Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(solitude @ 2010 12 12, 22:19)
na, buvusio vaikino mamai laaaaabai nepatikau biggrin.gif aišku, ten reikėjo turtingos marčios biggrin.gif o dabar neseniai gavau žinutę, kad mama apžiūrėjo mano nuotraukas ir sakė, kad labai graži marčiukė lotuliukas.gif flirt.gif

niu va o ka as sakiau matysi dar ir drauges paliksi nors su uosviene kad ir kokia superine vistiek sunku draugaut pas mane irgi atrodo ir gera ir myli bet kazkaip ne tas yra kazkoki atstuma prilaikau ir viskas nebent kai sampes abidvi isgeriam dingsta tas atstumas is mano puses biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gudajciukaz @ 2010 12 12, 22:22)
Sveikos, atsimenu, kaip ir as laukiau MB griztant, buvom nesimate du menesius. Atrodo nedaug palygint su tomis, kurios po pusmeti ar dar ilgiau laukia, bet man ir taip buvo sunku. Situacija dabar nera pati geriausia, jis vel kalba, kad reiketu i uzsieni isvaziuot, o man taip sunku, nenoriu net pagalvot, kad vel tektu gyvent tuo laukimu. Tikiuosi, viskas bus gerai, o laukiancioms galiu palinket dideles stiprybes, meile nugali viska wub.gif  wub.gif  wub.gif

dekui uz linkejimus smile.gif nes kas daugiau belieka kaip tiketi laukti ir myleti smile.gif
Atsakyti
Je jeje angel_sadangel.gif paliko mane per sventes ;/
Atsakyti
QUOTE(gintullka @ 2010 12 28, 11:29)
Je jeje  angel_sadangel.gif paliko mane per sventes ;/

Vaje verysad.gif kiek laiko buvot kartu?
Atsakyti
QUOTE(gintullka @ 2010 12 28, 11:29)

kaip suprast paliko? mete tave? blink.gif nu jei taip tai tikrai nera nieko baisaus doh.gif uzjauciu begalo

nors mano sventes irgi buvo kaip ne sventes su vyru nors ir atskirai tik per kompa bet ir taip sugebejom susipykti vis gi ne i gera tas atstumas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gintullka @ 2010 12 28, 12:29)

Užjaučiu be galo.. unsure.gif O tai patiko "suvisam" ar tik per šventes nepavyko būt kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misigule: 28 gruodžio 2010 - 12:16
QUOTE(gudajciukaz @ 2010 12 28, 11:51)
Vaje verysad.gif  kiek laiko buvot kartu?

QUOTE(***arabella*** @ 2010 12 28, 12:42)
kaip suprast paliko? mete tave?  blink.gif  nu jei taip tai tikrai nera nieko baisaus  doh.gif  uzjauciu begalo

nors mano sventes irgi buvo kaip ne sventes su vyru nors ir atskirai tik per kompa bet ir taip sugebejom susipykti vis gi ne i gera tas atstumas  schmoll.gif

QUOTE(Misigule @ 2010 12 28, 13:15)
Užjaučiu be galo.. unsure.gif  O tai patiko "suvisam" ar tik per šventes nepavyko būt kartu?

Aciu , panos. Paliko suvisam kaip jus sakot. Buvim kartu beveik metus buvau tikra kad jis bus man skirtas, net ir dabar kai mano sirdis sumindyta , as jam atleisciau, be galo man jo truksta cry.gif o jis teske kad as nesuprantu jo tikslu gyvenimo(sporto) nors galva duodu nukirsti visa galva buvau pasinerus i jo reikalus ir ji palaikiau visa laika, ir kad esu per jauna jam verysad.gif bet cia man galai ir nesueina, viskas per daug staigiai, cia gali buti kazkas isiveles mastau.gif
Atsakyti
Nu bet tai per šventes.. verysad.gif Tinkamesnio laiko nerado.. pamenu, mane vaikinas yra palikęs prieš pat baigiamuosius mokyklos egzaminus (buvom pradraugave 2metus, pasakė, kad dar nepasiruošęs rimtiems santykiams)..

Vyrai turi sugebėjima rasti :tinkamą" laiką... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintullka @ 2010 12 28, 14:34)
Aciu , panos. Paliko suvisam kaip jus sakot. Buvim kartu beveik metus buvau tikra kad jis bus man skirtas, net ir dabar kai mano sirdis sumindyta , as jam atleisciau, be galo man jo truksta cry.gif  o jis teske kad as nesuprantu jo tikslu gyvenimo(sporto) nors galva duodu nukirsti visa galva buvau pasinerus i jo reikalus ir ji palaikiau visa laika, ir kad esu per jauna jam  verysad.gif  bet cia man galai ir nesueina, viskas per daug staigiai, cia gali buti kazkas isiveles mastau.gif

console.gif užuojauta, saulele 4u.gif
o gal tiesiog jis nebuvo pakankamai stiprus, kad ištvertų santykius per atstumą? g.gif

QUOTE(Misigule @ 2010 12 28, 14:44)
Vyrai turi sugebėjima rasti :tinkamą" laiką... doh.gif  verysad.gif

ne tik vyrai blush2.gif aš savo buvusįjį palikau prieš pat jo universiteto baigimą, kaip vėliau sužinojau, jis dabar nepamena, kaip pasidarė savo bakalaurinį ir kaip apsigynė, nes aš sužlugdžiau jaunuolį blush2.gif

o mane pagaliau pristatė savo mamai blush2.gif flirt.gif
Atsakyti
Taip galbut jis nera tam pakankamai stiprus ;s, o ir laka tikrai gera rado - per Kucias ;D
Solitude, sveikiname su tuo ! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(gintullka @ 2010 12 28, 18:19)
Taip galbut jis nera tam pakankamai stiprus ;s, o ir laka tikrai gera rado - per Kucias ;D 
Solitude, sveikiname su tuo !  clap.gif

niu tikrai kad geresnio laiko nesumaste bet is kitos puses jei jau galvojo tave palikti tau butu skaudu nesvarbu ar per kaledas ar po ju doh.gif nesuprantu kartais tu vyru tikrai doh.gif
Papildyta:
solitude ir kaip praejo susitikimas? ar pasikeis kas dabar po to?
Atsakyti
QUOTE(***arabella*** @ 2010 12 28, 18:04)
solitude ir kaip praejo susitikimas? ar pasikeis kas dabar po to?

susitikimas praėjo puikiai flirt.gif patikau blush2.gif nežinau, ar kas pasikeis blush2.gif bet jau brangiausiajam jo mama prigrasino, kad jei mane pames, tai jam blogai baigsis lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa sakai thumbup.gif

Atsakyti