama", o jeigu pvz. ta mama nelabai nori marteles matyt? Nenoriu cia per daug leistis i interpretacijas, gal viskas kitaip, tik deja, kartais MB neina pasilaikyti tik sau, mama irgi is sunelio demesio reikalauja unsure.gif
Atsakyti
Mamos visada reikalauja demesio is sunelio ir ta sustabdyti turi pats sunus jei nori tureti antra puse. Pas mus pradzioj irgi budavo panasiai bet viena laime jog SB buvau svarbesne ir su laiku pats suprato kad uztenka ir reikia gyventi kazkaip ne vien po mamos demesiu. Aisku yra laikas skirtas susitikimams nes gyvenam tam paciam mieste taciau vykstam drauge yra ir telefonu pokalbiai taciau tai neturi uzgozti jusu santykiu. Ir vel kas kita jei mama priesinasi marciai bet sunui tada jau paciam reikia apsispresti kuri jam svarbesne drauge ar mama, issakyti savo mamai ka jaucia o ji arba susitaiko ir pamilsta ja arba paleidzia ji. Kazkaip visi normalus vyrai kad ir kiek myledami savo mamas vistiek neina tiek is proto jog atsisakytu buvimo su savo antra puse arba man neteko tokiu matyt ir sutikti. Ir visa tai buvo tik mano nuomuone daugiau nieko smile.gif nes aisku lengva sneketi kai nedalyvauji pats tame procese
Atsakyti
QUOTE(mazzootia @ 2010 12 08, 17:56)
net nezinau nei ka pasakyt... uzjauciu  verysad.gif

ka padarysi verysad.gif gyvenu vien del to kad tikiu , jog pasibaigus siems mokslo metams apsigyvensime tame paciame mieste, ir viliuosi kad viskas bus daug geriau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Žiūriu, čia vos ne diskusiją užvedžiau lotuliukas.gif
tikriausiai, nesutinku su tavim, kad jei žmogus myli, tai suranda laiko ir niekas negali sutrukdyti ax.gif Jei taip būtų, nebūtų šios temos 4u.gif Taip, man to laiko atrodo per maža, bet negaliu jo atimti iš šeimos. Jo mamytė gyvena čia LT visiškai viena, nes visi vaikai išvykę užsienin... Ir maniškis grįžo dabar namo po beveik pusmečio nebuvimo... Galbūt aš į visa tai žiūriu kiek kitaip nei jis, nes aš savo tėvus matau dažnai (šį mėnesį su jais vėl gyvenu doh.gif ), kas žino, kaip elgčiausi, jei būčiau jų nemačius tiek laiko...
Grįžo brangusis į Lietuvą penktadienį priešpiet, o namo pas mamą prieš tik valandą hihihi.gif flirt.gif per visą savaitgalį nesiskyrėm nei akimirkai, telefonai buvo išjungti, buvom tik mudu wub.gif per visą savo buvimą LT gal ir neskirs man tiek laiko, kiek aš noriu, bet juk daug yra ir tai, kad grįžęs pirmiausiai buvo su manim... blush2.gif
O dėl važiavimo pas jo mamą, tai vis žada nuvežt biggrin.gif bet aš ir nesiveržiu biggrin.gif bijau, kad nepatiksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 12 gruodžio 2010 - 20:05
QUOTE(solitude @ 2010 12 12, 21:04)
O dėl važiavimo pas jo mamą, tai vis žada nuvežt biggrin.gif bet aš ir nesiveržiu biggrin.gif bijau, kad nepatiksiu lotuliukas.gif

manau blogai manai del nepatikimo visad reikia pabandyti o gal susidraugautumet ir taip visi kartu ilgiau pabutumete ir jis su mama ir tu su juo smile.gif bet dziugu jog praleidot puikiai laika faina... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***arabella*** @ 2010 12 12, 20:37)
manau blogai manai del nepatikimo visad reikia pabandyti o gal susidraugautumet ir taip visi kartu ilgiau pabutumete ir jis su mama ir tu su juo  smile.gif bet dziugu jog praleidot puikiai laika faina...  blush2.gif

na, buvusio vaikino mamai laaaaabai nepatikau biggrin.gif aišku, ten reikėjo turtingos marčios biggrin.gif o dabar neseniai gavau žinutę, kad mama apžiūrėjo mano nuotraukas ir sakė, kad labai graži marčiukė lotuliukas.gif flirt.gif
Atsakyti
Sveikos, atsimenu, kaip ir as laukiau MB griztant, buvom nesimate du menesius. Atrodo nedaug palygint su tomis, kurios po pusmeti ar dar ilgiau laukia, bet man ir taip buvo sunku. Situacija dabar nera pati geriausia, jis vel kalba, kad reiketu i uzsieni isvaziuot, o man taip sunku, nenoriu net pagalvot, kad vel tektu gyvent tuo laukimu. Tikiuosi, viskas bus gerai, o laukiancioms galiu palinket dideles stiprybes, meile nugali viska wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti